Jump to content

melaslog

Members
  • Δημοσιεύσεις

    36
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

melaslog's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα και από εμένα. Μόλις πήρα αυτό το πάκέτο: "Τελος θα προσεξετε στο τελευταιο link που θα παραθεσω οτι ειναι οικονομικοτερη η προσφορα των 8 mbps με 19.50 euro για εξι μηνες, παρα το φοιτητικο πακετο!!!!" http://www.forthnet.gr/templates/cor...spx?c=10011424 Να σημειώσω πως δεν είναι προσφορά στα 8mbps αλλά στα 24 και δεν είναι φοιτητικό πακέτο. Το modem που δίνουν (για οικονομία ίσως) υποστηρίζει μέχρι 8. Αν βάλεις άλλο δικό σου φτάνει τα 24. Το μόνο που διάβασα στην αίτηση και δεν ξέρω αν ισχύει είναι ότι η αίτηση λέει πως έχει upload 512 και οχι 1mbps που λέει στο site. Αν σας ενδιαφέρει βιαστείτε γιατί έχουν περιορισμένα κομμάτια. Εγώ σε 4 μαγαζιά που ρώτησα είχε μόνο 1, τα άλλα μου είπαν πως μπορεί να παραλάβουν από Τρίτη. Αυτά για κάποιον που τον ενδιαφέρει μόνο το adsl χωρίς τηλεφωνία.
  2. Εισαι σούπερ. Δούλεψε. Πάω για donation
  3. Καλημέρα κατέβασα την 5η rom του nitrogen. Ολα ΟΚ. Στα SMS γράφω με διάταξη τύπου Νοκια (αβγ, δεζ κλπ), μπορώ να έχω την ίδια διάταξη και στον κατάλογο; Μου φαίνεται πως στην 4η με ένα .cab που βάζαμε είχα, τώρα δεν λειτουργεί με τίποτα. Ελεγξα τις τιμές της registry και είναι 31 έως 39. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ.
  4. Καλημέρα, Μπορώ να έχω και εγώ; Ευχαριστώ.
  5. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
  6. Παίδες καλησπέρα, Μια ερώτηση: Πως αποθηκεύω τα μυνήματα του τηλεφώνου στο PC ή στην κάρτα; Εκανα την αναβάθμιση της ρομ και τα έχασα όλα. Για να μην το ξαναπάθω λοιπόν, τί κάνω; Ευχαριστώ.
  7. Καλημέρα, έχω ένα πρόβλημα. Χθες έβαλα την αναβάθμιση.΄Ολα σούπερ. Σήμερα δεν ενεργοποιείται το BT. Tί μπορεί να φταίει; Εκανα επνεκίνηση και έφτιαξε. Τι ήταν δεν ξέρω.
  8. Ευχαριστώ πολύ. Είναι τέλειο. Είχα βαρεθεί το τηλεφωνάκι μου και τώρα με έφτιαξε η τηλεφωνάρα μου.
  9. Καλησπέρα, μόλις έβαλα και εγώ την 4η έκδοση και είναι σούπερ. Ευχαριστώ. Παρεπιτόντως, για τα extra προγραμματα που αναφέρονται: Επιπλέον Εγκατεστημένες Εφαρμογές ---------------------------------------------- > CeleTask 2.2.2433.4986 > ClearType Powertoy > ClockOnTop > CommManager 1.4.1 > CoolCamera 1.15 + FakeCursor * HTC SIM Manager 6.31 > LowLight 1.02 > MoBlue 2.0 beta > MultiFlashLight 1.1 > Oxios Memory 1.40 > Oxios Alarms 1.31 > SMS Delivery Receipt Fix 2.0.0b by Saman > Tornado Power Control 2.0 beta 4 > Tornado WiFi Settings > VoIP DLLs - VoIPiser 0.1 > VitoCopyPaste 1.3.60 + Uninstaller 0.3 by Easter > WM5torage 1.78 beta 2 μήπως υπάρχει εξήγηση για το τι κάνουν κλπ (νέος βλέπετε). Ευχαριστώ και πάλι.
