Jump to content

NoiprocS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

NoiprocS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Σ'ευχαριστώ παρα πολυ για την αμεση απαντηση σου!!! Όντως ήταν πολύ απλό... αμα είσαι νέος... καταλαβαίνεις..!:D Ευχαριστώ και πάλι!!! άλλη μια απορία... πέτυχα μια εφαρμογή που λέγεται εορτολόγιο στο site που δίνεις στην υπογραφή σου... αλλα μου λέει " μη εγκυρο αρχείο" όταν παω να το εγκατηστήσω. επειδή θα το ήθελα ξέρεις που μπορω να το βρώ??? ευχαριστώ!
  2. καλησπέρα, έχω την εξής απορία.. πως μπορώ να απεγκαταστήσω εφαρμογές αλλά και Themes από το Ν70? στο PCSuite 6.7 δεν μου εμφανίζει στην μνήμη τηλεφώνου αλλα και στην κάρτα μνήμης τις εφαρμογές που έχω περάσει... Ευχαριστώ!
  3. καλησπέρα σας! είναι μόλις 3 μέρες που αγόρασα κι εγώ το Ν70.! προσπάθησα να διαβάσω το θέμα αλλά μου είναι αδύνατον αν διαβάσω και τις 178 σελίδες! γι'αυτό συγχωρέστε με αν αυτό που θα ρωτήσω έχει ήδη απαντηθεί! μπορείτε να μου πείτε λοιπόν απο που κατεβάζω όλες αυτες τις εφαρμογές που αναφέρετε?? εκτός απο το www.megaupload.com! (αυτό το κατέβασα ήδη!) ;) αν υπάρχουν κάποια site με free εφαρμογές ?? ευχαριστώ!
  4. ευχαριστω! για την απάντηση Giorgosk80! εσύ που έβαλες απο consoleworld έβαλες το Messiah 2 σε PS2 Slim???
  5. έστειλα κάποια mail στους http://consoleworld.gr και http://www.grmessiah.tk. πήρα απαντήσεις και απο τους δύο... ο grmessiah είναι Αθήνα αλλά σου κάνει τη δουλειά με αντικαταβολή. Καλά ρε παιδιά τόσο ακριβά είναι τα τσιπάκια?? ο grmessiah μου είπε για το Crystal Chip v1.1, υποστηρίζει ότι είναι το καλύτερο, με τοποθέτηση και δώρα? 100€!!! ... βάλε και τα έξοδα αποστολής... ... ... γειά σας!!!:cry: ο Consoleworld έχει αντιπρόσωπο στη Θεσσαλονίκη (είμαι απο Θεσσαλονίκη όπως θα καταλάβατε) και με το Messiah 2 που μου λέει ότι είναι το καλύτερο και με 5 παιχνίδια της αρεσκείας μου 110€ !!! ποιο είναι καλύτερο??? όντως είναι τόσο ακριβά????? Τα φώτα σας!!!!! :cry: :confused:
  6. Μόλις μου έκαναν δώρο ένα PS2 Slim. Διάβαζα σε διάφορα άλλα θέματα εδώ στο myphone.gr για τσιπάρισμα του PS2 Slim. Επειδή όμως δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη υπάρχει κάποιος που να μπορεί να μου πει με σιγουριά 1) αν υπάρχει τελικά κάποιο αξιόπιστο τσιπ (γιατι απ'ότι βλέπω υπάρχουν αρκετά), 2) που μπορώ να κατεβάσω το Swap Magic 3 και πως εγκαθίσταται, 3) πως να συνδέσω εξωτερικό δίσκο στο PS2. Σε όλα αυτά ή σε κάποια απο αυτά θα ήθελα απαντήσεις :cool: Υ.Γ. με λεπτομέρειες αν είναι δυνατον. Μην υποθέτετε ότι γνωρίζω. ΔΕΝ γνωρίζω.! Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...