Jump to content

UserXP

Members
  • Δημοσιεύσεις

    311
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

UserXP's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. UserXP

    Lenovo P70t

    Επειδή κάποια παιδιά το ζήτησαν. 160 χαρακτήρες στα μηνύματα για MIUI 8 Android 5.0.2 - x64 stable (v8.1.3.0) με Ελληνικά -- Lenovo P70-A Download link - RESTORE για MIUI 8 Android 5.0.2 - x64 beta/dev (v6.12.15) με Ελληνικά -- Lenovo P70-A [source: xiaomi.eu] Download link - RESTORE Το RESTORE είναι γιατί τα παραπάνω είναι "τυφλά" patches (σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά).
  2. UserXP

    Lenovo P70t

    Όχι, δεν μπορείς να βάλεις οποία rom θέλεις από xiaomi.eu. Από κει έπαιρνα τις rom και τις έκανα port για το p70. ΜΗΝ βάζεις/βάζετε την 6.12.29 (δεν είναι "καλή" rom). Η καλύτερη και πιο πρόσφατη MiUI rom είναι η 6.12.15 (όσο είδα, δεν βρήκα κάποια νεότερη MiUI rom για το p70).
  3. UserXP

    Lenovo P70t

    Γεια σας παιδιά. Χάθηκα... beta/dev (v6.12.15) Custom ROM MIUI 8 Android 5.0.2 - x64 - [source: xiaomi.eu (περιέχει πολλές γλώσσες)]
  4. UserXP

    Lenovo P70t

    Όσο θυμάμαι, και το "μανίσιο" είχε θέμα με τον ήχο. Πάντως η καλύτερη ROM σε θέμα ήχου είναι της "μαμάς" Lenovo η VIBE 2.8 (που όμως δεν την "δίνει" επίσημα). Τα dt2w/dt2s είναι ενσωματωμένα. Το patch για 160 χαρακτήρες στα SMS δεν το είχα βάλει. Όντως λειτουργεί; Πίσω σε stock δείτε εδώ. Το backup για την nvram δεν "πρέπει" να σου χρειαστεί ποτέ. Είναι μόνο για την ασφάλειά σου, αν συμβεί το "αδύνατο". Η διαδικασία για να γυρίσεις πίσω σε stock είναι απλή και χωρίς κανένα κίνδυνο. Δεν έφυγα, σας είπα θα είμαι τριγύρω. Θα ανεβάζω αραιά νέες (MiUI μόνο) ROMs.
  5. UserXP

    Lenovo P70t

    Γεια σας παιδιά κι από μένα. Σας εύχομαι χρόνια πολλά και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος. Απλά για να το ξέρετε, πήρα ένα καινούργιο κινητό για μένα (Xiaomi Redmi Note 3 Pro). Δεν νομίζω όμως ότι θα χαθώ από δω, γιατί το P70-A το έδωσα στο γιο μου. Σας εύχομαι ξανά χρόνια πολλά.
  6. UserXP

    Lenovo P70t

    Παιδιά, η έκδοση 8 για το MiUI είναι σαφώς καλύτερη από την 7 (και φυσικά περιέχει τα τελευταία fixes για το android). Την προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους χρησιμοποιούν ήδη MiUI (και σε όσους δεν χρησιμοποιούν). Θεωρώ ότι είναι καλύτερα να δείτε/βάλετε την beta/dev (ό,τι τελευταίο υπάρχει), διότι δεν θα βρείτε κανένα bug (πολύ-πολύ σπάνια κάτι που λειτουργεί στην stable δεν θα λειτουργεί στην beta). Η μπαταρία από μόνη της, είναι ένα άλλο κεφάλαιο. Δείτε αυτό το post. Η παράφραφος 2 ισχύει για κάθε ROM. Είναι πολύ καλό post. Επίσης, και κακώς που δεν το είχα πει στο προαναφερθέν post, μήν χρησιμοποιείτε εφαρμογές που κάνουν εξοικονόμηση μπαταρίας (ακόμη και για το Greenify έχουν ειπωθεί πράγματα...). Αφήστε τις ROMs (το android) να κάνουν τη δουλειά τους. Για μένα προσωπικά είναι καλύτερα να αφαιρέσετε τα bloatware - για το MiUI και αφαίρεση bloatware δείτε εδώ (αγγλικά) ή ψάξτε στο google. Δείτε κι εδώ (αγγλικά) για κάποιου είδους calibration της μπαταρίας Τέλος, δεν μπορώ προσωπικά να κρίνω την μπαταρία με το MiUi, γιατί αλλάζω πολύ συχνά ROMs και έχω "συνεχώς" το κινητό συνδεδεμένο στο USB. Θεωρώ ότι με μέση (όποια είναι αυτή η μέση) χρήση, μπορεί να "βγάλει" με άνεση 1.5-2 μέρες. Δεν ξέρω αν αυτό ακούγεται λίγο για μπαταρία 4.000 mah, αλλά από αυτά που διαβάζω (και εμπειρικά έχω δει σε μένα) είναι πολύ καλά.
  7. UserXP