  10. Λογικά, καμμία. Πρέπει μόνο να έχεις εγκταταστήσει το activesync. Παρέχεται σε cd στην συσκευασία αλλά μπορείς να ψάξεις και για νεότερη έκδοση στο site της microsoft δωρεάν. Μπορείς επίσης να γραφτείς στο forum της qtek http://www.qtek.gr όπου εκεί τα παιδιά με μεγαλύτερη εμειρία σε qtek θα σου απαντήσουν κάθε σου ερώτηση.
  11. Καλημέρα σε όλους. Είμαι και εγώ, εδώ και 1,5 χρόνο, ένας ευτυχής κάτοχος αυτόματου. 1. Μέσα στην πόλη να μην το συζητήσω. Οσο περισσότερη κίνηση έχει τόσο καταλαβαίνεις την ευχαρίστηση. Και πράγματι, Αθήνα-Πειραιά, έχουμε πολύ. Ξεχάσατε να αναφέρετε και κάτι άλλο εξίσου σημαντικό για μέσα στην πόλη. Παρκάρισμα. Δεν παει να είναι κατηφόρα 10-20-30%. Δεν σου τσουλάει πόντο. Ούτε χειρόφρενο για να μην σου φύγει, ούτε σπινιάρισμα. Και αν είσαι στον ένα πόντο από τον μπροστινό σου σε κατηφόρα, βάζεις την οπισθεν σου και πέρα βρέχει. 2. Εξω από την πόλη σε ταξίδι τώρα. Χλίδα. Πατάς το γκάζι όσο θες. Πάει όσο θες. Κατεβάσματα σε προσπέραση κλπ κάνει με το kickdown. Μόνο σε δρόμο με συνεχόμενες στροφές για πολύ γρήγορη οδήγηση έχει κάποιο πρόβλημα αλλά μόνο στο drive. Αν το βάλεις στο 3(επιλέγει σχέσεις μόνο 1η-2α-3η) είσαι σούπερ. Τώρα αν όλοι ή όσοι είστε σούπερ οδηγάρες και οδηγείτε μόνο και συνέχεια στις 5000-6000 στροφές για οδηγική ευχαρίστηση, τότε πάω πάσο. Εγώ είμαι ένας μέσος Ελληνας οδηγός. Αυτά βέβαια είναι οι εντυπώσεις μου από ένα μόνο αυτόματο των 200ίππων. Δεν ξέρω σε άλλα την συμπεριφορά του. Οχι βέβαια ότι είναι και τελευταίο μοντέλο. 1998 τεχνολογία είναι. Και ούτε φερράρι- πόρσε κλπ με τα φοβερά αυτόματα. Ενα vw passat είναι. Εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και από δω και πέρα μόνο αυτόματο θα έπαιρνα. Βέβαια έχω και ένα cinquecento για να μην ξεχνάμε τις ταχύτητες. Μόνο προσοχή. Μην ξεκινήσετε από αυτόματο χωρίς να μάθετε με ταχύτητες γιατί μετά δεν θα μπορέσετε να οδηγήσετε χειροκίνητο.
  12. Κανείς να έχει το τραγούδι της Γαλάνη; σε mp3; Ευχαριστώ.
  13. Που είδες πως χρεώνει τα update; Είμαι χρήστης του destinator. Μόλις πριν 10 μέρες βγήκε update και το πήρα τσάμπα. Αν τώρα εννοείς την τυπική-κόστους χρέωση από το d3 στο pn, ήταν μια αστεία χρέωση που άλλαζε όλο το λειτουργικό τους και προερχόταν από τη μαμά εταιρεία. Τώρα, αν θεωρεί κανείς ακριβό το να έχει με 165ευρώ πλήρες σύστημα πλοήγησης και διάφορες άλλες ευκολίες που παρέχονται από την εταιρεία ή και από τους χρήστες, είναι δικό του θέμα και το αξιολογεί ανάλογα.
