Jump to content

giannis86

Members
  • Δημοσιεύσεις

    37
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by giannis86

  1. Καλή τύχη σε όλους αλλά ας το κερδίσω εγώ επιτέλους....
  2. Καλή τύχη σε όλους εύχομαι αλλά ας κληρωθώ εγώ επιτέλους...
  3. giannis86

    Jiayu S3

    Όντως δεν σκέφτηκα το απλούστερο σενάριο μιας και μου στείλανε το Original Tempered glass αλλά όχι την έκδοση με την οπή για τον Proximity sensor. Εν τέλη βγάζοντας το Tempered glass o σένσορας φαίνεται να λειτουργεί με το μόνο πρόβλημα πλέον να είναι πως δεν με αφήνει σε Engineer Mode να κάνω Calibration. Θα προσπαθήσω με κάποια άλλα εργαλεία μήπως και τα καταφέρω γιατί πλέον στις κλήσεις σβήνει η οθόνη αλλά ακολούθως δεν επανέρχεται. Ευχαριστώ πολύ για την κοινή λογική που χρειαζόταν ;)
  4. giannis86

    Jiayu S3

    Καλησπέρα σε όλους, Παρέλαβα κι εγώ το κινητό την Τρίτη σε λευκό και οφείλω να ομολογήσω πως τόσο η εμφάνιση όσο και η ποιότητα κατασκευής του είναι εξαιρετική. Επειδή έβαλα τόσο την extreme 1.2 όσο και την την Γερμανική Beta 10 (την έβαλα σήμερα οπότε την έχω χρησιμοποιήσει μόνο για λίγες ώρες) έχω να παρατηρήσω τα παρακάτω: - Η extreme είναι πιο ελαφριά σε σχέση με την Γερμανική καθώς μου άφηνε περισσότερη ελεύθερη RAM με τις ίδιες ακριβώς εφαρμογές να τρέχουν - Η Γερμανική παρέχει σαφώς περισσότερες επιλογές στο μενού των ρυθμίσεων εν συγκρίσει με την extreme στην οποία οι Ισπανοί φαίνεται πως έχουν κόψει κάποια μενού και λειτουργίες - Στο πολύ λίγο που είδα την Γερμανική μου άφησε την εντύπωση πως η κατανάλωση μπαταρίας είναι αρκετά καλύτερη - Στην extreme αντιμετώπισα το bug με το 15% (μετά το 15 με 16% έπεφτε ραγδαία η μπαταρία) ενώ στην Γερμανική όχι. - Και στις 2 ROM η κάμερα μου αναγνωριζόταν στα 13MP - Η extreme ήταν αρκετά σταθερή και πολύ γρήγορη (47.000 στο Antuntu) ενώ η Γερμανική, στο ελάχιστο που την έχω χρησιμοποιήσει έχει κάποιες στιγμές που κολλάει και δεν ανταποκρίνεται καθόλου στο Touch - H extreme έχει εγκατεστημένη by default την εφαρμογή Dolby Atmos η οποία μπορεί να απογειώσει τον ήχο, στο λίγο που την δοκίμασα τουλάχιστον (Υπάρχουν πολλοί οδηγοί ωστόσο που εξηγούν πως μπορείς να την εγκαταστήσεις σε οποιαδήποτε συσκευή) Σε γενικές γραμμές, επειδή μου αρέσουν αρκετά οι πολλές επιλογές και λειτουργίες, θα πρότεινα την Γερμανική ωστόσο σίγουρα καλύτερη εικόνα θα έχω και τις επόμενες μέρες που θα την χρησιμοποιήσω κανονικά. Στο ζήτημα που αφορά την φόρτιση της μπαταρίας να δηλώσω πως κι εγώ αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα μιας και οι φορτίσεις που έκανα εντός τις εβδομάδας διήρκεσαν 7 με 8 ώρες η κάθε μια με τον φορτιστή που μου απέστειλαν από το Vickmall. Σήμερα που χρησιμοποίησα τον φορτιστή του Galaxy 10.1 ο οποίος έχει έξοδο 2000mA η φόρτιση ήταν σαφώς γρηγορότερη (περίπου 3,5 ώρες) χωρίς να έχει επίπτωση στην θερμοκρασία της μπαταρίας. Από εβδομάδα θα δοκιμάσω επίσης και τον φορτιστή ενός G3 που δίνει έξοδο 1800mA και θα σας πω επίσης εντυπώσεις. Τέλος θα ήθελα να αναφέρω και ένα πρόβλημα που εντόπισα μήπως και κάποιος έχει κάποια ιδέα αν μπορεί . Δυστυχώς απ' οτι φαίνεται οι Proximity/Light σένσορες δεν φαίνεται να λειτουργούν. Δοκίμασα να κάνω calibrate με στο MTK Engineering Mode αλλά δυστυχώς όλες οι ενέργειες απέτυχαν με τις ενδείξεις max και min να είναι ορισμένες στο "-1". Οι σένσορες αναγνωρίζονται κανονικά από το Antuntu και από λοιπές εφαρμογές. Όσο και αν έψαξα δεν μπόρεσα να βρω κάποια άκρη, μήπως γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να το τεστάρω και με διαφορετικό τρόπο; Υπόψη πως την Extreme την είχα αρχικά εγκαταστήσει με "Format All + Download" ενώ την Γερμανική μονάχα με "Download".
  5. Αν έχει φθάσει Ελλάδα θα πρέπει αναμένεις και το χρόνο που θα παραμείνει στο αεροδρόμιο το πακέτο μέχρι να ανοιχθεί ο σάκος. Παρά του ότι είναι Restired Mail και μένα τα ΕΛΤΑ δεν αναγνωρίζουν καν το tracking number.
  6. Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ. Παραγγελία από το Vickmall στης 21/09 με NL Post και σύμφωνα με την πιο τελευταία ενημέρωση στις 05/10 το πακέτο είναι έτοιμο για αποστολή. Σύμφωνα με την Speedpost (Εταιρεία που ανέλαβε την μεταφορά από Κίνα) το πακέτο έχει παραδοθεί στην NL Post στην Ολλανδία και εκεί περιμένει για να μεταφερθεί Ελλάδα. Πρώτη φορά μου τυχαίνει τόσο μεγάλη καθυστέρηση.
  7. Καλή τύχη σε όλους εύχομαι αλλά ας κερδίσω εγώ επιτέλους...
  8. Καλή τύχη σε όλους αλλά ας το κερδίσω εγώ!
  9. Καλή τύχη σε όλους εύχομαι αλλά ας κερδίσω επιτέλους και εγώ...
  10. Καλή τύχη σε όλους αλλά ας το πάρω εγώ επιτέλους!
  11. Καλή τύχη σε όλους αλλά ας το κερδίσω εγώ :)
  12. Καλή τύχη σε όλους μα πιο πολύ σ'εμένα :D
  13. Καλή τύχη σε όλους αλλά ας κερδίσω κι εγώ επιτέλους...
  14. Καλή τύχη σε όλους και ας το κερδίσω εγώ :)
  15. Καλή τύχη σε όλους παιδιά αλλά ας το κερδίσω εγώ το ρημάδι..!
  16. Καλή τύχη σε όλους αλλά ας κερδίσω κι εγώ τίποτα..
  17. Καλή τύχη σε όλους..! Άντε να το κερδίσουμε το ρημάδι..!
  18. Καλή τύχη σε όλους αλλά θα το κερδίσω δεν θα το κερδίσω. Που θα πάει...
×
×
  • Create New...