Jump to content

renault

Members
  • Δημοσιεύσεις

    36
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by renault

  1. για βάλε και πες μας.... εγώ λέω ότι θα σου πάρει 0.71!!
  2. δεν σου το δείχνει αρνητικό. μηδενικό σου το δείχνει για να μην υποψιαστείς και μόλις βάλεις κάρτα σου το αφαιρεί!
  3. καλημέρα. στο twiter της wind σας απαντάνε ? τους εχω στειλει απειρα μηνηματα και εγω για αυτο το θεμα του 1 ευρω την μερα και δεν απαντάνε στα 5 απο τα 6 μηνύματα σε iphone4 με κλειστά τα δεδομένα απο προχθές το απόγευμα μου ηρθε μήνυμα σήμερα το πρωί οτι χρεώθηκα 1 ευρω ίντερνετ χθες! και δείτε τι μου είπαν σε συνομιλία με την wind. wind. Καλημέρα!Μπορώ να βοηθήσω σε κάτι; ΕΓΩ καλημέρα. θέλω να μου πειτε γιατι χρεώθηκα παλι 1 ευρω ιντερνετ χθες ενω είχα από προχθές τα δεδομένα κλειστά! καθε φορα που δεν ανανεώνω 1-2 μερες πριν θα έχουμε αυτη την ιστορία? wind Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η υπηρεσία daily mobile internet με 1€ που δίνει 20 MB ενεργοποιείται αυτόματα μόνο όταν είναι ενεργοποιημένα τα δεδομένα της συσκευής και δεν έχετε διαθέσιμα MB στον λογαριασμό σας.Η χρέωση μπορεί να οφείλεται ακόμα και σε ενημερώσεις των εφαρμογών σας. Υπάρχει όμως η δυνατότητα να προωθήσω για έλεγχο την χρέωση στο αρμόδιο τμήμα εφόσον μου αναφέρετε ότι ήταν απενεργοποιημένα τα δεδομένα. ΕΓΩ εχει συμβει πολλες φορες να τα ξεχασω και να μην εχω χρηματα μεσα και να μου τα τραβανε απο την επομενη (εντελος παράνομα αλλα να το παραβλέψουμε τωρα) και για αυτο το παρακολουθω! δεν μπορω να κανω καποια φραγη να μην κανει οποιαδηποτε ανανεοση μονο του? στης καρτες της vodafone δεν κάνει τίποτα επιπλέον ! wind Υπάρχει η δυνατότητα να προωθηθεί αίτημα ακύρωσης του internet στην γραμμή σας και να κάνετε χρήση μόνο μέσω wifi.Και όταν επιθυμήσετε μπορούμε να το ενεργοποιήσουμε εκ νέου. ΕΓΩ μονο για αυτων των λογο εχω την wind! για το ίντερνετ αν ειναι να το κοψω το ξανά γυρίζω στην vodafone από όπου το πήρα wind Επιθυμείτε σε αυτή την περίπτωση να το προωθήσω για έλεγχο και να έχετε από το αρμόδιο τμήμα απάντηση για τον λόγο της χρέωσης; ΕΓΩ ελέγχο οχι δεν θα βγάλουμε άκρη όπως και της άλλες φορές! αν υπάρχει κάποια φραγή ομως να γίνετε αυτόματα με το που τελειώνουν τα δεδομένα ναι θα το ήθελα wind Η φραγή που μπορείς να γίνει ώστε να μην ενεργοποιείται η υπηρεσία daily mobile internet είναι είτε να απενεργοποιούνται τα δεδομένα είτε να γίνει ακύρωση του internet . ((( κλειστά δεδομένα 1 μέρα πριν ))) ΕΓΩ οκ. τι πρέπει να κάνω για να γίνει φορητοτητα πάλι στην vodafone? αυτό δεν το καταλαβαίνω με εσας! χάνετε πελάτες έτσι για να μην πατήσετε ένα κουμπί και να μας χρεώνετε με ενα επιπλέον ευρό! wind Κατανοώ την δυσαρέσκεια σας,θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε με τον πάροχο στον οποίο θέλετε να μεταβείτε.. έχει βγάλει άκρη κάποιος με το παραπάνω θέμα???
  4. renault

    iPhone 4

    το έχω δοκιμάσει και σε άλλο 4αρι όμως και ενώ έβγαλε το μήνυμα όταν το κούμπωσα ότι βρέθηκε συσκευή στην συνέχεια δεν έκανε τπτ!! σκέφτομαι μήπως έχει κάποια ρύθμιση η κάποιο άλλο προγραμματακι το ios μέσα του 4S και βοηθάει :worry:
  5. renault

