Jump to content

PETROMAN

Members
  • Δημοσιεύσεις

    36
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

PETROMAN's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά για την MagMa-NX Galaxy Note 7 port V12 for Galaxy Note 3 τι λέτε δουλεύουν όλα άψογα;
  2. Καλημέρα σε όλα τα παιδιά. Έχω εντοπίσει ότι για τρεις φορές σε διάστημα 4 μηνών μου έχουν διαγραφεί φωτογραφίες από μόνες τους, υποψιάζεστε τι μπορεί να συμβαίνει;
  3. Καλημέρα σε όλα τα παιδιά. Έχω εντοπίσει ότι για τρεις φορές σε διάστημα 4 μηνών μου έχουν διαγραφεί φωτογραφίες από μόνες τους, υποψιάζεστε τι μπορεί να συμβαίνει;
  4. Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ Dimitris-1386, λύθηκε το πρόβλημα αμέσως. Αυτό το Forum βοηθάει πολύ κόσμο χάρη στην καλή προαίρεση όλων.
  5. Καλησπέρα παιδιά, είμαι ακόμα με τη μαμίσια rom 4.4.2 και τώρα μια εβδομάδα όταν πατάω το κεντρικό πλήκτρο για απενεργοποίηση εφαρμογών μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα: Η διαδικασία com.android.systemui διακόπηκε. Δεν έχω εγκαταστήσει κάτι νέο για να συμβαίνει αυτό έχω τις ίδιες εφαρμογές όπως πριν. Αν έχετε κάποια λύση την περιμένω. Ευχαριστώ.
  6. Καλημέρα και πάλι σ' ευχαριστώ θερμά για ότι πληροφορία μου έδωσες.
  7. Σ' ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σου, επειδή είμαι λίγο άσχετος με τις μετατροπές αν μου έδινες κάποια link και τα βήματα που πρέπει ν' ακολουθήσω θα σου ήμουν ευγνώμων γι' άλλη μια φορά.
  8. Καλησπέρα φίλοι και κάτοχοι του note 3 . Έχω διαβάσει προσεκτικά όλες τις σελίδες για τις τροποποιήσεις και σας συγχαίρω για την προσπάθεια και την επιμονή σας. Αποφάσισα κι εγώ να κάνω μια αλλαγή στη rom του δικού μου, έχω το n9005 και το πήρα από Αραβικά Εμιράτα πριν 5 μήνες με 4.4.2, εμπιστεύομαι τη γνώμη σας για την πρόταση που θα μου κάνετε, αρκεί να δουλεύουν όλα χωρίς προβλήματα και φυσικά το πενάκι που το δουλεύω πολύ. Περιμένω με χαρά τις προτάσεις σας. Ευχαριστώ.
  9. Σ' ευχαριστώ πολύ note_takias, το έκανα και τρέχει άψογα. Καλή Ανάσταση σε όλους.
  10. Ευχαριστώ για την απάντησή σου, note_takias, μάλλον θα το αφήσω έτσι.
  11. Μου έκαναν δώρο τα παιδιά μου ένα (Νοτε 3 Ν 9005) και χθές που το άνοιξα είδα ότι φοράει την 4.4.2 ενώ στο κουτί γράφει για 5,1 , παρόλο που έκανα ενημέρωση μου λέει ότι έχει την τελευταία έκδοση, τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια.
  12. Καλησπέρα, κι εμένα Ιταλικό κι ακόμα τίποτα, γιατί σ' άλλους νωρίτερα και σ' άλλους αργότερα τι παίζει;
  13. Εγώ προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Δείτε το http://katohika.gr/stranger-voice/den-to-pisteyeis-oti-i-kybernisi-se-parakoloythei-ee/
  14. Καλησπέρα , χρόνια πολλά σε όλη την παρέα. Κι εμένα Ιταλικό αλλά τίποτα ακόμα, μάλλον προηγήθηκαν οι Γάλλοι.
  15. Φίλε konstantinos77 έχεις απόλυτο δίκιο όμως την αγόρασα και την έχω πολλούς μήνες τώρα χωρίς άλλο πρόβλημα, εξάλλου όλες οι μπαταρίες που κατασκευάζονται; Αυτή που αγόρασα είναι η παρακάτω αλλά ακόμη κι έτσι, έχω ένα 10% παραπάνω. http://www.ebay.com/itm/4700mAh-Battery-Replacement-B800BC-for-Samsung-Galaxy-Note-3-Neo-N7505-/171395378813?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27e7f5ee7d Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...