Jump to content

simosgr11

Members
  • Δημοσιεύσεις

    42
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About simosgr11

  • Ημ. Γέννησης 12/01/1972

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

simosgr11's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. εχω εγκαταστησει το cydia 1.1 , καθε φορα που το ανοιγω μου βγαζει το εξης μηνυμα .. Duplicate sources.list.entry http://cydia.iclariffied.com/packages(/var/lib/apt/lists/cydia.iclariffied.com_._packages.) You may want to run apt-get update to correct these problems ξερει κανεις τι πρεπει να κανω ????
  2. οκ μη βαρας:p:p:lol: μπερδεψα τα χιονια :lol::lol::lol:
  3. θα απαντησω το βραδυ που θα παω στο σπιτι με ποια εκδοση το εκανα , η αληθεια ειναι οτι προσπαθησα με πολλες και μονο με μια εκατσε , αλλα μονο για windows ,
  4. βρε petran γιατι με μπερδευεις με την 4.3.1 . Στην 4.3 ειμαι οπως γραφω παραπανω και για την 4.3 ρωταω αν εχει ακουσει κανεις αν εχει βγει jb μονιμο ........ Οσο για το αν εχει σταματησει η apple να υπογραφει την 4.2.1 , ναι το διαβασα , αλλα επισης διαβασα και το οτι "αν ησουν jb στην 4.2.1 μπορεις να γυρισεις σε αυτην " οπως επισης οτι "ετσι και κανεις jb κρατουνται αυτοματα τα shsh " χωρις να αναφερετε ως προυποθεση να υπογραφει η apple την συγγεκριμενη εκδοση ,,,,, πιστεψε με εχω στραβωθει στο διαβασμα πριν γραψω οτι εγραψα , απλα οπως εγραψα στην αρχη του προυγουμενου post " εχω καταμπερδευτει "
  5. Ρε παιδια εχω καταμπερδευτει . Αγορασα το κινητο με την 4.2.1 πριν απο 3 εβδομαδες , το εκανα jb αμεσως , πατησα στο cydia το make my life easy . (λογικα επρεπε να εχει κρατησει τα shsh ) ετσι δεν ειναι ??? Μετα απο προβλημα που ειχε το κινητο με τις φωτογραφιες που δεν μου τις κρατουσε στο camera roll και που μαλλον ειχε δημιουργηθει απο οτι καταλαβα επειδη ειχα κανει restore απο backup κρατημενο απο το 3gs , αναγγαστηκα να κανω restore στην 4.2.1 , πραγμα το οποιο δεν με αφησε ποτε το itunes , ετσι περασα την 4.3 , και την εκανα jb με το redsnow (αυτο που οταν κλεισει η συσκευη θελει μετα τον υπολογιστη για να ανοιξει ) Λοιπον το cydia αυτην την στιγμη μου γραφει "This device is in the pending TSS queue" Αρα δεν εχουν κρατηθει ακομα τα shsh , σωστα ????? Με το tinyumbrella που πηγα να το κανω χειροκινητα ακομα και απο την εποχη που ειχα την 4.2.1 τα μονα shsh που μου κρατουσε ηταν της 4.3 Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι γινεται ? ποσο καιρο χρειαζετε να κρατηθουν τα shsh ? και αφου το εκανα εγω χειροκινητα γιατι δεν κρτατηθικαν για την 4.2.1 εννοω Και κατι τελευταιο , εχει βγει μονιμο jb για την 4.3 ???? εχω βαρεθει να κυκλοφορω με το laptop μη τυχων και κανει επανεκινηση το κινητο .......:(:(
  6. οκ σε ευχαριστω για την απαντηση ,, ναι set as new θα το κανω , ηδη συγχρονησα επαφες στο google γιατι το @@@@@ το mac δεν ξερω που τις παει
  7. ειμαι στην 4.2.1 και δεν μου εχει κρατησει ακομα το cydia τα shsh , με το tinyombrella δεν μπορω να το κανω πλεων γιατι η apple σταματησε να τα υπογραφει , τελος παντων το θεμα ειναι οτι ειμαι στην 4.2.1 και θελω να ξαναπερασω την 4.2.1 χωρις να ειναι κρατημενα τα shsh θα μπορεσω μετα να το κανω jb το κινητο η θα φαω φρικη ????
  8. οκ ευχαριστω για την απαντηση παντως μαλλον θα πρεπει να παω για restore και μετα να το ξαναστησω απο την αρχη και οχι απο το backup . Στην δική μου περιπτωση ομως που δεν εχουν κρατηθει τα shsh θα μπορεσω να ξαναβαλω την 4.2.1 και να την jb ξανα ?? και αν καποιοσ ξερει πως θα μπορεσω να σωσω τουλαχιστον μονο τις επαφες μου , σε macmini το συνδέω το τηλ σε περιπτωση που εχει καποια διαφορα απο τα win
  9. αυτο λεω κι εγω petran οτι δεν μου σωζει τις φωτο , απο το 3gs ειχε ξεκινησει να συμβαινει αυτο , και με το restore που εκανα απο το itunes οταν αγορασα το 4 γινετε πλεων και σε αυτο , μπορει να φταιει καποια εφαρμογη που ειχα βαλει τριτου για καμερα ??? μηπως αλλαξε το path που αποθηκευονται οι φωτο ????
  10. Δηλαδη το μονο προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να περασω στην 4.3 μεχρι να βγει jb ?? Εγω νομιζα πως δεν θα μπορεσω να κανω αναβαθμηση ξανα στο κινητο και να το ξανασπασω .... κατι ακομα που θελω να ρωτησω ... τραβαω μια φωτο με το κινητο , η φωτο πηγαινει σαν thubnail κατω αριστερα και αν οσο ειμαι στην καμερα πατησω επανω στο thubnail την βλεπω την φωτο και βλεπω στον αριθμο των φωτογραφιων οτι εχει προστεθει μια φωτο , αν κλεισω την καμερα και ανοιξω τις φωτογραφιες η φωτο που μολις τραβηξα δεν υπαρχει πουθενα , και ο αριθμος των φωτογραφιων μου βγαινει μειον μια , και υπαρχουν μονο οι φωτο που ηταν συγχρονισμενες με το iphoto του imac , μπορει καποιος να μου πει τι εχω κάνει και συμβαινει αυτο ?
  11. Μα εχει 5 ημέρες που εκανα jb , το κινητο γιαυτο και αρχισα να ανησυχω , οχι τιποτα αλλο αλλα εκανα την ιδια διαδικασια και σε ενα ξένο κινητο και αλοιμονο μου........... χε χε χε
  12. Καλησπέρα και από εμένα .. απο την παρασκευη είμαι κάτοχος του iphone 4 , ειχε την 4.2.1 εκδοση και προχωρησα σε jb με το greenpoison , απο οτι ειδα στο cydia ,οταν ανοίγει δεν μου γράφει πάνω πανω οπως στο 3gs , οτι τα shsh ειναι κρατημένα , αν και οταν ανοιξα για πρωτη φορα το cydia πατησα στο make my life easy , προσπαθησα να το κανω χειροκίνητα με το tinyumbrella , αλλα απο οτι διαβασα , εχει σταματησει η apple να υπογραφει την εκδοση 4..2.1 λογω του οτι εχει βγάλει την 4.3 , Τι μπορω να κάνω για να το διορθώσω αυτο ?? αν κατάβα καλα δεν θα μπορέσω να αναβαθμησω το κινητο μου ξανα αν θέλω να το εχω jb ???
  13. simosgr11