    iPhone 4

    καλημέρα. μια ερώτηση και από μένα... έχω ένα iphone4 16αρι με την 7.1.2 και έχω αγοράσει ένα προτζεκτορα ipico PJ205 που στην σελίδα έλεγε ότι ταιριάζει στο iphone4 * http://www.amazon.com/General-PJ205-Handheld-Personal-Projector/dp/B008OPTQ76 Connect ipico to your Apple iPhone or iPod (Compatible Models: iPod Touch 4th Gen 8GB, 32GB, 64GB, iPod Touch 3rd Gen 32GB, 64GB, iPhone 4S 16GB, 32GB, iPhone 4 8GB, 16GB, 32GB, iPhone 3GS 8GB, 16GB, 32GB) το κινητό μου όταν το συνδέω με το καλώδιο 30πινο σε rca στην τηλεόραση βγάζει εικόνα κανονικά και στο κινητό το μήνυμα ότι βρέθηκε τηλεόραση ενώ όταν βάζω τον προτζεκτορα τίποτα! έχω συνδέσει των προτζεκτορα σε iphone4S και δουλεύει κανονικά. γνωρίζει κάποιος κάτι?? :rolleyes: ευχαριστω
  6. αν έχει ανοιχθεί η συσκευή δεν έχει μπει καλά το τζαμακι της κάμερας , περνάει το φως του φλας και ασπρίζει.... αν όχι είναι κατασκευαστικό λάθος και δεν γίνετε τίποτα.
  7. καλα τα λες να το γυρισω πισω στην 2.3 αλλα ρωτησα εναν φιλο που εχει καταστημα κινητων και μου ειπε οτι δεν εμπιστευετε κανενας να το γυρισει πισω απο την 4 σε 2.3! μονο ενας στην αθηνα που δεν ξερω αν κανει να ανεφαρω το ποιος (ταση μπαταριας) και με ευθηνη δικη μου ειπε! δεν ξερω το τι παιζει μ αυτα , με τα win mobile ηξερα τι να κανω και πως τωρα εδω ειναι ασπρο χαρτι μαυρα γραμματα και ειναι 3-4 μηνων μην το στειλουμε..... κανενας οδηγος υπαρχει καπου να διαβασουμε το τι και πως??? ευχαριστω :)
  8. εχω ακριβος το ιδιο προβλημα με σενα φιλε μου οποτε δεν ειναι θεμα κινητων αλλα θεμα αναβαθμησης! και εμενα αρχισανε τα τρελα απο οταν το εκανα 4.0.4! εκτος το οτι ειναι βαρη και σερνετε κανει και χαζα.... εχω παρατηρισει οτι οταν ειμαι καπου που δεν εχω πολυ σημα τυχαινει να βγαινει εκτος δυκτιου και μετα να ζηταει pin, λογικα εχει κανει επανεκινηση και ειναι σ εκεινω το σημειο αλλα δεν το λεω με συγουρια γιατι δεν το εχω δει να κανει επανεκινηση! αν βρειτε καποια λυση ανεβαστε την να δουμε τι θα γινει!!!! ευχαριστω
  9. καλησπερα ξερει καποιος αν το pocket pc (htc p3600 - mio p550) μπορει να δουλεψει σαν κεραια gps? δηλαδη εχω βαλει στο laptop μου destinator 7 για windows xp και δουλευει μια χαρα αλλα θελει usb gps reseiver πριν αγορασω θελω να δω αν γινεται ετσι με το pocket. ευχαριστω προκαταβολικα.. :) αυτο βρηκα http://users.skynet.be/hofinger/GPS2Blue.html δεν βγαζω ακρη ομως καποιος που καταλαβαινει?
  10. Αρχικό Μήνυμα από renault Εμφάνιση Μηνύματος καλημερα προσφατα αγορασα ενα p3600 το προβλημα του ειναι οτι οταν μιλαω στο τηλ ανοιγει μονο του εφαρμογες πχ destinator ξυπνητηρια τηλ καταλογο κτλ.. το τηλ ειναι γαλλικο και ειχε περασμενη ελληνικη rom wm6 εσβισα ολα τα προγραμματα που ειχα μεσα μηπως καπoιο το κολαει αλλα τιποτα αλλαξα rom εβαλα wm5 αγγλικη τα ιδια, αδειο το τηλ απο προγραματα ανοιγε ξυπνητηρια και τωρα δοκιμασα την ελληνικη rom gelly-1 και μου κανει παλι τα ιδια! ξερει καποιος πιο ειναι το προβλημα του?? ευχαριστο
  11. καμια ιδεα για το για το htc p3600 που ανοιγει μονο του προγραματα οταν μιλαω???
  12. το εχω δοκιμασει και με hans free
  13. καλημερα προσφατα αγορασα ενα p3600 το προβλημα του ειναι οτι οταν μιλαω στο τηλ ανοιγει μονο του εφαρμογες πχ destinator ξυπνητηρια τηλ καταλογο κτλ.. το τηλ ειναι γαλλικο και ειχε περασμενη ελληνικη rom wm6 εσβισα ολα τα προγραμματα που ειχα μεσα μηπως καπoιο το κολαει αλλα τιποτα αλλαξα rom εβαλα wm5 αγγλικη τα ιδια, αδειο το τηλ απο προγραματα ανοιγε ξυπνητηρια και τωρα δοκιμασα την ελληνικη rom gelly-1 και μου κανει παλι τα ιδια! ξερει καποιος πιο ειναι το προβλημα του?? ευχαριστο
  14. αν ζητησω να μου το αλλαξουν απο την εταιρια παιζει να το αλλαξουν?
  15. καλημερα σκεφτομαι να παρω ενα htc p3600 απο γερμανια στα γερμανικα καινουριο ξερει καποιος αν μπορω να το κανω στα ελληνικα? αλλα να μην χασω την εγγυηση και αν το εκανε καποιος ποσο και που. ευχαριστο:)
×
×
  • Create New...