  14. Φίλε, το ίδιο έργο βλέπουμε. Ακούστε μια ιστορία: Ετών 14, ύψος 1,73, κιλά 103. Αποφασίζω δίαιτα. Ενα χρόνο μετά ετών 15, ύψος 1,86, κιλά 73. Κόκκαλο και πετσί. Διάμετρος μέσης 90 πόντοι(χρειάζεται για μετά) Στα 15 μου λοιπόν ξεκινάω γυμναστική. Βάρη, καράτε, τρέξιμο με μεγαλύτερη βαρύτητα στα βάρη. Ετών 20, ύψος 1,93 κιλά 103, μέση 90!!! Είχα γίνει γαιδούρι V shape. Μιλάμε για σχεδόν καθημερινή ενασχόλιση, διατροφές υγειινές κλπ. Τότε ξεκινάω δουλειά και σταδιακά μειώνω γυμναστικές κλπ μέχρι που σταμάτησα εντελώς. Ετών 25, ύψος αμετάβλητο φυσικά, κιλά 150, μέση απροσδιόριστη, Λ shape. Επερνα 10 κιλά το χρόνο βάρος, χάνοντας βέβαια και κιλά μυικού ιστού. Κατά υπολογισμό δικό μου πρέπει να πήρα 70 κιλά λίπους (50 + 20 μυικού ιστού περίπου). Σχεδόν όσο μία ΦΩΚΙΑ. Σήμερα ετών 36, κιλά περίπου 140-144 (ποιός δίνει σημασία στα 2-3 κιλά) με αρκετές προσπάθειες αδυνατίσματος που έφτασαν μέχρι να γίνω και 120 αλλά μετά τα έβρισκα στον δρόμο και ανά μανά. Εχω πλήρη επίγνωση της κατάστασής μου. Φανταστείτε λοιπόν πως είναι πολύ πιο επώδυνο για μένα που έχω ζήσει το Vshape και να γίνω Λ shape. Δεν κρύβομαι πίσω από δικαιολογίες αλλά για να κάνεις δίαιτα, κάτι που για την κατηγορία που είμαι εγώ κρατάει 10-12 μήνες για να προσεγγίσεις έναν στόχο και μια ζωή για να διατηρηθεί, χρειάζεται χρόνος για γυναστική- προετοιμασία διατροφής κλπ και πάνω απ΄όλα ψυχολογική ηρεμία. Συνήθως οι παχύσαρκοι ανήκουν σε μια κατηγορία ανθρώπων όπου όταν στεναχωριούνται, πιέζονται κλπ ανοίγουν το ψυγείο, λάθος το κλείνουν και το τρώνε ολόκληρο. Και όλοι το ξέρετε, οι δυσκολίες είναι αρκετές. Μακάριοι όσοι ανήκουν στην κατηγορία "πω πω είμαι πολύ στεναχωρημένος, δεν πάει μπουκιά κάτω, δεν έχω όρεξη για τίποτα". Ποτέ μα ποτέ μην συγκρίνετε τους ελλειποβαρείς με τους παχύσαρκους. Ποιόν κοιτάνε στην παραλία; τον ελλειποβαρή ή τον παχύσαρκο; Ποιός δεν βρίσκει εύκολα ρούχα; Ποιός είναι ποιό δυσκίνητος; Η προφανής απάντηση κάποιου θα είναι : κάνε κάτι. Πιστέψτε πως προσπαθούμε μια ζωή αλλά ίσως όχι αρκετά ο καθένας από εμάς αλλά για προσωπικούς του λόγους ο καθένας ξεχωριστά. Αυτά. Θα σας ενημερώσω σε όποια αλλαγή κατάστασης.
×
×
  • Create New...