Jump to content

Melia

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Melia

  1. Anyway....Το ενεργειακό ποτό (Red Bull ή όχι) δεν κάνει να πίνετε μαζί με αλκοόλ για τον εξής απλό λόγο: Περιέχει καφεϊνη κλπ για να σε τονώσει, ενώ το αλκοόλ αντίθετα σε χαλαρώνει, αλληλοαντιδρούν και δεν συμβαίνει τίποτα. Φυσικά δεν θα πιείς ένα ποτό αλλά παραπάνω και συνεπώς και extra καφεϊνη από το ενεργεικό ποτό...Σκέψου να πιεις σε 3-4 ώρες 4-5 καφέδες, θα σε πιάσει ταχυπαλμία. Φυσικό είναι... Τέλος πάντων ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του και κάνει ό,τι νομίζει.
  2. Αγαπημενοι φίλοι, γιατί τόσος πανικός? Κανένας θάνατος δεν προκλήθηκε από την κατανάλωση Red Bull, ούτε από κατανάλωση Red Bull σε συνδυασμό με Αλκοολ...ΕΛΕΟΣ.... Η ταυρίνη είναι αμινοξύ που υπάρχει στον ανθρώπινο οργανισμό.Σε περιπτώσεις φυσική εξάντλησης, στρες κλπ τα επίπεδα ταυρίνης πέφτουν και γι'αυτό αισθανόμαστε κουρασμένοι.Η ταυρίνη συμμετέχει σε σημαντικές λειτουργίες του οργανισμού, καθώς δρα και ως αντιοξειδωτικό και προάγει την αποτοξίνωση, δεσμεύοντας βλαβερές ουσίες και επιταχύνοντας την αποβολή του από το σώμα. Υπάρχει σε διάφορα είδη τροφών που καταναλώνουμε καθημερινά πχ ψάρι και κοτόπουλο, ενώ υπάρχει και στισ παιδικές τροφές. Η ποσότητα καφεϊνης στο RED BULL είναι ίση με την καφεϊνη που περιέχει μία κούπα γαλλικού καφέ. Τα υπόλοιπα συστατικά του Red Bull είναι: Γλουκορονολακτόνη (υδατάνθρακας, που επίσης υπάρχει στον οργανισμό μας), Νιασίνη (βιταμίνη συμπλέγματος Β, βοηθά στη διάσπαση λίπους και βελτίωση της σωματικής αντοχής και πνευματικής απόδοσης), Βιταμίνες Β6 και Β12 και Γλυκόζη.
  3. Η Θεοπούλα ως Λίζα Πετροβασίλη......Μαγική...:lol: ...Πέθανα στο γέλιο όσον αφορά την εξέλιξη...τι να πώ....Ο Καπουντζίδης θα μας εκπλήξει όταν έρθει η ώρα. Αφήστε τι ακούσατε, τι γράφτηκε ή τι είπανε οι διάφορες εκπομπές...ΑΠΛΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ και ΓΕΛΑΣΤΕ!!!!!!!!!!! :lol:
  4. Χμμμ...Όλοι νεκροί...γιατί όχι. παρατραβηγμένο όμως :wacko: θα μπορούσε όμως η Αμαλία να είναι κόρη του ανθρώπου που δεν βλέπουμε ποτέ το προσωπό του και το γεγονός που της άλλαξε τη ζωή να είναι η ανακάλυψη ότι ο πατέρας είναι δολοφόνος και γι'αυτο απομακρύνθηκε από εκείνον και πήγε στην Τρίπολλλη........:lol:
  5. Δεν νομιζω οτι η Αμαλλλλλια θα αποδειχθει οτι ειναι αγγελος. Πολυ περιεργη εξελιξη. Πιστεύω πως η Αμαλία έχει κάποιο σκοτεινό παρελθόν πολύ σχετικό με την υπόθεση. Θυμηθείτε πως όταν είδε το σκίτσο με την παρέα στον ασανσερ είπε με λύπη πως τους καταλαβαίνει γιατί κάποτε της συνέβη το ίδιο. Κάτι ξαφνικό της άλλαξε για πάντα τη ζωή. Δεν νομίζω να εννοούσε το θάνατό της...
  6. Για άλλη μία φορά η Ντάλια έδωσε ρέστα...:lol:
×
×
  • Create New...