    Lenovo P70t

    MIUI 8 Android 5.0.2 - x64 stable (v8.1.3.0) με Ελληνικά -- Lenovo P70-A MIUI 8 Android 5.0.2 - x64 beta/dev (v6.12.15) με Ελληνικά -- Lenovo P70-A [source: xiaomi.eu] Κατεβάστε και τοποθετήστε ένα μόνο από τα παρακάτω αρχεία στη κάρτα SD του κινητού σας: stable v8.1.3.0 Custom ROM MIUI 8 Android 5.0.2 - x64 - [περιέχει πολλές γλώσσες] beta/dev (v6.12.15) Custom ROM MIUI 8 Android 5.0.2 - x64 - [περιέχει πολλές γλώσσες] --- Αυτή η έκδοση θα είναι on-line μόνο για λίγες μέρες. Ευχαριστώ στον Easyloy Οδηγίες εγκατάστασης Δείτε εδώ Στο Βήμα 3.2 κάνουμε wipe και το System. Μετά υπάρχει ακόμη ένα Βήμα 3.2 και μισό (μετά το 3.2 και πριν το 3.3) -> Ξανακάνουμε επανεκκίνηση σε recovery mode (TWRP) αγνοώντας το warning. Το Βήμα 4 δεν χρειάζεται (προφανώς) εδώ. Εμπεριέχει: Καιρός στη γραμμή κατάστασης -- Ρυθμίσεις - Οθόνη. Αντικατάσταση του MiUI Καιρός με το 'Weather M8' - Είναι το ίδιο με το MiUI αλλά με πολλές περισσότερες δυνατότητες. Πληροφορίες για 'Ελεύθερη RAM', 'Θερμοκρασία CPU' - 'Θερμοκρασία μπαταρίας' και 'Αρχείο ειδοποιήσεων' στην ανεπτυγμένη γραμμή κατάστασης. Και τα τρία (απ)ενεργοποιούνται στο Ρυθμίσεις - Οθόνη -> 'Πληροφορίες στην ανεπτυγμένη γραμμή κατάστασης'. Νέα μέθοδος σύνδεσης με το PC (USB Mass storage). Αν έχετε προβλήματα, πρώτα πηγαίνετε στο Ρυθμίσεις - ΄Περισσότερες επιλογές' - 'Επιλογές για προγραμματιστές' και εκεί απενεργοποιείτε και ενεργοποιείτε ξανά το 'USB debugging'. [Αν δεν μπορείτε να δείτε τις 'Επιλογές για προγραμματιστές', πηγαίνετε στο 'Σχετικά με το τηλέφωνο' και χτυπάτε 8-10 φορές το 'MiUI version'] Διπλό άγγιγμα στην επιφάνεια εργασίας (MiUI launcher) με πολλές επιλογές να διαλέξετε στο Ρυθμίσεις - ΄Περισσότερες επιλογές' - Πλήκτρα - 'Double tap' - (ξέχασα να βάλω ελληνικά εδώ). Long screenshots. Σύρσιμο στη γραμμή κατάστασης για ρύθμιση της φωτεινότητας [Ρυθμίσεις - Οθόνη]. Double tap 2 wake - Διπλό άγγιγμα για ενεργοποίηση -- Ενσωματωμένο στις Ρυθμίσεις - Οθόνη. Διαφορετική ένταση για κλήσεις και ειδοποιήσεις. Χειρονομίες ανακίνησης / Shake gestures Διπλό χτύπημα στη γραμμή κατάστασης -> κλείδωμα οθόνης. CPU stats και CPU Control στις Επιλογές για προγραμματιστές. Επιλογές για 4G, 3G, 3G/4G, 2G στο Προτιμώμενος τύπος δικτύου. Διόρθωσα την αυτόματη φωτεινότητα (τώρα δουλεύει πολύ καλά). Κατά τη φόρτιση, το LED γίνεται πράσινο στο 100%. Extra στη Κάμερα Ακόμη 2-3 που ξέχασα. Extra (και για τις δύο εκδόσεις) Dolby atmos ή MaxxAudio για περισσότερο/πλουσιότερο ήχο. Patch για τα Θέματα - Βάλτε το... Τα universal patches σε αυτό το ποστ ισχύουν (όχι οι kernels). Πολύ καλές και οι δύο ROM. Η τελευταία stable (δεν έχει 2 βδομάδες) που κυκλοφορεί. Η τελευταία dev/beta (2016-Δεκέμβριος-15) που κυκλοφορεί.
  8. UserXP

