Jump to content

dio13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

dio13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. η πλακα είναι πως οι ευαισθητουληδες που θιχτηκαν με τον χαρακτηρισμο δικηγοροι της ms είναι αυτοι που γραφουνε για γραφικούς και βαζουνε εξυπναδιστικες φατσουλες.:lol::lol::lol:
  2. Από το να σου υποκλέπτει προσωπικά δεδομένα το ενα λειτουργικό μέχρι του να μην σε αφήνει το δεύτερο να πατάς πχ πάνω σε ένα τραγούδι και να το ορίζεις σαν ήχο κλήσης υπάρχει μια απόσταση... Alex δεν έχει να κάνει με περιστροφή το θέμα.και πριν να κάνω το hard reset είχα κάνει 5 soft
  3. Χαχαχα.εχω δοκιμάσει όλα τα δαχτυλα.δυστυχως δεν περιορίζεται στον edge.και σε παιχνίδια γίνεται.είπαμε.ΓΤΠΚ.λειτουργικό που δεν μπορείς να βάλεις ringtone τραγούδι της συλλογής σου....
  4. Η αφη δε λειτουργεί πάντα.πχ πατάω παρατεταμένα πάνω σε θέματα στο gazzeta για να ανοίξω νέα καρτέλα και δεν γίνεται τίποτα.μια ώρα να το κρατάω πατημένο αυτό δε βγάζει άνοιγμα σε νέα καρτέλα..κάτι που φυσικά με τα 8.1 δεν συνέβαινε. tasose το έχω κάνει 3 φορες.και τις 3 φορες γίνεται το ίδιο.δεν μου εμφανίζει τις φωτογραφίες όταν θέλω να στείλω φωτο στο Viber.με βγάζει στα άλμπουμ και τα εμφανίζει....λευκα.
  5. Μην είσαι τόσο ευαίσθητος.μερικοι μιλάτε λες και έχετε μετοχές στη ms.αντί να παραδεχτείτε αυτό που βλέπει όλος ο κόσμος εσείς εκεί..anyway.ποτε δε ζήτησα συμβουλές.απλώς παρέθεσα τα προβληματα του φοβερού λειτουργικού.και ναι.δεν έκανα κανένα back up.εκ νέου κατέβασα όσες εφαρμογές ήθελα.αλλα και πάλι κύριε δικηγόρε,μετά από 2 διαγραφες και 3 κατεβασματα του Viber αυτό δε λειτουργεί.
  6. Έκανα και hard reset.το αποτέλεσμα? Ακόμα πρόβλημα η αφη,πάλι δεν μπορώ να περάσω ringtone,και για να μην μείνω παραπονεμενος μου έβγαλε καινούργιο θέμα.δεν μου εμφανίζει την συλλογή φωτογραφιών το Viber.απίστευτα πράγματα....τουλάχιστον τώρα ενημερώνομαι όταν δέχομαι sms:lol:
  7. το συστημα κατά την αποψη μου είναι ΓΤΠΚ.- τι να πρωτοπιασω? το ότι ΔΕΝ με ενημερωνει ΠΟΥΘΕΝΑ για τα νεοεισερχομενα μυνηματα? το ότι από την στιγμη που περασα τα 10αρια η οθονη ανταποκρίνεται ΟΠΟΤΕ της καπνισει?πχ στον browser παταω παρατεταμένα για να μου βγαλει επιλογή ανοιγμα σε νεα καρτελα και το κινητο τις περισσοτερες φορες δεν αντιδρα το ότι για να περασω ringtone επρεπε να το περασω μεσω η/υ ειλικρινα αν ειχα λεφτα για να παρω νέο κινητο θα ειχα παρει ένα εχτες... (640 xl lte)
  8. βρεθηκε το πρόβλημα και τελικα δεν εφταιγε το τηλεφωνο.ηταν θεμα παροχου.μου εδωσαν καινουργια σιμ κι ελπιζω να μην παρουσιασει παλι κενα το σημα.
  9. πως χανονται τα ΙΜΕΙ?το κινητο (υπο)λειτουργει κανονικα.μηπως είναι θεμα wind?εχει κανενας άλλος θεμα με το σημα του με την wind?
  10. εχω την CM AOSP V2.3.3 και το περιεργο είναι ότι δεν πειραξα ουτε κατεβασα τιποτα υποπτο.για την ακριβεια δεν εκανα τιποτα απολυτως.ετσι ξαφνικα δεν λειτουργει το σημα,κυριως σε κλειστους χωρους που πριν λειτουργουσε κανονικα.μηπως τα επαιξε η κεραια?
  11. Εδώ και καμια δεκάρια μέρες το σήμα τα έχει παίξει.κλήσεις δεν είναι εφικτές,μυνήματα έρχονται μετα απο 5(!!!) μέρες,το 3g αγνοειται.ξερεις κανεις τι μπορεί να φταιει? Και αν υπάρχει καμια λύση ευχαρίστως να την ακούσω...
  12. γι ακομα μια φορα ευχαριστω billator.με τις συμβουλες σου μαλλον γλιτωνω τα εξοδα αγορας νεου κινητου:lol: αντε να βγει και καμια ρομ μπας και βαλουμε καμια εφαρμογή στην καρτα sd. btw με την αοσπ 2.3.3d το σκορ στο antutu μου βγηκε 32742.:X
  13. Καλα ενταξει.αν γλιτωσει το σπασιμο θα εχω κανει υπερβαση:lol: Περναω πριν απο 3 μερες την aosp 2.3.3 κομπλε με τα back up τα παντα ολα.τοποθετημενα στο κινητο και ουχι στην καρτα,οπως μου διδαξατε εδω μεσα.κι ενω για 2 μερες το κινητο πεταει,χωρις κολληματα με ραμ ανω των 500 ΜΒ,ξυπναω σημερα(χτες δηλαδη) και ως δια μαγειας το κινητο εξαφανησε ολες τις επαφες απο τις καρτες σιμ και δυο παιχνιδια( προσοχη! μονο παιχνιδια).λοιπον,το σπας η' δε το σπας μετα απο τετοια ξενερα?
  14. ευχαριστω.το εκανα και πλεον δεν εχω θεμα.γιατι όμως συμβαινει?ειναι θεμα καρτας η' θεμα κινητου?
×
×
  • Create New...