Jump to content

Ma_D

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Ma_D

  • Ημ. Γέννησης 16/10/1977

Ma_D's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά μήπως πρέπει σιγά-σιγά να μεταφερθούμε στο gcc? Νομίζω οτί εκέι μπορούμε να οργανώσουμε καλύτερα το posts, -ανάλογα με το θέμα-. Προφανώς θα είναι πιο λειτουργικό και εύκολο τόσο στη χρήση, όσο και στο να βρει κάποιος νέος ενδιαφερόμενος το club. Όσον αφορά τα posts που έχουν δημοσιευθεί εδώ - πράγματι πολύ χρήσιμα- μπορούμε να δημιουργήσουμε κάποια Links - αναφορές σε αυτά, ωστε να είναι διαθέσημα στα νέα ή και τα παλιά μέλη του club. Η γνώμη μου πάντα.
  2. Γεια σου φίλε μου. Καλοτάξιδο και να το χαίρεσαι. Ποιές είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις? Δεν είναι τέλειο?
  3. Και εγώ ακριβώς το ίδιο "πρόβλημα" έχω. Και στον τεμπέλη και στο κλιπ της ζώνης (οδηγού). Θα σου τα αλλάξουν τζαμπέ? Αν είναι να πάω μια βόλτα. Έτσι κι αλλιώς λέω να περάσω από αντιπροσωπία κάποια στιγμή μεσ' την εβδομάδα, γιατί και εγώ παρατήρησα το τράβηγμα του τιμονιού δεξιά. Κάτι άλλο. Λέτε να τους πάω τους αντάπτορες για την πηγή να μου τα περάσουν εκέι ή θα με κράξουν? Λογικά θα χρειάζεται και επαναπρογραμματισμό, οπότε πρέπει να γίνει εκεί. Ετσι δεν είναι?
  4. Εγώ έχω βάλει after market πηγή. Η οθόνη λειτουργεί κανονικά όσον αφορά την ώρα, κατανάλωση και οτιδήποτε άλλο δεν αφορά τη μουσική. Όταν πας στο μενού, που έχει τις 3 ενδείξεις (r/cd, κατανάλωση και άλλο ένα εικονίδιο που δεν θυμάμαι), το εικονίδιο με το r/cd είναι απενεργοποιημένο (αχνό). Σίγουρα θα έχεις την οθόνη, δεν ξέρω βέβαια εάν είναι η απλη (?) Τελικά βρήκα και τον adaptor για να λειτουργήσουν τα χειριστήρια στο τιμόνι, καθώς και οι αισθητήρες παρκαρίσματος, mute στην όπισθεν κτλ. Κόστος αγοράς 340 € στην Ελλάδα ή 200 € από Γερμανία (!).
  5. Και εμένα μου άρεσε το πίσω μέρος. Μη σας πω καλύτερο από το πραγματικό coupe. Κάπως έτσι θα μπορούσε να γίνει μια πιθανή έκδοση CC!
  6. Μια που αναφέρατε το ESP, τελευταία παρατήρησα οτι ενώ πάλιά σε κάποια συγκεκριμένα σημεία (πχ. μια ανηφόρα στο σπίτι μου) πατώντας το γκάζι σπίνιαρε και ενεργοποιόταν το ESP. Τώρα δεν μου το κάνει. Το δοκίμασα και στα χίονια και πάλι τίποτα. Το αμάξι απλά σπινιάρει χωρίς να ενεργοποιείται. Λέτε να έχω πρόβλημα? Αν ήταν δεν θα μου έβγαζε ένδειξη?
  7. Ωχ! Και εγώ την έπαθα μια φορά, όχι σε τετοιο βαθμο βέβαια. Είχα βάλει 10 € από Ε.Π. γιατί θα έμενα και έλεγα αμάν πότε θα τελειώσει. Βάζω μόνο 100άρα, όχι για τις επιδόσεις (που για να λέμε του στραβού το δίκιο, δεν κάνει και τη σούπερ διαφορά από τις απλές) αλλά θεωρόντας (και λέω θεωρητικά πάντα) ότι την 100άρα στη χειρότερη περίπτωση να τη νοθεύσουν με 95άρα.
