Jump to content

Harvester

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Harvester

  1. Συμφωνώ απολύτως για το slide, είναι πολύ καλό, όσο για τα ηχεία του έχουν απίστευτη ένταση για κινητό.
  2. Λοιπόν, το κινητό είναι πολύ καλό, το GPS του δουλεύει άψογα, βρίσκει πολύ γρήγορα δορυφόρους και δίνει πολύ ακριβές σήμα. Περιμένω να δω πόσο αντέχει η μπαταρία του με εντατική χρήση του GPS. Το Route 66 βέβαια, δεν έχει πλήρη κάλυψη της Ελλάδας, στην ουσία μιλάμε μόνο για Αθήνα, ενώ περιλαμβάνει εθνικές οδούς και κάποιες κεντρικές οδούς σε άλλες πόλεις, κάτι τι οποίο σίγουρα αποτελεί προς το παρόν μειονέκτημα. Ελπίζω στο μέλλον να δούμε κάποια updates στους χάρτες (χωρίς βέβαια να έχω και πολλές ελπίδες από την Route 66 στο συγκεκριμένο θέμα). Πολύ καλή ιδέα και το κάλλυμα της κάμερας.
  3. Μήπως ξέρετε ποιο είναι το τραγούδι στην καινούρια διαφήμιση του Mitsubishi Pajero (το clip υπάρχει και στο επίσημο site του Pajero ( http://www.pajero.com/english/tv.html )
  4. Γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει κάποιο καλό spreadsheet για το 6600? (δεν εννοώ viewers όπως το Repligo αλλά κανονικά spreadsheets, κάτι ανάλογο με αυτό που κυκλοφορεί για το P900), Έχω ήδη δοκιμάσει τα Microcalc και Sheet που είναι γραμμένα σε Java, αλλά δεν λένε και πολλά.
×
×
  • Create New...