Jump to content

udt71

Members
  • Δημοσιεύσεις

    44
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

udt71's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να αναφέρω ενα πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το G3 μου, Ξαφνικά άρχισε κάνει επανεκκινήσεις με το που δείχνει το logo μετά την αναβάθμιση σε android 6.0 και χωρίς να λυθή το πρόβλημα το πήγα για service όπου διαπίστωσαν ότι έφταιγε η μπαταρία.. Άλλαξα μπαταρία και όλα καλά, τώρα όταν πάω να ανοίξω τα e-mail (pop3) μου βγάζει μήνυμα «Δυστυχώς, E-mail έχει σταματήσει» και δεν ανοίγει.. Γνωρίζει κανείς κάτι?
  2. Μήπως γνωρίζει κάποιος?
  3. Καλημέρα, Καλή Χρόνια και Χρόνια Πολλά με υγεία. Μήπως γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να δω τα μηνύματα που έχω στείλει? Όταν στέλνω μεμονωμένα μηνύματα βλέπω ότι έχω στείλει μαζί με την απάντηση όταν όμως στέλνω ομαδικό μήνυμα δεν το βρίσκω μετά. π.χ. υπάρχει κάποιο γραμματοκιβώτιο κάπου? Επίσης με τα e-mail δε βρίσκω να υπάρχει κάπου η επιλογή να τα κατεβάζει αυτόματα πχ κάθε ώρα η κάθε 30 λεπτά... Αν μπορεί κάποιος ας απαντήσει, ευχαριστώ.
  4. Ευχαριστώ.. Πως κάνω hard reset?
  5. Καλησπέρα, Της τελευταίες μέρες το τηλέφωνο χάνει το σήμα του. Ξυπνάω το πρωί και δεν έχει καθόλου σήμα, κάνω restart και οκ. Κατεβαίνω Πειραιά και δεν έχει σήμα και ξανακάνω restart. Χθες ενώ έκανα restart έβγαλε μήνυμα ότι δεν έχει κάρτα sim και αναγκάστηκα και έβγαλα μπαταρία. Τι παίζει μα το τηλέφωνο ρε παιδιά? Μήπως φταίει η τελευταία αναβάθμιση που έκανα?
  6. Ευχαριστώ Πολύ................ Θελω ρυθμίσεις για ΡΟΡ3
  7. Καλησπέρα, Πήρα τηλέφωνο OTENET και δεν γνώριζαν....................... Γνωρίζει κάποιος να μου πει τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στο κινητό Desire S (android) για να μπορώ να βλέπω τα e-mail από otenet?
  8. Πήγαινε Ρυθμισεις - Σχετικά με το τηλέφωνο - Ενημερώσεις λογισμικού και κατέβασε την ενημέρωση.
  9. Γνωρίζει κάποιος να μου πει τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στο κινητό για να μπορώ να βλέπω τα e-mail από otenet?
  10. Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν υπάρχει τρόπος να ανεβάσω στο myphone?
  11. http://www.facebook.com/group.php?gid=67059926659&v=photos#!/photo.php?fbid=1203767229033&set=t.67059926659 Το καινούργιο συλλεκτικό ρολόι της ΔΥΚ (Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών) ΟΥΚ-VOSTOK –ANCHAR το οποίο φτιάχτηκε σε 330 αντίτυπα. Πως μπορώ να ανεβάσω φωτογραφία??
  12. Καλησπέρα.

    Είναι σε vodafone live έκδοση 16gb.

    Το wi-fi, mms κτλ; το ρύθμισα και δουλεύει κανονικά.

    Μου την σπάει που κάτω δεξιά έχει το vodafone live και δεν μπορώ να το αλλάξω.

    Το αγόρασα αναγκαστικά vodafone λόγω μεγάλης επιδότησης που είχα.

    ότι άλλο θες να ρωτήσεις εδώ είμαι.

  13. Καλησπερα. Να ρωτησω κατι, το πηρες το omnia σε vodafone live εκδοση; ειναι κλειδωμενο σε wi-fi, mms κτλ; Εχει χαζο μενου που δεν αλλαζει;
×
×
  • Create New...