  8. Γεια σας παιδιά και πάλι. Αν θυμάμε καλά είχε αναφέρει κάποιος σε παλαιότερο post, οτι άλλαξε τη μαμά πηγή με κάποιο άλλο car hi-fi. Ποιός είναι? Οι αισθητήρες παρκινγκ δουλέουν? Ξέρετε εάν έχουν βγεί αντάπτορες για το C4? Δεν ξέρω τι να κάνω ρε ****. Η αντιπροσωπία δεν έκανε τίποτα. Ο τύπος που μου το πέρασε μου λέει έλα να το ξαναδώ, αλλά δεν εμπιστεύομαι να πηράζουν τα ηλεκτρικά του αυτοκινήτου. Κάποιος (enginekiller αν δεν κάνω λάθος) ανέφερε κάτι για CUNBAS και τέτοια αλλά δεν πολυκατάλαβα (είμαι και λίγο άσχτος βλέπετε). Μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει αν μπορώ να κάνω κάτι?
  9. Οι αισθητήρες πίεσης των ελαστικών δεν μου έχουν βγάλει έως τώρα κάποια ένδειξη και ούτε έχω ελέγξει τα λάστιχα ποτέ σε βενζινάδικο. Μήπως τελικά δεν λειτουργουν? Θα πάω σήμερα να βγάλω λίγο αέρα για να δώ αν μου βγάλει κάτι.
  10. Μήπως να τους έλεγες να σου δώσουν από ένα αυτοκίνητο που υπάρχει στην αντιπροσωπία ή από το αμάξι που έχουν για test drive τελοσπάντων και αργότερα όταν έχουν, όπως λένε, ασ το αντικαταστίσουν στο δικό τους. Η λύση υπάρχει αλλά το θέμα είναι κατά πόσο πρόθυμοι είναι αυτοί. Και εμένα μου υποσχέθηκε ο πωλητής πυροσβεστήρα, τρίγωνο και φαρμακείο αλλά τίποτα. Τους το είπα 1,2 τώρα περασαν 10 μήνες οπότε το άφησα
  11. Πω πω! ξενέρωσα τώρα. Δεν έχουμε εργαλειοθήκη? Εδώ πριν κάτι μήνες πήρα ένα scooter keeway (ναι και έγω δεν την ήξερα τη μάρκα πρίν το πάρω :lol: ) και είχε εργαλεία. Αλλά θα μου πείς τώρα τι να τα κάνει στο C4 αφού δεν μπορείς να βάλεις χέρι πουθενά. Όσο για τους θορύβους.....εεε...κανα ψιλάκο....ε΄χω και γω....:)
  12. Δε μου λέτε παιδιά. Αυτά τα κατσαβιδάκια "αστέρι" υπάρχουν στην εργαλειοθήκη (υπαρχει?) του αυτοκινήτου? Ή τα έχετε αγοράσει? 10 μήνες τώρα μια φορά σήκωσα τη μοκέτα του πορτ μπακγάζ και βρήκα το διχτάκι. Τα υπόλοιπα δεν τα έψαξα να δώ τι έχω :O
  13. George σίγουρα δεν λειτουργεί έτσι, γιατί και εμένα μου είχε κάνει εντύπωση στην αρχή που δεν εκανε μπιπ ειδικά για τον συνοδηγό (καλά αν΄χτυπούσαν και τα πίσω θα ήταν σκέτη ζάλη). Για μπιπ θα έπρεπε να έχουν τα καθίσματα αισθητήρα βάρους έτσι ώστε να αναγνωρίσει εάν κάθετε κάποιος.
  14. Φίλε george. Γυρίζωντας το κλειδί θα πρέπει ανάβουν οι λυχνίες για όλες τις ζώνες. Μετά από κάποια δευτερόλεπτα και αφού βάλεις μπρος οι λυχνίες σβήνουν, ανεξάρτητα εάν έχει κάτσει κάποιος στις αντίστοιχες θέσεις ή όχι, χωρίς να κάνει μπιπ. Μόνο για τον οδηγό βαράει αν δεν την βάλει. Το βασικό είναι να ανάβουν όλα τα λαμπάκια των ζωνών όταν γυρνάς το κλειδί (κάνει κάτι σαν τσεκ). Σε περίπτωση που κάποιος επιβάτης βγάλει τη ζώνη (εφόσον βέβαια την είχε φορέσει προηγουμένος), μόνο τοτε κανει μπιπ. Πάντος σε περίπτωση που υπαρχει πρόβλημα σίγουρα θα είναι στην εγγύηση.
  15. Παιδιά εσείς που έχετε την μεγάλη αεροτομή, περιορίζει καθόλου την ορατότητα προς τα πίσω? Ενοχλεί στο μάτι?
×
×
  • Create New...