Jump to content

tzeo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tzeo

  1. Παιδιά, στην Πάρο που αξίζει να μείνω; Νάουσα ή Παροικιά; Πείτε τα συν και τα πλην, γιατί καιγόμαστε! :P
  2. Αυτοί που επιμένουν για τις 13 του μηνός, στις 20 δεν μπορούν; Γιατί να μην γίνει όταν μπορεί και το σουβλάκι; :worry:
  3. Η έκδοση του cup άλλαξε από Carbon σε Most Wanted. Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.hgl.gr
  4. Κανονικότατα κυκλοφορεί παντού. Εγώ το πήρα από το Aris mobile στην Θεσσαλονίκη από το γήπεδο του Άρη ετοιμοπαράδοτο.
  5. Το πρώτο τρίμηνο του 2008 φτάνει στο τέλος του και η Hellenic Gaming League αλλάζει σκηνικό. Μετά από 3 μεγάλα cups σε δημοφιλή first-person shooters, ήρθε η ώρα για κάτι διαφορετικό. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι έφτασε η στιγμή να «πατήσουμε γκάζι» και να ανακοινώσουμε την έναρξη του HGL 1vs1 Need for Speed Carbon cup! Όπως και τα προηγούμενα cups, έτσι και το HGL 1vs1 Need for Speed Carbon cup θα διεξαχθεί με τα φτερά του Redbull και την υποστήριξη της Gigabyte, ενώ θα διαρκέσει 2 Σαββατοκύριακα (5-6 και 12-13 Απριλίου). Η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής λήγει στις 2 Απριλίου. Έπαθλα 1st place: 100 hour credits 2nd place: 50 hour credits 3rd place: 25 hour credits Η εγγραφή κάθε παίκτη μπορεί να γίνει στα καταστήματα Gnet και powered by Gnet από το οποίο επιθυμεί να αγωνιστεί. Πληροφορίες για την εγγραφή μπορείτε να ζητήσετε στην υποδοχή των καταστημάτων, ενώ οι κανονισμοί βρίσκονται εδώ: http://www.hgl.gr/nfs-rules/index.html Περισσότερες πληροφορίες για το HGL 1vs1 Need for Speed Carbon cup μπορείτε να βρείτε στο www.hgl.gr. Την διοργάνωση έχει αναλάβει η εταιρία internet cafe Gnet, σε συνεργασία με το Noobwars Gaming Community, υπό την αιγίδα του Συλλόγου Ηλεκτρονικού Αθλητισμού Θεσσαλονίκης. Χορηγοί επικοινωνίας του HGL 1vs1 Need for Speed Carbon cup είναι τα Mad TV, Mad Radio, Pathfinder, Foititis.gr, Gnetradio.gr, MetroSport, Metropolis FM και Noobwars.gr.
  6. Το Hellenic Gaming League με χαρά ανακοινώνει το πρώτο cup για το 2008, το οποίο, όπως είχαμε προαναγγείλει , αφορά το Battlefield 2. Το cup θα γίνει στις 26 και στις 27 Ιανουαρίου, ενώ οι συμμετοχές θα είναι ανοιχτές μέχρι και τις 23 Ιανουαρίου. Η εγγραφή κάθε ομάδας μπορεί να γίνει από τον αρχηγό της στο κατάστημα Gnet από το οποίο επιθυμεί να αγωνιστεί,. Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή στο cup είναι η εγγραφή όλων των μελών της ομάδας στην σελίδατου HGL. Η δομή και το πρόγραμμα του cup θα ανακοινωθούν την επόμενη μέρα από την λήξη των εγγραφών. Την διοργάνωση έχει αναλάβει η εταιρία internet cafe Gnet, σε συνεργασία με το Noobwars Gaming Community, υπό την αιγίδα του Συλλόγου Ηλεκτρονικού Αθλητισμού Θεσσαλονίκης. Αναλυτικές πληροροφίες για το Cup μπορείτε να βρείτε στο: http://www.hgl.gr/battlefield-2/2.html
  7. Καλή χρονιά, φίλοι gamers! Το Hellenic Gaming League σας υποδέχεται με νέο πρόσωπο και σας υπόσχεται ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις το 2008. Μετά τις χριστουγεννιάτικες διακοπές και αφού φορτίσαμε τις μπαταρίες μας, η χρονιά ξεκινάει δυναμικά με cups σε τρία δημοφιλή παιχνίδια, το Battlefield 2, το Counter-Strike: Source και το Call of Duty 4. Με έναν χρόνο ακόμα εμπειρίας στις πλάτες μας, όλα δείχνουν ότι τα cups θα είναι ακόμα πιο οργανωμένα και θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον του συνόλου των gamers. Το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς θα κλείσει με ένα cup σε Retro games που έχουμε αγαπήσει. Παιχνίδια όπως το Street fighter και το Mortal Combat θα ξαναζωντανέψουν στις οθόνες των υπολογιστών μας! Και αφού τα retro games θα μας έχουν γυρίσει πολλά χρόνια πίσω, υπάρχει καλύτερη λύση για την ανάγκη μας να επιστρέψουμε γρήγορα στο παρόν από ένα cup στο Need for Speed; Εξάλλου, πριν προλάβουμε να σταματήσουμε το τσούγκρισμα των αυγών του Πάσχα, ακολουθούν ακόμα μεγαλύτερες συγκρούσεις σε ένα μεγάλο cup στο Counter-Strike 1.6. Οι εκπλήξεις, όμως, δεν σταματούν εκεί. Στα lan finals του συγκεκριμένου cup θα διοργανωθεί ένα πρωτότυπο FPS contest σε διάφορα first person shooters που έχουν γράψει ιστορία. Η πετυχημένη συνταγή του DotA summer cup, που έχει αγαπηθεί από όλους, δεν θα αλλάξει, ενώ οι προσπάθειες των παικτών της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στο EURO 2008 θα συνοδευτούν με τις προσπάθειες των ποδοσφαιρόφιλων gamers στα cups του Pro Evolution Soccer 2008 και του FIFA 08! Και, αφού κάνουμε τις βουτιές μας, ένα ακόμα cup στο Call of Duty 4 θα μας βάλει στο κλίμα πριν από τους μεγάλους διαγωνισμούς στο Counter-Strike 1.6 και στην DotA. Οι τελευταίοι μήνες του χρόνου με την διεξαγωγή των A-division και G-league στα δύο δημοφιλέστερα παιχνίδια αναμένονται συναρπαστικοί με αποκορύφωμα τα τελικά του Δεκεμβρίου, όπου αναμένεται να πέσουν κορμιά! Οπότε, απανταχού gamers, ετοιμαστείτε για το HGL 2008! Με ένα απλό click εδώ (μέσα από ένα οποιοδήποτε κατάστημα Gnet) μπορείτε κι εσείς να ζήσετε μοναδικές στιγμές! http://www.hgl.gr
×
×
  • Create New...