Jump to content

Aeras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Aeras

  1. έγινε, σ' ευχαριστώ πολύ,
  2. Το τείχος των windows μου είναι ανενεργό, δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω γιατί όταν πάω να το ανοίξω από τον πίνακα Έλενου μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα: "Λόγω ενός άγνωστου προβλήματος τα windows δεν μπορούν να προβάλουν τις ρύθμισης του τείχους προστασίας των Windows" Έχει κανείς ξανασυναντήσει αυτό το πρόβλημα ?
  3. Πολύ καλό, :) πιάνεις τεσσερις χρόνους ταυτόχρονα και ευκολα, δουλευει τέλεια, σ' ευχαριστώ πολύ
  4. Επιδή δεν ειμαι και τοσο καλός γνώστης, ΕΧΩ ΧΑΘΕΙ σε αυτο το ποστ. θέλω κατι απλό που το ειχαν και τα παλιότερα μου τηλεφωνα. εχω ενα NOKIA 6630 και θελω να του εγκαταστήσω ενα χρονόμετρο, μπορώ να βρώ μια τετοια απλή εφαρμογή ?
  5. Εσβησα το AnyHttp και το BTKB Installer Δεν ξερω τι κανουν αυτά αλλα απο που μπορώ να τα βρω για να τα ξαναβάλω ?
  6. Εγινε, σε ευχαριστώ πολύ. Έκανα και κάτι άλλο αλλά δεν ξέρω αν έκανα καλά, έσβησα από την διαχείριση εφαρμογών ότι είχε εγκατεστημένο χωρίς αναγνωρίσιμο πιστοποιητικό, (το AnyHttp και το BTKB Installer) μηπως εκανα χαζομάρα ?
  7. Με Bluetooth έλαβα ένα μήνυμα με τίτλο “caribe” αυτό εγκαταστάθηκε στην συσκευή μου και το τηλέφωνο μου είχε πρόβλημα κατά το άνοιγμα, στην συνέχεια το έκανα uninstall αλλά η συσκευή μου συνεχίζει να έχει πρόβλημα κατά το άνοιγμα. Αυτό όμως που διαπίστωσα τώρα είναι ότι όποτε ενεργοποιώ το Bluetooth, το τηλέφωνο μου (NOKIA 6630) στέλνει από μόνο του σε όσες Bluetooth συσκευές εντοπίσει το αρχείο “caribe” Υπάρχει τρόπος να διορθώσω αυτό το πρόβλημα ? ΥΓ. SORY που σας κουράζω, Διαβασα τόσα σε αυτό το τοπικ, εχει τοσα πολλά, που τελικά μπερδευτικα και ακρη δεν εβγαλα.
  8. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΚΟΥ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ" ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ... ΑΜΑΝ ΠΙΑ .. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ...
×
×
  • Create New...