    Lenovo P70t

    Το MiUI 7 είναι "παλιό" πια... Το WhetStone.apk είναι συνδεδεμένο με πολλά άλλα αρχεία, αλλά μπορεί να αφαιρεθεί με ασφάλεια. Στις αρχικές εκδόσεις MiUi 8 το είχα αφαιρέσει, αλλά μετά το πρόσθεσα γιατί ήταν υπεύθυνο για τις long screen shots. [Οι εκδόσεις 7 δεν ήταν "δικές" μου]. Κάποιοι αναφέρουν ότι είναι bloatware. Πρώτα δοκιμάζεις normal. Στο MiUi δουλεύει κανονικά.
  9. UserXP

    Lenovo P70t

    Δεν χρειάζεται να ξέρεις ρώσικα για να καταλάβεις που είναι τα links, ούτε χρειάζεται να γραφτείς στο ρώσικο forum για να δεις (να έχεις πρόσβαση) στα links.
  10. UserXP

    Lenovo P70t

    Παιδιά, επειδή δεν μπορώ να κάνω αλλαγές σε παλιότερα posts... Όλες οι εκδόσεις MiUI 8 (stable και beta/dev) βρίσκονται σε αυτό το post. Είναι στα ρώσικα, αλλά με το google translate (στα ελληνικά ή καλύτερα στα αγγλικά) εύκολα μπορείτε να καταλάβετε. Οι stable εκδόσεις είναι από multirom.me και έχω προσθέσει ελληνικά (All languages). Οι dev (εβδομαδιαίες) εκδόσεις από multirom.me ΔΕΝ έχουν ελληνικά. Οι dev (εβδομαδιαίες) εκδόσεις από xiaomi.eu ΕΧΟΥΝ και ελληνικά. Αυτές οι εκδόσεις είναι online μόνο για λίγες μέρες. Στο παραπάνω post είναι πάντα ότι τελευταίο έχω προσθέσει στο MiUI για το κινητό μας. [Οι τελευταίες προσθήκες είναι "Καιρός στη γραμμή κατάστασης" και κάποιες έξτρα πληροφορίες στην ανεπτυγμένη γραμμή κατάστασης] https://cloud.mail.ru/public/4Xjr/t9qSFdwif
  11. UserXP

