Jump to content

maria23

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by maria23

  1. Απολογούμαι! Η αλήθεια είναι οτι δεν ήξερα καν τι είναι το συγκεκριμένο προγραμμα. κ πάλι συγνώμη...
  2. Καλημέρα σας παιδιά! Χθες άκουσα για μια εφαρμογη, την aptoide, με την οποία μπορείς να κατεβάσεις διάφορες εφαρμογές δωρεάν. Το kingzone μου είναι ρουταρισμένο έτσι μου παρουσιάζει προβλήματα. Όταν προσπάθησα να αναβαθμίσω μια εφαρμογή που ήδη έχω που έβγαλε ένα παραθυρο στα κινέζικα και έπρεπε να επιλέξω μεταξύ δύο εντολών. Στη συνέχεια μου έβγαλε σφάλμα. Πώς μπορώ να το αποφύγω? Ευχαριστώ!!!
  3. Eυχαριστω πολύ! θα το παλεψω κ με αυτο τον τρόπο κ αν δεν πετυχω τίποτα σηκώνω τα χερια ψηλα...
  4. Ευχαριστώ πάρα πολύ! Αλλά είμαιι τόσο άσχετη που φοβάμαι μήπως κ κάνω καμιά ζημιά στο κινητό... Δεν ξέρω καν πως να μπω σε revovery mode ----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πού βρίσκω την επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων στο συγκεκριμένο κινητο?
  5. Τι παιδεύεστε? Επειδή μιλάμε για τον κώδικα του root αυτό συμβαίνει διότι το τηλέφωνο φοράει ήδη root rom (από το bootloader) δεν μπορεί να κάνει unroot. Αυτό που κάνετε είναι το να φορτώνεται και να ξεφορτώνεται την root library. Μαρία τι ακριβώς θες να κάνεις για να καταλάβω? Λοιπόν. Βασικά ενώ υποτίθεται ότι έκανα root το κινητό μου, όταν προσπάθησα να εγκαταστήσω το viper μου είπε ότι το κινητό δεν είναι ρουταρισμένο.... Όπως είπα κ σε προηγούμενο μήνυμά μου, είμαι λίγο άσχετη με αυτά. Δεν ξέρω τι πηγαίνει στραβά... Ούτε αν οι εξηγήσεις που σας δίνω είναι σωστές... :(
  6. Δηλαδή σου έχει βγάλει μετά την διαδικασία ροοτ κανονικά την εφαρμογή του vroot και με το ροοτ checker δεν σε δείχνει ροοτ? Και όταν ξανασυνδεεις το τηλέφωνο με το pc το vroot σε δείχνει ρουτ και τι επιλογές σε αφήνει να κάνεις? Μόνο unroot? Η και ξανά root?Αν σε αφήνει να ξανακάνεις ροοτ τότε.... Άνοιξε το vroot στο pc σου... Συνδεσε το τηλέφωνο (με ενεργοποίησε το USB debug) και ξανάκανε root στο τηλέφωνο.... Με αφήνει να κάνω κ reroot. Κ όσες φορές κ αν το έκανα πάλι το ίδιο πράγμα μου βγάζει...
  7. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Συμβαίνει το εξής περίεργο όμως. Έβαλα το vroot και ενώ όταν ενώσω το κινητό με τον υπολογιστή το vroot μου λέει ότι το κινητό είναι rooted το πρόγραμμα root checker μου λέει το αντίθετο. Κ επίσης καμιά εφαρμογή δε μου ζητά root access :(:(:(
  8. Κοντεύω να σκάσω από χθες... Λοιπόν, να σας πω τι εκανα (αν κ θα με θεωρήσετε άσχετη) να μου πειτε αν μπορώ να το φτιάξω, αλλιώς να το πάρω απόφαση κ να σταματήσω να παιδεύομαι... Το κινητό το αγόρασα από το tο2c με root, αν κ δεν ήξερα τι ακριβώς είναι αυτό. Όταν ήρθε το κινητό είδα κάποιες εφαρμογές (προφανώς ήταν το root) οι οποίες ήταν στα κινέζικα κ τις απεγκατέστησα. Στη συνέχεια, όταν διάβασα για το root κατέβασα το RootGenius κ το εγκατέστησα. Από χθες λοιπόν προσπαθώ να το απεγκαταστήσω και μου βγάζει ειδοποίηση Failed to un-root. If your system has built-in root, will not be un-rooted. Τέλος, ακολούθησα τα βήματα που δόθηκαν πιο πάνω για να γίνει root το κινητό, αλλά μου έβγαζε ότι απέτυχε η εγκατάσταση... Υπάρχει κάποιος τρόπος να φτιαχτεί ή να τα παρατήσω? Το μεγάλο μου πρόβλημα με το συγκεκριμένο κινητό είναι ο ήχος του ακουστικού (δεν ακούω σχεδόν καθόλου) όπως επίσης κ το μικρόφωνο όταν το έχω σε ανοιχτή ακρόαση. Δεν με ακούνε όταν μιλώ... Επίσης, έχω κ μια άλλη απορία. Μπορώ με κάποιο τρόπο να βγάλω φώτο την οθόνη (όπως είναι το print screen)? Σας ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων!!!
