Jump to content

yeshyo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About yeshyo

  • Ημ. Γέννησης 13/08/1988

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

yeshyo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. λοιον βρηκα τη λυση. τη δοκιμασα και δουλεβει τελεια http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=45139 κατεβαστε την τελευταια εκδοση. αλλαζει μονο τα 4 αρχεια που εχουν να κανουν με την αναπαραγωγη μεσω ακουστικων. τελεια ενταση σχεδον υπερβολικα δυνατο στο φουλ.
  2. μια και αυτο το θεμα εχει ποιο πολυ κινηση, μηπως ξερετε αν υπαρχει καποιος driver για ΔΥΝΑΤΟ Hxo poy na μπορω να περασω στο w902 ? ακομα και αν χρειαζεται να χασω τη χρηση των πλαινων κουμπιων toy player edit. λυθηκε το θεμα στο σχετικο με το 902 thread. δεν αλλαζει καθολου τη χρηστικοτητα του σε κανενα τομεα (πλαινα κλπ)
  3. δεν το ξερω!! γιαυτο ψαχνω εδω μεσα :) ενταξει το κ750 ειναι παλιο, κανενα της ιδιας "τεχνολογιας" με το 902 δεν μπορουμε να βρουμε που να παιζει ΔΥΝΑΤΑ μουσικη στα ακουστικα? με ενδιαφερει τοσο το θεμα ωστε ειμαι διατεθημενος να θυσιασω αλλα χαρακτηριστικα του οπως πχ το σενς με κλπ..
  4. καλησπερα (στο σωστο φορουμ αυτη τη φορα) μετα απο ψαξιμο σχετικα με το δυναμομα της εντασης ειδα οτι μπορουμε να περασουμε συγκεκριμενους driver η καποιον συγκεκριμενο player απο αλλο κινητο. επειδη εγω ειμαι ασχετος με το θεμα και φοβαμαι μη το "καψω" μπορει καποιος να μου πει αν γινεται και πως να περασω τον driver toy k750i στο w902? η καποιον αλλο driver με ΔΥΝΑΤΗ ενταση στα ακουστικα?
  5. ε ενταξυ παρατυπια. το εχεις ψαξει το θεμα ενταση?
  6. καλησπερα. υπαρχει τροπος να δυναμωσει η ενταση με την οποια ακουγεται η μουσικη στο w902? το χρησιμοποιω με τα οριτζιναλ ακουστικα του και μου φαινεται αρκετα χαμηλοτερη απο το k750i που ειχα προηγουμενως (με τα ιδια ακουστικα και στα δυο) υπαρχει τροπος? ειναι θεμα ακουστικων? αν περασω καποια αλλη εφαρμογη για την αναπαραγωγη μουσικης λυνεται?
  7. eνταξει λειτουργισε μια χαρα... με τη 2η :) ευχαριστω πολυ!!! αν μπορεις στειλε μου και ενα μυνηματακι τον αυθεντικο του κωδικο μηπως και χρειαστω ποτε σερβις
  8. αυτος ειναι ο κωδικος που δειχνει τωρα (τον κανονικο του δυστιχως ειμαι μ...ς και δε τον κρατησα) αλλα ειναι ακομα ΚΟΣΜΟΤΕ MY VIEW... να ρωτησω: στην αποδειξη γραφει πανω το ιμει. μπορω να βρω τον οριτζιναλ κωδικο μου μεσω αυτου?
  9. οντως.. συγνωμη.. αν καποιος μπορει να μου δωσει λυση για το debrand ευχαριστως να το δοκιμασω. επισης εκανα τη βλακεια να κλεισω το notepad με τον κωδικο του τηλεφωνου που επρεπε να συμπληροσουμε, και μετα δοκιμασα τη μεθοδο (χωρις να γινει debrand, Οι κωδικοι ομως αλλαξαν.) να υποθεσω οτι δεν υπαρχει τροπος ανακτησης του?
  10. πηρα προσφατα ενα w902 και θελω να το κανω δεμπραντ. ειναι κοσμοτε. αρχικα εκανα το απντειτ απο το σιτε της ερικσον και δεν εγινε ντεμπραντ. εκανα τη διαδικασια που περιγραφεται στην 1η σελιδα αλλα εγω για καπιο λογο (μαλον λογο του απντειτ) ημουν ηδη adriatic. παλι δεν εγινε ντεπρραντ. καμια ιδεα??? επισης αυτο το καπουτσιν ξερετε τι ειναι? (OfftopiC)
  11. καλησπερα αγορασα προσφατα το w902 μεσω μιας προσφορας στο σιτε τις κοσμοτε (150 ευρω με 8 γιγα μνημη.. καλη τιμη νομιζω) και θελω να αφαιρεσω οτιδηποτε εχει σχεση με κοσμοτε, λογο του οτι εχω αλλη συνδεση. οχι οτι με εμποδιζει ιδιεταιρα απλα ετσι για το κολημα. προσπαθησα απο το Update ths sony ericson, εκανε το update αλλα παλι με cosmote my view μου το εβγαλε. καμια ιδεα πως μπορω να βρω σωστο φιρμγουερ και να το εγκαταστησω? ευχαριστω
  12. γεια σας λοιπον θα σας πω το προβλημα μου και ελπιζω να μου δωσετε καποια λυση πριν 6 μηνες γνωρισα μια κοπελα 1 χρονο μικροτερη μου μιλησαμε πολυ λιγο και ανταλαξαμε μσν και χαμογελα στο 10λεπτο και "σπασαμε". απο τοτε μιλαμε τουλαχιστον 3-4 φορες την εβδομαδα μσν, εχουμε συζιτησει απειρα θεματα αλλα καθε φορα που της λεω να συναντιθουμε μου ριχνει ακυρο με διαφορους τροπους. και δεν ειναι οτι μενει και μακρια ν.ιωνια μενει και γω γαλατσι ενα λεοφορειο αποσταση ειναι. που και που μου αναφερει για εναν με τον οποιο τα εχει. τι μου προτεινετε να κανω? ειναι καιρος να το εγκαταλιψω το θεμα? λετε οτι δεν ενδιαφερεται? αν δεν ενδιαφεροταν δεν θα μου μιλαγε καν ομος ετσι δεν ειναι? βοηθεια!!
×
×
  • Create New...