Jump to content

Gravity

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Gravity

  • Ημ. Γέννησης 26/01/1976

Gravity's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Φιλε tony78, το χρωμα ειναι ΟΚ, η λακουβα ομως ειναι μεγαλη. Απο την μεγαλη πιεση και δυναμη εχει ανοιξει η αρμωση μεταξυ του πανω μερος της πορτας και του τζαμιου. Υπαρχει ενα κενο σχεδον 3cm. Περιμενω τις οδηγιες σου. Thanks.
  2. Καλησπερα παιδια, Μηπως ξερετε καποιο καλο φανοπειο στην Αθήνα;; Δυστυχως καποιος μ****** μου εριξε μια καλη κλωτσια στην πισω δεξια πορτα. Παντως μεχρι τωρα εχω κανει 4500km και ολα πανε καλα. Χωρις καποιες απο τις παιδικες ασθενειες. Καταναλωση 11lt σε 100% αστικη χρηση. Σας διαβαζω και απο το gcc. Φιλικα.
  3. Να σας ρωτήσω: εχει βάλει κανείς καλύμματα; Και αν ναι, από που και πόσο περίπου σας κοστίσανε; Εγώ πήγα autoplus, και μου είπαν ότι για το C4 πρέπει να γίνει ειδική παραγγελία με τιμές από που ξεκινάνε από 120 euro ανάλογα με την ποιότητα του υφάσματος... Επίσης ξερει κανείς αν υπάρχουν καλύμματα στα επίσημα αξεσουάρ από την Citroen, και πόσο στοιχίζουν; ευχαριστώ Φιλε rosso, Εχω βαλει μαυρα καλυμματα απο δερματινη με λογοτυπο της Citroen κοστος 150Euro, στο Pan Car στην οδο Πρωτοπαπαδακη στο Γαλατσι. Σου το προτεινω. Οσο για τα γνησια της Citroen κοστιζουν γυρω στα 200Euro. Ειχα κανει ερευνα αγορας σε πολλες αντιπροσωπειες οι οποιες καμια δεν τα ειχε ετοιμοπαραδοτα, μονο κατοπιν παραγγελιας. Παραδοση περιπου σε 15μερες. Επισης πολλες ηθελαν extra χρηματα για την τοποθετηση. Ετσι κατεληξα στο Pan Car το οποιο ειναι βιοτεχνια με μεγαλη ποικιλια.
  4. Καλημερα, θα μπορουσες να μου πεις το vin σου και απο ποια αντιπροσωπεια αγορασες το αμαξι σου?? Ενδιαφερομαι επειδη απο προηγουμενο post ανακαλυψα οτι ειμαι μεσα στα vin ανακλησης για το φρενο. Thanks.
  5. Με λιγα λογια μουφα. Thanks παντως guys. Σχετικα με το υγρο στους υαλοκαθαριστηρες βαζετε καποιο απο την Citroen ή απλο απιονισμενο νερο του εμποριου??
  6. Καλησπέρα, δυστυχως ειμαι μεσα στα vin ανακλησης για το φρενο. Υπαρχει κατι επισημο απο την Ελληνικη αντιπροσωπεια ??? Γνωριζετε ποσο εχουν τα μολυβια με το χρωμα του C4 που αναφερει στο manual? Απεκτησα την πρωτη μου γρατζουνια. Ελπιζω και τελευταια. Mπορεις να κανεις καλη δουλεια με αυτα?? Sorry για τις πολλες ερωτησεις μου.
  7. Καλησπερα, εστω και πολυ καθυστερημενα σου απαντω οτι δεν υπαρχει φωτακι στις πορτες. Μαλλον υπαρχει μονο στις πλουσιοτερες εκδοσεις. Εχω κανει 3000km χωρις να εχω παρατηρησει προβληματακια οπως τριγμους κτλ. Ελπιζω να συνεχισουμε ετσι. Μηπως εχετε παρατηρησει ποσα km κανετε με 20lt βενζινης σε αστικη χρηση?? Και μην ξεχνατε, το C4 αρεσει πολυ.
  8. Ευχ. enginekiller, θελω τωρα που χιονιζει και πιθανον παγωσει να μην ειναι σε επαφη με το τζαμι και γινει στραβη με θραυση του τζαμιου απο τον παγο.
  9. Φιλοι του C4, οι υαλοκαθαριστηρες μπορουν να μεινουν ορθιοι για αποφυγω την επαφη με το παρμπριζ και το πιθανο παγωμα. Επιτελους χιονιζει και στην Αθηνα.
  10. Φιλοι του C4, 1.6SX Hatchback - Black απο Αθηνα. Με λιγα λογια, πολυ καλο αμαξι. Ομορφο για τους περισσοτερους.
×
×
  • Create New...