  9. Μάλλον θα είμαι η μοναδική που μου βγάζει ότι η εγκατάσταση απέτυχε :(
  10. Ευχαριστώ πολύ! Θα προσπαθήσω τώρα να τα κατεβάσω. Το kinguser μήπως ξέρεις πως να ρο σβήσω? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μολις έβαλα το Framaroot και μου έβγαλε την εξης εντολή Your device seems not vulnerable to exploit included in Framaroot :(
  11. Δεν έχω ιδέα... Όταν αγόρασα το κινητό είδα τη συγκεκριμενη εφαρμογη κ όταν την άνοιξα όλες οι οδηγίες ήταν στα κινέζικα κ εγώ το έσβησα... Πρώτη φορά αγόρασα κινέζικο κινητό κ δεν ήξερα τι ακριβώς ήταν το root... Στη συνέχεια έβαλα το kinguser, αλλά κ πάλι όταν προσπάθησα να εγκαταστήσω την εφαρμογή viper μου λέει ότι δεν είναι πλήρως ρουταρισμένο... Να αναφέρω ότι είμαι λίγο άσχετη με όλα αυτα...
  12. Αγόρασα το κινητο με root, αλλά κατά λάθος έσβησα το αρχείο από το κινητό. Τι μπορώ να κάνω? Διάβασα πιο πάνω για το πρόγραμμα mtkdroid tools, αλλά δεν ξέρω πως να το ρουτάρω με αυτό. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?
  13. Καλή σας μέρα! Το πρωί το κινητό μου έβγαλε μήνυμα για διαθέσιμη ενημέρωση του συστήματος. Προσπάθησα να το εγκαταστήσω, αλλά στο τέλος μου βγάζει αποτυχία.... Κάνω κάτι λάθος εγώ, είναι προβληματικό το κινητό ή έχει πρόβλημα η ενημέρωση????
  14. Παιδιά προσπάθησα να ενώσω τα email μου με το application του κινητου "μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου" κ ενώ το hotmail ενώθηκε κανονικά, το gmail και το cytanet μου βγάζει αδυναμία ολοκλήρωσης , δεν είναι δυνατό το άνοιγμα της σύνδεσης στο διακομιστή. Μήπως ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ πολύ!
  15. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Με βοήθησες αφάνταστα!!! παρεμπιπτόντως το κινητό το αγόρασα με Root. Μπορω να το κάνω Un-root? Ή να το αφήσω όπως είναι?
  16. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες!!! Μήπως ξέρετε αν μπορώ να βάλω έξυπνο κείμενο για τα μηνύματα? Και κάτι τελευταίο: Μπορώ να προσθέσω σελίδες ή να διαγράψω σελίδες από την αρχική οθόνη του κινητού ή παραμένουν πάντα αυτές οι πέντε που είχε στην αρχή?
  17. Παρέλαβα το kingzone K1 χθες κ ενω έλεγε όταν το αγόρασα ότι το android είναι 4.3.9 στην πραγματικότητα είναι 4.2 Προσπάθησα να κάνω αναβάθμιση αλλά μου λέει ότι δεν υπάρχουν καινούριες αναβαθμίσεις. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Πρώτη φορά αγοράζω κινέζικο κινητό κ τα έχω παίξει. Επίσης τι ακριβώς είναι το root? Πρέπει να κάνω κάτι τέτοιο στο κινητό? Κ τρίτον μήπως ξέρει κανείς πώς να μεταφέρω τις επαφές μου από το galazy s3 στο καινούριο κινητό? Σας ευχαριστώ πολύ!
  18. paidia pou mporo na bro programmata gia to n70??? eimai kainouria sto forun kai ta exo psiloxamena:O
×
×
  • Create New...