Jump to content

giorgos1618

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by giorgos1618

  1. Παίζετε? Εγώ τελευταία παίζω τα ticket to ride europe ra carcassone power grid puerto rico
  2. Για αγορά μέσω lensdiscounters που αναφέρετε παραπάνω από πού μπορώ να πάρω προπληρωμένη κάρτα; Το παραπάνω site λέει ότι δέχεται visa. Αρκεί η visa electronic της τράπεζας Πειραιώς; ...είμαι λίγο άσχετος με αγορές μέσω internet. Υπάρχει κάποιο site που να μετράει την αξιοπιστία των e- shops?
  3. Ψάχνω έναν εξομειωτή για amiga.Βρήκα στι ιντερνετ αλλά όλοι μου ζητάνε ένα αρχείο για να τρέξει,ονόματι kick.Μήπως το έχει κανείς να μου το στείλει?
  4. Ψάχνω για κουτάβι χάσκι,καθαρόαιμο αν έχετε.Λατρεύω αυτο το σκυλί και πολύ θα επιθυμούσα να έχω ένα.Όποιος διαθέτει παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου
  5. Παίδες, γνωρίζει κανείς κανένα καλό site μe ***** no cd.Επιχeίρησα να βρώ μέσω Google και γέμισα με warms τον υπολογιστή μου....
  6. Καλησπέρα! Κατ αρχήν έχω Μυωπία και Αστιγματισμό Μ 2, Α 1,75 και Μ 1 Α1,5 Χωρίς να έχω πάει σε οφθαλμίατρο δοκίμασα παλιότερα φακούς επαφής (λέγονταν frequency μηνιαίας χρήσης) αλλά δε μου κάθονταν καλά στο μάτι (έπαιζαν λίγο με αποτέλεσμα να βλέπω λίγο θωλά και μερικές φορές το μάτι δάκριζε και κοκκίνιζε.Άσε δε που αν πήγαινα για τζόκιν ή μπάσκετ μετακινούνταν τελείως με αποτέλεσμα τα παραπάνω συμπτώματα να οξείνονται-κόκκινα μάτια και θολούρα-).Στο τέλος ...το άφησα το ζήτημα. Πρίν απο λίγες μέρες αποφάσισα να ξαναδοκιμάσω και πήγα σε ένα κατάστημα οπτικών όπου μου έδωσαν τους focus της ciba vision (μηνιαίους).Αυτή τη φορά τα μάτια δε δακρίζουν ούτε κοκκινίζουν αλλά και πάλι δε τους αισθάνομαι άνετα στο μάτι(νοιώθω ότι τους φοράω,δεν τους "ξεχνάω" και μου θολώνουν ,ιδιαίτερα αν κλείσω για λίγο τα μάτια ή αν πάω να διαβάσω) Διαπίστωσα ότι μάλλον φταίει η καμπυλότητα των φακών (καθώς ποτέ δε μου την έχει μετρήσει οφθαλμίατρος) και πάντα μου έδιναν φακούς μετρώντας απλά τα γυαλιά μου(οι τελευταίοι είχαν 8,9) Έχει κανείς άλλος τέτοια προβλήματα με αστιγματικούς-μυωπικούς φακούς? Ποιούς θεωρείτε καλούς αστιγματικούς-μυωπικούς (μηνιαίους αλλά και ετήσιους)? Οι Bausch&lommb είναι καλοί? Την καμπυλότητα των ματιών την μετράνε όλοι οι φθαλμίατροι ή απαιτούνται ιδιαίτερα μηχανήματα?
×
×
  • Create New...