Jump to content

kostasgrr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

kostasgrr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Σεβαστο. Και φυσικα πρεπει να ρωτισεις τι permitions ειναι αυτα. Αν και εγω δεν το κανω. Εγω παντα βλεπω τα σχολια απο κατω. ps σημερα λεμε να κανουμε ενα update την εφαρμογη. ps2 chris79 ειμαι εδω σε οτι αλλο θες να ρωτησεις.
  2. chris79 Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον για την εφαρμογή μου. Ο λόγος που δεν απάντησα χθες δεν ήταν κανένας άλλος εκτός ότι δούλευα όλη μέρα και δεν έβλεπα τα ε-μαιλ μου. Πάμε στο θέμα μας. Το τροποποίηση καθολικών ρυθμίσεων λέει οι ίσως η εφαρμογή μπορεί να σας βλάψει. Τυχόν κακόβουλες εφαρμογές. Θα ήταν άσχημο να πούμε ότι όλες οι εφαρμογές είναι κακόβουλες. Για να μπορεί να δουλέψει μια εφαρμογή σωστά θα πρέπει να παίρνει κάποια permit ions από το κινητό. Θα σου πω ένα ακόμα παράδειγμα. αποστολή μηνυμάτων SMS Επιτρέπει στην εφαρμογή την αποστολή μηνυμάτων SMS. Τυχόν κακόβουλες εφαρμογές ενδέχεται να κοστίσουν μέσω της αποστολής μηνυμάτων χωρίς δική σας επιβεβαίωση. Σε μια άλλη εφαρμογή μου. Atlantis fm . ο χρήστης μπορεί να στείλει sms στον ράδιο σταθμό χωρίς να βάζει το ATA μπροστά. Φυσικά και δεν έφτιαξα αυτή την υπηρεσία για να στέλνω εγώ sms στα φιλαράκια μου τζαμπα. Και σε αυτή την περίπτωση θα έπρεπε να απολογηθώ? Δεν έχει γίνει με κακό σκοπό έχει γίνει για να διευκολύνω τον χρηστή να μην κάνει λάθος στο ATA και να μην ψάχνει στο internet ποιο είναι το τηλέφωνο του ραδιοσταθμού. Πάμε τώρα στην δικια μας εφαρμογή. Ο μόνος σκοπός που μπήκε αυτό είναι γιατί πίσω από την εφαρμογή τρέχει μια βάση δεδομένων η οποία βάση δεδομένων αποθηκεύει το ζώδιο που έχεις κατεβάσει, έτσι ώστε όταν δεν έχεις internet να μπορείς να έχεις πρόσβαση στο ζώδιο σου. Αν δεν έβαζα την βάση δεδομένων 1) Δεν θα μπορούσες να έχεις πρόσβαση στα ζώδια σου Offline 2) Αναγκαστικά θα σε έκοβα , δηλαδή να βλέπεις μόνο το main menu. Διότι πολύ πιθανό να κρασαρε η εφαρμογή και θα με έβριζες μετά. Αναπόφευκτα αυτό το permition έπρεπε να μπει έτσι ώστε να έχω δικαιώματα να γράψει η εφαρμογή στην βάση δεδομένων της εφαρμογής και γενικά του κινητού σου(SQLite). Αυτό το permition δεν μπήκε για κακό σκοπό. Ότι θέλεις να ρωτήσεις είμαι στην διάθεση σου. Αντωνίου Κώστας
  3. Καλημέρα. Μετά από αρκετό καιρώ επιτέλους έβγαλα ακόμα μια νέα εφαρμογή. STAR BANG https://play.google.com/store/apps/details?id=cliff.com Το Star Bang είναι μια εφαρμογή που σας παρέχει προβλέψεις για το ζώδιο σας . Γιατί Star Bang ; Έλα ντε μόνο η γραφίστρια ξέρει που έσκασε και την ιδέα. Υποθέτω λόγω του πανέμορφου γραφικού μας περιβάλλοντος . Τι σας προσφέρει: 1) Καθημερινή πρόβλεψη 2) Γενικά χαρακτηριστικά 3) θετικά χαρακτηριστικά 4) Αρνητικά χαρακτηριστικά 5) Επαγγελματικά χαρακτηριστικά 6) Στοιχεία 7) Σχέσεις 8) και ένα μικρο wiki Εκτός από όλα αυτά σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμο και ο ωροσκόπος finder. Εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ερμιόνη για την βοήθεια της στα γραφικά και που ήταν σταντ μπαι σε οτι απαίτηση είχα.
×
×
  • Create New...