Jump to content

koyan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by koyan

  1. koyan

    LG Optimus (GT540)

    Το έχω ενεργοποιημένο, και το δείχνει σαν αφαιρούμενο δίσκο, αλλά όταν προσπαθώ να ανοίξω τον δίσκο αυτό, μου βγάζει (στον υπολογιστή) "Please insert a disk into Removable Disk ( E )" Είναι τίποτα άλλο που πρέπει να κάνω για να το δεί ο υπολογιστής?
  2. koyan

    LG Optimus (GT540)

    Το κατέβασα και το δοκίμασα πριν ρωτήσω. Δεν βρήκα πως μπορώ να μεταφέρω αρχεία εκτός από εικόνες, βίντεο και ήχο. Υπάρχει κάτι στο pc suite για απλή μεταφορά αρχείων? αυτό προυποθέτει ότι έχω μεταφέρει πρώτα τα αρχεία στην κάρτα μνήμης. Το πρόβλημα είναι το πως τα μεταφέρω εκεί.
  3. koyan

    LG Optimus (GT540)

    Καλημέρα, Το απέκτησε η σύζηγος, και προσπαθώ να της ρυθμίσω κάποια πράγματα (ευχαριστώ για τις μέχρι τώρα οδηγίες για να απενεργοποιήσουμε το gprs internet). Έχουμε χάσει το adaptor της κάρτας μνήμης, και ψάχνω να δω αν είναι δυνατόν να περάσω αρχεία στο τηλέφωνο (θέλω να κάνω μία εγκατάσταση κατευθείαν με το αρχείο) χρησιμοποιόντας το usb αλλά δεν βρίσκω πως να το κάνω. Ξέρει κανείς αν γίνεται αυτό και πως?
  4. Ψάχνω να βρώ κάποιο σταθερό τηλέφωνο που να παίρνει ακουστικά (ή αν υπάρχουν ακουστικά για οποιοδήποτε τηλέφωνο) ή τέλος πάντων οποιαδήποτε λύση ώστε να μπορώ να μιλάω στο τηλέφωνο χρησιμοποιώντας ακουστικά (headset)... Έχει κανείς καμία ιδέα τι υπάρχει και που? Ευχαριστώ
  5. Παρόλα αυτά εγώ έχω πρόβλημα με την telepassport. Τα τηλεφωνήματα από Lanet και Teledome δεν φτάνουν ποτέ σε μένα. Η όλη ιστορία: Άλλαξα την γραμμή μου από ΟΤΕ σε Telepassport. Έδωσα το νούμερο σε γνωστούς και φίλους και με παίρναν τηλέφωνο και όλα καλά. Εκτός από ένα φίλο που έχει Teledom. Και προσπαθούσε, και προσπαθούσε αλλά τίποτα, εδώ δεν χτύπαγε ποτέ. Κάποια στιγμή μας περνάει από το μυαλό ότι μπορεί να φταίει το ότι παίρνει από teledom και έτσι για να το επιβεβαιώσουμε ρωτάμε κι άλλους γνωστούς, άν χρησιμοποιεί κάποιος teledom για να μας πάρει. Με τα πολλά βρίσκουμε κάποιον και η προσπάθεια έχει τα ίδια αποτελέσματα. Επικοινωνώ λοιπόν με την Telepassport και τους λέω τι συμβαίνει, οπότε παίρνω την απάντηση: πρέπει να πάρει αυτός που σας καλεί την Teledom τηλέφωνο, να ανοίξει τις γραμμές για το τηλέφωνό σας. -"Ώπα" λέω, "το δικό μου νούμερο δεν δουλεύει, εγώ εσάς πληρώνω, κανονίστε εσείς να το λύσετε". -"Εμείς δεν μπορούμε μου απαντάνε, πρέπει να το λύσει η Teledom", απαντάει η ευγενική τηλεφωνήτρια. -"Τότε να πάρετε την Teledom να το λύσει", λέω εγώ, "αφού εσείς μου πουλήσατε ένα νούμερο το οποίο θα λειτουργεί μια χαρά και καλά" -"Μα το νούμερό σας λειτουργεί μια χαρά, απλά κάποια σταθερά δίκτυα δεν έχουν ανοίξει τις γραμμές για να δέχονται τηλεφωνήματα από εσάς" -"Τότε λύστε το" -"Δεν μπορούμε να το λύσουμε εμείς, πρέπει να το λύσουν αυτοί" -"Τότε επικοινωνήστε μαζί τους να το λύσουν" -"Μισό λεπτάκι, θα σας συνδέσω με ένα τεχνικό" κλπ κλπ κλπ Έχω μία ίδια όμορφη στιχομυθία με ένα τεχνικό, όπου μου εξηγεί ότι αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα... Σήμερα (κάμποσες μέρες μετά) με πήραν τηλέφωνο ξανά να μου πουν ότι το πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί...
×
×
  • Create New...