Jump to content

akiss78

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by akiss78

  1. Δέν ειπα οτι όλα όσα εχουν ήδη κυκλοφορίσει ειναι προβληματικά. Αναφέρθηκα σ'όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα, μονάχα!
  2. Τελικά αποφάσισε! Έχεις ή δεν έχεις προβλημά; Και δε λέω μ......ς, φιλε μου, τη γνώμη μου λέω. Όταν εγώ αγοράζω κάτι, θέλω να λειτουργεί άψογα και να μήν ψάχνω απ'την πρώτη στιγμή για firmwares, αναβαθμίσεις κλπ., για να διορθωθούν τυχόντα (απαράδεκτα για μένα) λάθη. Γι'αυτό και δε βιάζομαι να πάω να το αγοράσω απ'την πρώτη μέρα που θα κυκλοφορήσει. Προφανώς και γι'αυτό (υποθέτω) δεν έχει κυκλοφορίσει ΕΠΙΣΗΜΑ απ'την ALPHA COPY και το ΟΤΕ-SHOP, ίσως λόγω δοκιμών και πιθανών διορθώσεων. Επαναλαμβάνω οτι λέω τη γνώμη μου και μόνο. Γι'αυτο το λογο υπάρχει το FORUM άλλωστε. Δέν υπάρχει λόγος για προσβολές του είδους οτι λέω μ......ς. :p Καλή χρονιά!
  3. Τότε πώς εξηγείται το γεγονός οτι το επίσημο ελληνικό site της nokia το'χει στα... "προσεχώς"; Δέ λέω οτι ΟΛΑ οσα έχουν κυκλοφορήσει είναι προβληματικά, ...όμως εγώ θα περιμένω αρκετά μέχρι να βεβαιωθώ οτι θα είναι επίσημα και υπεύθυνα διαθέσιμο.
  4. Εγώ πάντως, αν κρίνω απ'τα PMs όσων το έχουν ήδη αγοράσει και αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα, αλλα κι απο την καθυστέρηση του ελληνικού επίσημου site της ΝΟΚΙΑ να βγάλει τη σημείωση "Σύντομα κοντά σας", όπως επίσης και την καθυστέρηση της διάθεσής του απο το ote-shop (για μένα το πιό αξιόπιστο κατάστημα), βγάζω το συμπέρασμα οτι τα καταστήματα που το έχουν διαθέσει ήδη (Πλαίσιο, e-shop.gr, διάφορα nokia shops κ.α.), εχουν προμηθευτεί κάποιες πρώτες προβληματικές παρτίδες. Πιθανόν να κάνω λάθος, παρ' όλα αυτά εγώ θα περιμένω να κυκλοφορήσει επίσημα για να'χω το κεφάλι μου ήσυχο και να'μαι καλυμμένος άν βγεί προβληματικό το τηλεφωνάκι μου. Εύχομαι πάρα ταύτα σε όσους το'χουν ήδη αποκτήσει και αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα, να το ξεπεράσουν "αναίμακτα" και να λειτουργήσει όπως πρέπει το νέο τους απόκτημα!
  5. Χρόνια πολλά και καλά χριστουγεννά! Φίλε theka_2003 έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο μήπως οι επανεκκινήσεις να οφείλονται στη μπαταρία BL-6C;:blink: Σ'ευχαριστούμε για τις "ελληνικές" φωτογραφίες, παραπάνω!:ninja: Καλή χρονιά με υγεία σε όλους!:)
  6. Καλώς σας βρήκα! Μερικές photos ακόμα... Φάτε μάτια ψάρια! :blink:
  7. Χαιρετώ κι εγώ με τη σειρά μου την παρέα! Φιλε asmodeus, αυτό που διάβασες ίσως να αναφέρεται στο 6060 το οποίο έχει μια κόκκινη γραμμή στην μπροστινή επιφάνεια που αναβοσβήνει προφανώς όποτε έχει μήνυμα ή κάποια αναπάντητη κλήση. Στη σελίδα http://mobile-review.net/ παρατήρησα οτι το αναφέρει ακριβώς όπως το΄γραψες, σε πολλά όμως reviews (Ν90, 6270, 6060, 6111...), οπότε πιστεύω οτι πρόκειται για επαναληπτικό σφάλμα του συγκεκριμένου site, καθώς σε κανένα άλλο review και preview σε άλλα sites, για το συγκεκριμένο μοντέλο (6270), δέν αναφέρουν κάτι παρόμοιο. Κατα τη γνώμη μου, είναι αρκετά σημαντικό χαρακτηριστικό για να το΄χουν παραλείψει. Μακάρι να υπήρχε βέβαια και στο πολυπόθητο 6270 αυτό το χαρακτηριστικό, όμως νομίζω οτι είναι ήδη παραφορτωμένο με δυνατότητες, οπότε μην είμαστε κι αχάριστοι, ε? Άλλωστε, τώρα που το ξανασκέφτομαι, αυτό το χαρακτηριστικό θα λειτουργούσε σε βάρος της μπαταρίας αν υπήρχε! :confused: Καλή υπομονή λοιπόν για άλλη μια φορά σ'όλους μας μέχρι να το πιάσουμε στα χέρια μας και λυθούν επιτέλους όλες οι απορίες μας! Περνάνε οι μέρες!
×
×
  • Create New...