Jump to content

tvagge

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

tvagge's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Κάποιος να επιβεβαιωσει αυτό ?
  2. Παίδες, μια ερώτηση: Polo t-shirts με σήμα ένα σκιουράκι, ξέρει κανείς τι μάρκα είναι ?
  3. Θα πεις και σ'εμάς που θα βρούμε A&F, αφού έχει η μισή Ελλάδα ?
  4. Λοιπόν, επειδή το έχω ψάξει το θέμα με τη συγκεκριμένη μάρκα, όσο δεν παίρνει, και για να τελειώνουμε με το συγκεκριμένο brand: Abercrombie γνήσια, θα βρεις ΜΟΝΟ στο Λονδίνο και στο Μιλάνο, στα flagship stores που έχουν, ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού, στο υπογράφω. Εννοείται μπορείς να τα βρεις και σε πολλά καταστήματα στις ΗΠΑ, από όπου μπορείς να παραγγείλεις και online από το site τους, με υπέρογκες χρεώσεις από couriers και τελωνεία, guaranteed. Είναι τέτοια η πολιτική της εταιρίας, που δεν διανέμουν αλλού τα προιόντα τους, ΜΟΝΟ στα stores τους, οπότε μάταια ψάχνεις εσύ και οποιοσδήποτε άλλος φίλος στο φόρουμ, στο λέω για να μην παιδεύεσαι τσάμπα. Τώρα, αν βρεις σε κάποιο μαγαζί στην Ελλάδα, από σπόντα κάπου, υπάρχουν 2 ενδεχόμενα και μόνο: 1) Ή να είναι από κάποιο λαμόγιο παρα-εισαγωγή, χωρίς την άδεια της μαμάς φυσικά, με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό (φουσκωμένη τιμή, ελλατωματικά προιόντα, κτλ). 2) Να είναι μαιμουδιά.
  5. Όταν ανέβεις Λονδίνο, πας στο Hackett Store, ή κάπου αλλού, για να βρεις καλές τιμές όπως λες ?
  6. Αν μπορούσες να μας έδινες και διευθύνσεις...
  7. Στο κολωνάκι, μιλάς για την Μηλιώνη, στον πεζόδρομο που είναι το Jackson? Πάντως, το μόνο μαγαζί που μπόρεσα και βρήκα A&F, είναι ένα μαγαζί στο Παλαιό Φάληρο, είχε 10 κομάτια, όλα μαϊμού, πουλούσε τα t-shirts 25 ευρώ. Γι'αυτό μου κάνει εντύπωση που ο φίλος μας, μας είπε πιο πάνω ότι έχει γεμίσει ο τόπος με A&F.
  8. Για πες μου ρε φιλαράκο που μπορείς να βρεις στην Αθήνα Α&F, μιας και έχει γεμίσει ο τόπος, να ξέρουμε κι εμείς... Δεν πειράζει, ας φοράνε και οι Πακιστανοί...
  9. Παιδια, ξερει κανεις που αποθηκευει το Ν70 (σε ποιο φακελο) τα εισερχομενα μυνηματα, δηλαδη εχω ενα εισερχομενο μυνημα που ηρθε με bluetooth, σε ποιο δισκο και ποιο φακελο βρισκεται αυτο ? Ευχαριστω προκαταβολικα.
  10. Boys, μια ερωτησουλα: Μηπως ξερετε πως μπορω να αποθηκευω καποιες σημειωσεις στο κινητο, αλλα να ειναι password protected ? Δηλαδη οταν παω να τις ανοιξω να μου ζηταει ενα password. Προφανως θα γινεται με καποια εφαρμογη, μηπως ξερει κανενας ποια ? Thnx προκαταβολικα.
×
×
  • Create New...