Jump to content

patsiou_baltsa

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About patsiou_baltsa

  • Ημ. Γέννησης 23/04/1990

patsiou_baltsa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλά λοιπόν. Συμβιβάζομαι. Αγνοούμε επιδεικτικά τον λεγάμενο και συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλα τη συζήτηση.Όσο για τον αριθμό των επεισοδίων είναι λίγο απογοητευτικός ο αριθμός. Μοναχά 25 για φέτος και καθάρισε. Σε πολύ αγωνία μας κρατά. Όσο για το αν τη Δευτέρα θα έχει επανάληψη ε ναί λοιπόν θα έχει. Πρίν από μία ώρα ακριβώς έπαιξε τρέιλερ που έλεγε " το ίδιο επεισόδιο ξανά" ή κάτι παρεμφερές που να παραπέμπει στην επανάληψη και έδειξε σκηνές από όταν είχαν πάει για την αναγνώριση του πτώματος και στο τέλος τη στιγμή που τράκαραν οι κακοί. Θα το δείτε, δεν λεω ψέματα.
  2. Και θα θέσω εγώ το ερώτημα. Κουκουμάφκα τι σημαίνει;
  3. Συμφωνώ και επαυξάνω. Τέλος η παραφιλολογία με τα συγγενικά πρόσωπα. Και ο πατέρας μου είδε χθες στη 1μμ τον Καπουτζίδη στο Παγκράτι, δε συμαίνει οτι εγώ ξέρω και τι θα γίνει μεχρι το πρότελευταίο επεισόδιο. Φληναφήματα και πομφόλυγες όλη αυτή η σεναριολογία και η παραφιλολογία σχετικά με την πλοκή της σειράς. Καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ δευτέρα στις 10μμ, χαλαρώστε και απολαύστε.
  4. Η θεική ατάκα της Άβας Γαλανοπούλου : '' Η γιαγιά μου μου έλεγε το εξής. Η μοναδική γυναίκα που είναι σίγουρη που είναι ο άντρας της κάθε βράδυ είναι μία. Η χήρα.''
  5. Εννοώ και στις δύο ταινίες. Ποιός ξέρει οτι μέσα στο λαβύρινθο υπήρχαν τέρατα και όχι τοίχοι που τρώνε.΄Θα ήταν πιο εντυπωσιακό. Όπως επίσης το βραγχιοβότανο του το έδινε ο Ντόμπι ύστερα απο ξενύχτι στη βιβλιοθήκη για εύρεση πληροφοριών και όχι ο Νέβιλ.Αυτά τα πράγματα όπως και να το κάνεις δεν τρώνε χρόνο απο το έργο.
  6. Aυτό που έχω να πώ είναι οτι το 3ο έργο είναι το χειρότερο απ΄όλα. Ο Κουαρόν έκανε μια κατα τη γνώμη μου απαίσια δουλειά και παρουσίασε τα γεγονότα τελείως διαφορετικά απ΄όπως έχουν γραφτεί στο βιβλίο.Μικροδιαφορές μεταξύ έργου και βιβλίου πάντοτε υπάρχουν, αλλά όχι και τόσο μεγάλο πετσόκομμα ρε παιδιά.Δεν είπαμε βέβαια και να βάζει όλα όσα λέει το βιβλίο,π.χ. μας είναι άχρηστο οτι ο Ντάρσλι εργάζεται σε εταιρία γεωτρυπάνων, αλλά γεγονότα όπως η ίδρυση συνδέσμου για τα σπιτικά ξωτικά από την Ερμιόνη ή παράλειψη της φιλίας των τριών(Χάρι , Ερμιόνη , Ρόν) με σπιτικά ξωτικά είναι βασικά.Ειδικά στο τέταρτο που όλοι υποψιαζόντουσαν την Γουίνκι, ένα σπιτικό ξωτικό, οτι δημιούργησε το σήμα των θανατοφάγων.Θα με καταλάβετε αν διαβάσετε τα βιβλία.
