http://www.raidfight.eu/wp-content/themes/RaidFight_5/images/Header.png
Σκοπός μας είναι η δημιουργία ενός δίκαιου περιβάλλοντος για τους παίκτες που απολαμβάνουν το PvP, δίκαιου όχι μόνο από άποψη χειρισμού της κοινότητας αλλά και δίκαιου μεταξύ των διαφορετικών κλάσεων του παιχνιδιού.
Τι σημαίνει αυτό;
Ότι απλά φροντίζουμε να απολαμβάνετε οποιαδήποτε κλάση που δεν είχατε την ευχέρια να παίξετε σε άλλους server καθώς φροντίζουν να κάνουν το περιβάλλον υπερβολικά εύκολο για πιο "διάσημες" κλάσεις, ρίχνωντας τις υπόλοιπες.
Πως το καταφέρνουμε αυτό;
Αφαιρώντας στοιχεία που εισήγαγαν οι κλασσικοί PvP server, πριν απο χρόνια, που προκαλούν προβλήματα "ισσοροπίας".
Τι διαφορές δηλαδή έχετε από άλλους server;
Πολύ φτηνά όλα τα αντικείμενα, δίχως "σπέσιαλ" συνάλαγμα, μόνο με adena.
Αφαιρώντας τα Mana Potion, που αφήνουν μόνο τους dagger, nucker, archer, overlord χρήσιμους και υπερβολικά δυνατούς αφού η κύρια αδυναμία τους είναι το MP.
Αφήνοντας τα Buffs με την επίσημη διάρκειά τους, κάνοντας τις Buffer κλάσεις χρησιμότατες στο ενεργό PvP καθώς είναι μαζική η ζήτησή τους πλέον από την κοινότητα.
Επιτρέποντας μόνο έναν client ανά υπολογιστή (χωρίς περιορισμό ανά διεύθυνση IP) κάνοντας κλάσεις όπως Elven Elder και Blade Dancer πραγματικά χρήσιμες.
Επιτρέποντας μέγιστο +10 στο Enchant, με πολύ φθηνά Enchant Scrolls, κάνοντας το πλήρες +10 σε όλα τα items, δουλειά μισής ώρας.
Rates:
XP/ Adena x1000
SP x200
Party XP/SP x2
Seal Stone/ Spoil x100
Drop x10
Siege Guard Cost x100
Enchant Skill Adena Cost x30
Weight Limit x2
Hellbound x10
Quests:
Quest Adena/ XP/ SP Rewards x30
Quest Drop Rate x100
Gameplay:
Max Subclass Level 85
Merchant and Blacksmith of Mammon spawn announce
Dynamic Geodata Pathfinding
Premium Geodata & Geoengine
10 Seconds Spawn Protection
Subclass without Quest
Offline Trade
Auto Loot
Skills:
Auto Lean Skills (Normal & Forgotten Scroll)
Auto Learn Divine Inspiration
Retail Buff Times
Clan Skills without life crystals
Enchant:
Max Item Enchant +10
Safe Item Enchant 3/4
Item Enchant Success Rate 66%
Custom NPC:
Class Master: First, Second, Third class change for free
Item Mall: Up to S84, Cheap enchant scrolls, Clan leveling Items, Dyes and Elixirs
NPC Buffer: With basic Buffs, same as Clan Hall buffer
Events:
Every 3 hours in random
* Deathmatch
* Last Man Standing
* Capture The Flag
Also:
Automated Anti-Feeding System (for Olympiad, PvP, etc)
Shout/ Trade Global (all region)
Command .exp to disable/ enable exp gain
http://pvp.raidfight.eu/