Jump to content

theodore__19

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by theodore__19

  1. Τελικά το ΗTC Desire είναι πολύ δυνατό.

    Πήγα χθες να πάρω το κινητό από την ΑCE για ένα πρόβλημα με κάτι γραμμούλες στην οθόνη (που είχα αναφέρει και παλιότερα στο forum), αλλά τελικά δεν βρήκαν τίποτα. Όλα είναι μια χαρά! Το χειρότερο όμως ότι ενώ μου εξηγούσε ο τεχνικός κάποια πραγματάκια, του έπεσε το κιν. από τα χέρια πάνω σε γυάλινο τραπέζι, με την οθόνη. Ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα, τουλάχιστον δεν φαίνεται κάτι!

    Αυτό που κατάλαβα είναι ότι οι AMOLED οθόνες αντέχουν όταν πέφτουν από ένα λογικό ύψος και ας μην είναι gorilla glass.

  2. Αυτο με την οθονη θα σου πρωτεινα να το δεις στο service

    Μου φαινεται προβλημα με την οθονη(hardware) και οχι κατι συνηθησμενο οπως λετε οσοι σας το εμφανιζει....περιεργο ειναι το γεγονος οτι το κανει απο οτι καταλαβα και σε αρκετους.

    Το εχω εδω και 1 μηνα και δεν εχει πεση στην αντιληψη μου κατι τετοιο .....προσπαθησα ολη μερα να το κανω με χαμηλη φωτεινοτητα μηπως το εμφανιση και σε μενα αλλα ευτηχως τιποτα.

    Κοιταξτε το οσοι σας το παρουσιαζη και εαν σας ειναι ευκολο ενημερωστε μας και μας.

    Καλά μη νομίζεις ότι είναι κάτι τραγικό. Πρέπει να είσαι πάρα πολύ παρατηρητικός για να το δεις.

    Επίσης, δεν το κάνει συνέχεια. Τώρα έχει σταματήσει.

    Για καλό και για κακό όμως θα το πάω, αφού υπάρχει εγγύηση.

  3. Δηλαδή σου το κάνει συνεχώς αυτό με την οθόνη;

     

     

     

    Ωραίος! Δεν το είχα προσέξει!

    Όχι συνέχεια. Συνήθως γίνεται όταν η φωτεινότητα είναι χαμηλή. Τώρα το έβαλα στο 50% και έχει σταματήσει για την ώρα...

  4. 1) Αυτό μου το κάνει και σε μένα καθώς και σε πολλούς άλλους. Κανείς δεν έχει να πει αν είναι πρόβλημα ή όχι, πάντως είναι γενικευμένη συμπεριφορά. Στην αρχή μου την είχε σπάσει, αλλά πλέον δε με ενοχλεί καθόλου γιατί συμβαίνει πολύ σπάνια (μία φορά το μήνα και αν και για 5 δευτερόλεπτα περίπου), οπότε δεν ασχολούμε. Ελπίζω μόνο να μην επιδεινωθεί με τον καιρό.

     

    2) Αν και τα 5 λεπτά τα θεωρώ πολλά, γενικά είναι φυσιολογικό να υπάρχουν διακυμάνσεις στο χρόνο λοκαρίσματος του GPS καθώς εξαρτάται από διάφορους εξωγενείς παράγοντες (πχ διπλανά κτήρια, σύννεφα, κλπ). Θα σου πρότεινα να του δώσεις λίγο χρόνο ακόμα και να τεστάρεις τη συμπεριφορά του.

    Thanks! Πήρα πάντως και την ίδια την HTC και μου είπε ότι καλό θα ήταν να πάω το κινητό για service για να δουν αν πραγματικά παίζει κάτι, με την οθόνη. Όσο για το gps μάλλον κάποιο πρόγραμμα από το market, το μπλοκάρει.

  5. Έχω παρατηρήσει δύο πράγματα και ήθελα να ρωτήσω αν συμβαίνει και σε κάποιον άλλο.

    Πρώτον: Όταν υπάρχει άσπρο φόντο π.χ. στα μηνύματα και στο μάρκετ, εμφανίζονται κάποιες μαύρες γραμμούλες πολύ βαθειά, σαν να τρεμοπαίζουν, που γίνονται πιο έντονες με το πάτημα της οθόνης. Αυτό γίνεται συνήθως όταν η φωτεινότητα είναι αρκετά χαμηλή.

     

    Δεύτερον: Το gps άλλες φορές κλειδώνει σε 3 δεύτερα και άλλες σε 5 λεπτά.

     

    Αυτά τα δύο αποτελούν πρόβλημα ή έτσι είναι το κινητό;

    Έχω στείλει email και στην ACE, αλλά δεν μου απάντησε κανένας.

    Ευχαριστώ!

  6. Παιδία το ίδιο πρόβλημα με τον geopap7 κι εγώ. Με 7bit κωδικοποίηση το sms δεν ξεπερνά τους 64 χαρακτήρες τουλάχιστον έτσι δείχνει. Γράφω πάντα κεφαλαία (παρατεταμένα το shift) και δε φαίνεται να έχει σχέση με το Τ9. Παθαίνει κανείς άλλος τα ίδια ή κάτι δεν κάνω εγώ σωστά;

    Αν τα κεφαλαία είναι χωρίς τόνους, δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα... Δοκίμασε το!

×
×
  • Create New...