Jump to content

chroio70

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About chroio70

  • Ημ. Γέννησης 20/06/1970

chroio70's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. bill_viper ευχαριστώ για τις πληροφορίες, Κάποιες διευκρυνίσεις μόνο. Τα δύο αυτά προγραμματάκια είναι για ξεκλίδωμα του κινητού ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην Ελλάδα; και τα τρέχω αφού τα περάσω μεσα στο κινητό; και το exe για το update θα το τρεξω από ένα υπολογιστή αφού πρώτα έχω κάνει activeSync; Ευχαριστώ
  2. Καλησπέρα και από μένα, αν σου στείλω και το δικό μου email με pm μπορείς να μου το στείλεις, Ευχαριστώ πολύ
  3. Παιδια καλησπέρα, Εχω το XDA mini S της Ο2 από Γερμανία. Μπορώ να περάσω την Αγγλικη Rom από την i-mate, που την κατεβασα από το xda-developers; Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τρόπος που πρεπει να την περάσω; Συγγνωμη αν οι ερωτήσεις μου είναι λιγό ....:cry: Ευχαριστώ πολύ.
  4. Καλησπέρα! Jean-Paul ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Θα πρέπει όμως να σας ξαναρωτήσω που θα βρω την ελληνική ROM ή ακόμα καλύτερα την αγγλική. Υπάρχει κάποιος που την έχει για να μου την στείλει με e-mail. Και φυσικά θα χρειστώ και οδηγίες χρήσης. Θα ήθελα επίσης να μου πείτε την γνώμη σας για το Language Extender της Paragon. Σε σχέση με το resco keyboard ποιο είναι καλύτερο. Και φυσικά και αυτά που μπορώ να τα βρω. Αυτά τα λίγα για σήμερα! Ευχαριστώ!
  5. Kalhspera! Paidia einai h prwti fora pou grafw sto forum. thelw na rwtisw gia kapoio problhma pou exw. Agorasa prosfata ena XDA mini ths O2 apo Germania. Alla opos katalabainete ola ta menu einai sta Germanika. Pos mporo na ta metatrepso sta Ellinika; Euxaristo gia olla!
×
×
  • Create New...