Jump to content

nikkos123

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nikkos123

  • Ημ. Γέννησης 02/02/1979

nikkos123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Φιλε papashark θελω τη κεραια στη ταρατσα για να καλυψω και εξω το χωρο. Σε πιο ξενοδοχειο θα στείσεις HotSpot? Αν είναι και ερθείς ευχαρίστως να βρεθούμε.
  2. εχω την εντύπωση ότι δεν ξέρεις να διαβάζεις....
  3. ξερει κανείς εαν υπάρχει software που να χειριζεσαι το 2020 απο το pc π.χ να στελνεις sms kai alla..
  4. Καλημέρα,θέλω να βάλω σε ένα χώρο με δυο υπόγεια WiFi,το θέμα είναι ότι δεν γνωρίζω τι εξοπλισμό θα χρειαστώ δηλαδή με μια κεραία στη ταράτσα θα παίξει το ισόγειο και τα υπόγεια ? ή θα πρέπει σε κάθε χώρο να βάλω και ένα AP ,το άλλο θέμα είναι οτι θα πρεπει να μοιράσω σε laptops εαν η κεραια ειναι στη ταράτσα η καρτούλα του laptop θα παίξει??? και κατι άλλο ο κάθε τοιχος είναι περιπου ένα μέτρο και φτιαγμένος με πέτρα... :D :D μάλλον θα τραβήξω καλλώδια... :( :(
  5. Καλό θα ήταν παλικάρι (chris79) να μαζέψεις λίγο το στοματάκι σου γιατί αυτοί οι όπως τους αναφέρεις "άθλιοι" μοχθούν καθημερινά και ζουν με λίγο ρύζι και όχι με κοτόπουλα , μπριζολες και διάφορα άλλα που εσύ γευεσε καθημερινά στο σπιτάκι σου με την θέρμανσή σου και τα Air Condition κατάλαβες? Επίσης επειδή ετυχε και ήμουν στο πουκέτ 2 μέρες πριν το τσουνάμι θα ήθελα να ενημερώσω ότι στο πουκέτ και γενικά σ'αυτά τα μέρη όπως τα αναφέρουν οι πραγματικά άθλιοι δεν παει κανείς μόνο για σεξοτουρισμό που πραγματικά πολοί θα το θέλατε αλλά παει για να δει ένα εξοτικό μέρος με ηλιοφάνεια και πάρα πολύ καλούς ανθρώπους οι οποίοι προσπαθούν τα μέγιστα για να περάσουμε εμείς καλά και να αφήσουμε εκεί τα ωραία μας €. Αυτά.
  6. exw ton zyxel prestige 600 series einai adsl
  7. paidia tha hthela na rotisw ean me to IIS twn windows xp pro mporo na exo prosvasei stin selida poy tha exw valei sto wwwroot toy iis. To provlima einai oti to pc mou exei ip 192.168.x.x logo adsl router zyxel opote ta pragmata diskoleuoyn.An pali vazw tin pragmatikh IP toy provider mou vgenei sto configuration toy router kai oxi sto PC.Yparxei lysh???Eyxaristo.
  8. Εχω κάνει και hard reset.Αφού να φάνταστείς πατάω τους αριθμούς ακούγοντε τα μπιπ και μετά απο 5 δευτερόλεπτα εμφανίζοντε στην οθόνη ένας ένας οι αριθμοί.Αυτό είναι πολύ εκνευριστικό όταν βιάσεσε να πάρεις ένα τηλ. Και αυτό που λέει ο patelis για to flight mode οτι αργεί είναι επίσης εκνευριστικό αφού το πατάς και περιμένεις αρκετή ώρα ε πως να μην κάνεις reset....... :D
  9. πάντος εχω παρατηρήσει ότι το 2020 κολλάει συχνά αφού μόνο με την 1,60 χωρίς τιποτα άλλο με οδηγεί σε soft reset τουλάχιστων 3-4 φορές τη μέρα (χωρίς να τρέχει καμία εφαρμογή).
  10. eyxariste polu file azeppos tha enhmerosw an kanw agora
  11. fille azeppos gnwrizeis ean yparxei sthn ellada bluetooth gps???
  12. Geia sas,kserei kaneis giati otan vazw to ppc ipaq3970 sthn vasi toy den fortonei??opws episeis den fortonei kai ston fortisth autokinitoy.Ti mporei na symbainei??? Eyxaristw, ek ton proterwn.
×
×
  • Create New...