    Lenovo P70t

    Αν και δεν έχω δοκιμάσει, συνήθως οι stock/μανίσιοι browsers δεν δουλεύουν σε άλλο λειτουργικό εκτός της "μαμάς". Υπάρχουν προ-απαιτούμενα αρχεία της stock ROM. Φυσικά η δοκιμή είναι δωρεάν (root τηλέφωνα): Παίρνεις όλο τον φάκελο του browser (για το MiUi είναι /system/priv-app/Browser/) και τον "βάζεις" στην ίδια θέση στο νέο τηλέφωνο. Reboot και βλέπεις αν δουλεύει. Μετακίνησα το αρχείο, λόγω τακτοποίησης χώρου. Νέα link για MiUI 8.0.2.0 stable: Αρχείο Ελληνικής γλώσσας για MIUI 8 Android 5.0 - x64 stable v8.0.2.0 - [Βασικά περιέχει πολλές γλώσσες] Fix για long screen shots (π.χ. screen shots από ολόκληρη ιστοσελίδα και όχι μόνο από ό,τι φαίνεται στην οθόνη). [Αυτό δεν το έχω τεστάρει σε αυτή την έκδοση - αν το βάλει κάποιος ας μας πει αν δουλεύει] Μερικά νέα Links Εδώ είναι η τελευταία dev (με Ελληνικά) που κυκλοφορεί 6.11.10 (2016 Νοέμβριος 10). - Source: xiaomi.eu [Μην αλλάζετε τον κέρνελ] [Το link θα είναι online για 10-15 μέρες - μετά θα σβήσω το αρχείο] Patch για USB mass storage σύνδεση με το PC, και διπλό-tap στο desktop/launcher (οι επιλογές γαι το τί θα κάνει το διπλό-tap στο Ρυθμίσεις - Πρόσθετες ρυθμίσεις - Λειτουργία πλήκτρων). [Αν η κλασική σύνδεση MTP δεν λειτουργεί, απενεργοποιήστε το USB debugging στις Επιλογές για προγραμματιστές] Επίσης, αυτή η έκδοση [πάλι η τελευταία dev 6.11.10 (source: multirom.me) αλλά χωρίς Ελληνικά] απλά "πετάει" - το κινητό "πάει" πιο γρήγορα από το δάχτυλό σας! Περιέχει μερικά ακόμη νέα features αλλά βαριέμαι να τα γράφω.
  12. UserXP

    Lenovo P70t

    Όταν έχουμε custom TWRP: Αν το κινητό μας "φοράει" 32 bit ROM (οι "μανίσιες" ROM είναι 32 bit - ακόμη και η Lollipop): ► Μπορούμε να φλασάρουμε (μέσω TWRP) οποιαδήποτε ROM 32 bit. ▼ ΔΕΝ μπορούμε να φλασάρουμε (μέσω TWRP) ROM 64 bit - Εδώ ακολουθούμε τη διαδικασία με flashtool, μετατρέπουμε το κινητό σε 64 bit και μετά βάζουμε (μέσω TWRP) όποια ROM 64 bit θέλουμε. Αν το κινητό μας "φοράει" 64 bit ROM (αυτό το ξέρουμε γιατί προηγουμένως θα είχαμε κάνει την διαδικασία με το flash tool): ● Ακριβώς το ανάποδο από παραπάνω.
  13. UserXP

    Lenovo P70t

    Η 3.0.2 είναι για 64 bit, οπότε ΠΡΕΠΕΙ να χρησιμοποιήσεις scatter για 64 bit. Η 2.8.7.7 είναι για 64 bit, οπότε είσαι οκ.
  14. UserXP

    Lenovo P70t

    Ναι, νομίζω μόνο στο ύψος λειτουργεί. CM 12 είχα δοκιμάσει παλιότερα. Τώρα νομίζω είναι σε πολύ καλό επίπεδο, χωρίς να λείπουν βασικές δυνατότητες. Για όποιον του αρέσουν οι CM, είναι πλήρως λειτουργικές. Ο καλύτερος τρόπος για wipe internal storage είναι το Factory Reset. Φυσικά μπορείς να το κάνεις και χειροκίνητα με το PC. Σύνδεσε το κινητό και κάνε αυτό που θέλεις με την εσωτερική μνήμη. Στο store έχει apps που κάνουν (και) αυτή τη δουλειά.
  15. UserXP

    Lenovo P70t

    Τη ROM την είχα δουλέψει 2-3 μέρες. Μου είχε φανεί πολύ καλή, σταθερή και χωρίς προβλήματα. Δεν ξέρω για το power button. Νομίζω λειτουργεί σωστά, αν και προσωπικά ενεργοποιώ/απενεργοποιώ το κινητό με το dt2s και dt2w. Τώρα με τους kernels, δείτε το εμπειρικά. Δοκιμάστε από τον 15 και πάτε παρακάτω. @IceGtx, το Fix για long screen shots (στο παραπάνω ποστ - Extra) το δοκίμασες;
×
×
  • Create New...