  7. Κατα πρώτον απο όλα όσα ανέφερες μόνο οι Απαράδεκτοι έχουν καυστικό και πρωτότυπο χιούμορ, άντε και οι Δύο ξένοι.Ακόμα και το Κων/νου και Ελένης έχει περισσότερο γέλιο από τα υπόλοιπα.Κατα δεύτερον ΜΗΝ κλέβεις γνώμες τρίτων. Η αντιγραφή διώκειται ποινικά. Δε βλάπτει να πείς τη ΔΙΚΗ σου γνώμη. Και κατα τρίτον, όλοι εδώ είμαστε φανατικοί. Αυτά να πάς να τα πείς σε topic του Ρώμα και του Σεφερλή, τους <<ποιοτικούς>> του είδους που εσύ προτιμάς. Σε λίγο θα συγκρίνεις το Παρα 5 με το Καλημέρα ζωή. Τέλος off topic.
  8. Η συμορία των 11 100%.Προχθές το ξαναείδα για 76745576η φορά.
  9. Όντως. Το άκουσα και ενθουσιάστηκα. Γιατί είμαι φανατικός και με τη Γιουροβίζιον και με τον Καπουτζίδη.Λέγεται οτι θα παρουσιάζουν και τις εκπομπές με θέμα τη Γιουροβίζιον εκτός απο το οτι θα συμμετάσχουν στην εκλογή του τραγουδιού και στην εκφώνηση του ημιτελικού και του τελικού, σε κείμενα του ίδιου του Καπουτζίδη παρακαλώ.Πώς να μην γίνουμε όλοι φαν του διαγωνισμού ύστερα απο αυτό.
  10. Πίστεψέ με. Το Χάρη Ρώμα τον εκτιμώ πολύ απο τις τηλεοπτικές δουλειές του(βλέπε Οι μέν και οι δέν, Κωνσταντίνου και Ελένης), αλλά τα τελευταία δύο χρόνια νομίζω και έτσι πιστεύω οτι οι εμφανίσεις του στην τηλεόραση είναι παρισσότερες απο ότι θα έπρεπε.Και σαν να μήν έφτανε αυτό, μας μοστράρει και το μουσικό του ταλέντο και νάσου τον κάθε εβδομάδα και σε διαφορετική εκπομπή. Έχει καταλήξει μαϊντανός. Άσε δε που όποια στιγμή κι αν βάλεις ΑΝΤ1 θα δείς ή το καφέ ή θα ακούς τα τραγουδάκια τα γνωστά με τον πολύ φιλοσοφημένο στίχο, που ενδεικτικά αναφέρω, που τραγουδά η Δόμνα "Σήκωσε αέρα και τα μαλλιά σου γέμισαν άμμο".Και μια ερώτηση για το τέλος. Το MyPhone ειναι χορηγός σε καμια εκπομπή του ΑΝΤ1; Γιατί τις προάλλες που έβλεπα μια εκπομπή, το Θα βρείς τον δάσκαλό σου αν θυμάμαι καλά, έγραψε στο τέλος τους χορηγούς και μέσα σε όλους ήταν και το My phone.
  11. Δε νομίζω το ΜΕΓΚΑ να αρχίσει την κοπτοραπτική.Αφού η σειρά μπορεί να διαρκέσει μέχρι και τέλος Ιουνίου αρχές Ιουλίου όπως και οι Σαββατογεννημένες.
  12. Όντως.Έχεις πολύ δίκιο.Ας μην ξεχνάμε την προυπηρεσία του Ρώμπα και το οτι ο Καπουτζίδης είναι ένα φρέσκο πρόσωπο.Και όσο για την τηλεθέαση, βοηθούν τα μικρά παιδιά, γιατί τα ξαδερφάκια μου μόνο το καφέ προλαβαίνουν να δούν γιατί κοιμούνται νωρίς και αυτό με το ζόρι γιατί έχουν κουραστεί.Την ώρα που παίζει το καφέ, έχει απέναντί του τα σύνορα της αγάπης.Πώς να μην κάνει τηλεθέαση το καφέ, αφού τα παιδιά(αφού μόνο παιδιά το βλέπουν)έλκονται περισσότερο απο κάτι εγχώριο.
  13. Επειδή δεν βαριέμαι να μιλήσω.:) :rolleyes: :D
  14. Ευχαριστώ πολύ.Αυτό με την πτήση Pan Am το είχα διαβάσει ως ένα απο τα χειρότερα αεροπορικά δυστυχήματα.Επειδή δεν είχα το χρονικό του 20ου αιώνα δεν μπορούσα να πώ με βεβαιότητα ημερομηνίες.Και πάλι ευχαριστώ για τη συμπαράσταση, για να μή φανώ εξωγήινος γι αυτό που είπα.
  15. Κι εγω για να μήν παιδεύεται το παιδι ώφειλα να του εξηγήσω πιο απλά τα πράγματα, μιας και είναι καινούριος.
×
×
  • Create New...