Jump to content

blackguard

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by blackguard

  1. Καλησπέρα σε όλους Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός smartphone με όσο γίνεται καλά αποτελέσματα σε λήψη φωτογραφιών και βίντεο και στις δύο κάμερες. Το budget είναι πάνω κάτω 200 ευρώ (όχι ταβάνι) Ξέρω ότι δεν είναι και πολλά τα χρήματα για να έχει κανείς μεγάλες απαιτήσεις απλά θα ήθελα τη γνώμη σας, αν κάτι κάνει αξιοπρεπή δουλειά και σε μπροστά και πίσω κάμερα και σε όλες τις συνθήκες φωτισμού Έχω διαβάσει περισσότερο για τα Samsung Galaxy A7 2018 dual και Huawei Mate 20 Lite Dual Ευχαριστώ
  2. Ναι για το MMS το εχω σκεφτει οτι γινεται απλα ειναι λιγο μανουβρα....για το internet που λες καλη ιδεα ακουγεται....παρολαυτα με email ειναι το πιο απλο (φτανει να τα δεχετε ως attachements ετσι και αλλιως μιλαμε για μικρα αρχεια) Thanks παντως!
  3. Θα ηθελα να ρωτησω κατι οσον αφορα to vodafone mail.(θεωρω οτι δεν ειναι ασχετο με το θεμα του vodafone live) .Αυτο που θελω εγω να κανω ειναι να στειλω wallpapers η και ringtones (αν γινεται) απο το PC μου στο κινητο.Το κινητο sagem που εχω δεν εχει ουτε IR ουτε bluetooth και το καλωδιο για την usb ειναι πανακριβο.Φυσικα θελω τα δικα μου wallpapers και ringtones και δεν ενδιαφερομαι καθολου για οσα παρεχονται μεσω wap klp.Θα μπορεσω να κανω κατι τετοιο μεσω vodafone mail? Δεν εχω ενεργοποιησει το vodafone live αλλα αν γινεται αυτο που θελω αξιζει να χρεωθω.
×
×
  • Create New...