    iOS 4

    Σε ευχαριστώ φιλε μου για την απάντηση ...:)
  14. simosgr11

    iOS 4

    καλησπέρα παιδιά ....... αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει .. εχω το 3gs jb και μέχρι τωρα το είχα συγχρονισμένο με win 7 , τώρα όμως πήρα mac και θέλω να το συνδέω σε αυτο , ποιος είναι ο τρόπος ώστε να μην χάσω τις επαφές μου (αυτό είναι που με καίει περισσότερο ) , αν υπάρχει τρόπος να σώσω και τις εφαρμογές που έχω περάσει απο cydia , app stores , κτλ , δεκτός ... και κάτι ακόμα , αν ακολουθήσω τον οδηγό που υπάρχει σε κάποιο post εδω μέσα (πως μπορώ να συνδέσω το τηλέφωνο με 2 υπολογιστές ) θα μπορω να συγχρονίζω και την μουσική , η θα πρεπει τα τραγουδια που έχω στον εναν να τα εχω και στον αλλον ?? ( και οι 2 θα ειναι mac )
  15. σε ευχαριστω φιλε μου για τισ απαντησεις σου βρηκα τροπο και το ειδε το pc το μονο που τηα ητηελα να μου απαντησεισ ειναι το εξης . το itunes τωρα μου λεει πως εχει βρει ενα iphone σε recovery mode και πως πρεπει να το κανω restore . να προχωρησω η θα κανω μαμακια και μετα δεν τηα μπορω να το σπασω ?? αααα και απο που μπορω να κατεβασω firm 3.1.2 ???
×
×
  • Create New...