Jump to content

harxenia

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by harxenia

  1. Γεια σας παιδια ειναι περιπου μηνας που χρησιμοποιω BP 100 και το αυτοκινητο φυσαει, καμια σχεση με την 95.Το θεμα ειναι να βρεις σωστο πρατηριο γιατι η βενζινη στην Ελλαδα ειναι θεμα βενζινα και οχι εταιριας.Εχω το 1.6 πανσταθερο ρελαντι περισοτερη ροπη χαμηλα και ΨΗΛΑ καταναλωση αν οχι χαμηλοτερη ιδια.Φυσικα ολα αυτα κοστιζουν.
  2. Παιδια γεια σας και παλι μενω περιοχη πειραια εχω το ασημι χρωμα 5πορτο.Ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το αυτοκινητο που εχει εκπληκτικα φρενα,το καλοκαιρι σε μια πολυ δυσκολη στιγμη το διαπιστωσα. Τα λαδια τα αλλαξα στα 3000χμ μετα απο συμβουλη εξουσιοδοτημενου.Θελω να βαλω τα 5-30 γιατι στο site της σιτροεν το αναφερει ως citroen first fill και το μανιουαλ λεει οτι ο κινητηρας μου παιρνει αυτο το λαδι.Τωρα εχω τα 5-40 και ο κινητηρας ειναι πιο "σφιχτος" και εχει πιο τραχυ ηχο ειδικα κρυος.Τελικα με τις ζωνες μηπως ειναι θεμα λογισμικου δηλ. τις πρωτες μερες σε πριζω και απο εκει και περα με δικη σου ευθυνη.Τα καθισματα δεν τα σκαλιζω μη τυχων γινει τιποτα με τους αεροσακους
  3. Γεια σας παιδια εχω το c4 1.6sx 7ος 2005 3600χμ.Πρωτη φορα γραφω σε φορουμ και συγνωμη για τυχων λαθος.θελω να σας πω οτι και εμενα τις πρωτες μερες αν ο συνοδηγος δεν εβαζε ζωνη ειχα οπτικοακουστικη ειδοποιηση,τωρα εχω ενδειξη μονο αν απασφαλισει η ζωνη οπως λεει και το μανιουαλ.Επειδη παραξενευτηκα παιζοντας με τις ζωνες ειδα οτι απασφαλιζοντας τη ζωνη του συνοδηγου εχω σωστα οπτικοακουστικη ενδειξη αν τωρα ασφαλισω μια απο τις πισω ζωνες παυουν ολες οι ενδειξεις!Ησιτροεν μου ειπε οτι ολα αυτα ειναι σωστα.Αυτο συμβαινει και σε εσας? Επισης εχει βαλει κανεις στο κινητηρα τα total quartz future 5w-30 και τι εντυπωσεις ειχε?
×
×
  • Create New...