Jump to content

NIKELL

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

NIKELL's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Θέλω βοήθεια please! Θέλω να αναβαθμίσω το s4 στην έκδοση 4.3, όταν μου είχε εμφανίσει το εικονίδιο της αναβάθμισης δεν το άφησα να την πραγματοποιήσει διότι είμουν συνδεδεμένος μέσω 3g, αλλά όταν αποφάσισα να κάνω την αναβάθμιση κατάλαβα οτί δεν γίνεται ούτε με το KIES αλλά ούτε από το μενού του κινητού μου εμφανίζει "έχετε το πιο πρόσφατο λογισμικό" . Τι πρέπει να κάνω?
  2. Το μόνο πρόβλημα που έχω με την οθόνη είναι όταν το έχω στον αυτόματο φωτισμό, το έβαλα στο χειροκίνητο και απο τότε δεν είχα ξανά πρόβλημα, όσο για το αν με ενοχλεί στα μάτια καθόλου και μιλάμε για ώρες στο κρεβάτι χωρίς φωτισμό.
  3. Αγόρασα αυτό το Tablet και ενώ ήμουν πάρα πολύ ευχαριστημένος μετά απο 2 μήνες αρχίζει και σέρνεται βέβαια του εχω εγκαταστησει και πολλές εφαρμογές. Μάλλον θα του κάνω επαναφορα εργοστασιακων για αποκτήσει και πάλι ταχύτητα. Πάντως GPS ηχεια οθόνη κλπ άψογα.
  4. Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση και το ενδιαφέρον ακολουθησα τις οδηγείες πιστα αλλα πάλι κόλλησε στο logo της SONY.
  5. Εγώ πάντως προσπάθησα 2 φορές να την περάσω και κόλλαγε στην επανεκκίνηση. Την daily προσπάθησα!! Ποια έβαλες εσύ?
  6. Καλημέρα, τελικά υπάρχει κάποια έκδοση που να δουλεύει το κινητό απροβλημάτιστα και προπαντός να δουλεύει το touch screen χωρίς να κολλάει (στον τηλεφωνικό κατάλογο π.χ. ενώ κανείς αναζήτηση κάνει κλήση όποια επαφή ακουμπήσεις πρώτη και μετά από λίγο δουλεύει κανονικά & πρέπει να κάνω την κίνηση ξεκλειδώματος 5 φορές για να ξεκλειδώσει ). 4,0,4 επίσημη έχω τώρα. Μάλλον η υποβάθμιση σε GB είναι η μόνη λύση!
  7. Και εμένα το κάνει αυτό, πράγματι είναι πολύ σπαστικό ειδικά όταν ψάχνεις μια επαφή και κάνει κλήσεις όποιον να'ναι. Το έκανε πιο έντονα πριν με την τελευταία έκδοση από Sus, πλέον μετά τον οδηγό από τον ΖΧΡ είμαι root και το κάνει πιο σπάνια
  8. Η διαδικασία που κάνω είναι σωστή δηλαδή με τον συνδυασμό πλήκτρων κλπ το θέμα είναι ότι δεν κάνει το οτιδήποτε. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!
  9. Παίδες ελπίζω να μπορειτε να με βοηθήσετε εχω φρικάρει!! Προσπάθησα να κάνω αλλαγή στην rom μέσω usb ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ!!!!!! Για κάποιον λόγο έχασαν επικοινωνία μεταξύ pc- x600 και πλέον είναι νεκρό!! προσπάθησα να μπω στο boomenu πατώντας συνδυασμο πλήκτρων που διάβασα παραπάνω έχοντας κάνει φορματ fat και βάζοντας τα αρχεία στην microsd αλλά εξακολουθεί να μην ανοίγει με τίποτα καμία αντίδραση η οθόνη!!! Η μόνη ένδειξη είναι το κόκκινο λαμπάκι της φόρτισης και μόνο όταν είναι στην φόρτιση!! Θέλω να αποφυγω να το στείλω Γερμανία από Κέρκυρα γιατί θα κάνει πάνω από μήνα αλλά.....
×
×
  • Create New...