Jump to content

Ace_Sonic7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Ace_Sonic7

  1. Ευχαριστώ, δεν ήξερα οτι πρέπει να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία!
  2. Παιδιά σόρι αν έχει ξαναγίνει η ερώτηση στο thread (κάτι δεν πάει καλά με το search). Σας βγάζει το σηματάκι LTE ή απλά H+ το κινητό; Έχω vodafone.
  3. Δεν υπάρχουν. Από χθες. Απεγκατάστησα το link2sd και μάλλον τότε ξεκίνησε. Προσπάθησα να εγκαταστήσω και ενα νέο app (fix permissions) και δεν το έκανε ενώ όλα τα υπόλοιπα που έχω προσπαθήσει τα εγκαθιστά κανονικά. Δηλαδή είναι 3 app, με καμία προφανή σχέση μεταξύ τους, τα οποία δεν εγκαθιστά! Λύθηκε. Το link2sd είχε βάλει σαν default location για την εγκατάσταση την external sd, αλλά για κάποιο λόγο δεν αναγνωριζόταν. Το ρύθμισα στο default και όλα οκ. Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια!
  4. Ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας. Ακόμα δεν το έχω λύσει. Να προσθέσω οτι κάθε φορά που πάω να κάνω εγκατάσταση το twitter μου το απορρίπτει και αμέσως κάνει ενημέρωση το SuperSU και άλλα apps (τα ίδια κάθε φορά).
  5. Όχι δεν άλλαξε κάτι. Αυτό που παρατήρησα είναι οτι τελικά δεν εγκαθιστά δυο εφαρμογές (μεταξύ των 2 το twitter) οι οποίες δημιούργησαν το πρόβλημα αρχικά. Όλες τις άλλες τις εγκαθιστά. Ίσως πρέπει να βρώ κάπου τα .apk αυτών των 2 που έχουν ήδη κατέβει και να τα διαγράψω;
  6. Όχι, προσπαθώ να εγκαταστήσω νέα εφαρμογή. Για την ακρίβεια κάνει ενημερώσεις αλλά δεν εγκαθιστά νέες εφαρμογές.
  7. Καλησπέρα, Μου εμφανίζεται μύνημα "μη επαρκής χώρος για εγκατάσταση" ενώ έχω πάνω από 1.5 GB ελέυθερα. Έχω κάνει clear το cache και τα δεδομένα του google play market. Τι άλλο μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ!
  8. Thanks :) Στην κατασταση που ειναι το mob δεν παιζει να τα backupαρω αυτα eh? :O
  9. Οχι δεν εχω βαλει τετοιου ειδους προγραμματα (αν και ημουν ετοιμος :P ) Δεν ειναι δυνατον να δω ποση ελευθερη μνημη εχω καθως το κινητο κλεινει λιγα δευτερολεπτα αφου κανει login :mad: Προφανως ουτε φορματ θα μπορω να κανω ε; :confused:
  10. Καλως σε βρηκα! Κοιτα, πολυ πιθανο να μου εκανε καποια εφαρμογη τη ζημια καθως 2-3 μερες πριν εμφανιζε το μυνημα για μια προβληματικη εφαρμογη που εκλεινε (wapserv κατι τετοιο) Ειναι δυσκολο να γραψεις περιληπτικα τις διαφορες soft/hard format και τις διαδικασιες (ενα url θα βοηθουσε εξισου :) ) υ.γ.: αληθεια γινεται φορματ ενω ειναι κλειστο το κινητο :ο
  11. Γεια χαρα! :) Αντιμετωπιζω ενα προβληματακι με το συγκεκριμενο κινητο και αναρωτιεμαι αν το εχει συναντησει και καποιος αλλος απο δω η αν ξερει καποιος πως λυνεται. Here we go: Εδω και μερικες μερες οποτε ερχονταν νεο sms εκανε reboot και συνεχιζε κανονικα τη λειτουργια του. Παρ΄ολα αυτα μερικα μυνηματα αργουσαν να ερθουν οπως και μερικες κλησεις ηταν αδυνατον να γινουν ενω υπηρχε κανονικα καλυψη σηματος. Χθες λοιπον ηρθαν 10 sms μαζεμενα (προφανως αυτα που ειχαν καθυστερησει συν αυτα απο την υπηρεσια "χαμενων" κλησεων) και απο τοτε οποτε ανοιγω τη συσκευη μετα απο λιγα δευτερολεπτα και μολις εμφανισει το tab με το "10 νεα μυνηματα" κλεινει και κανει reboot. Σε καποια φαση πεταξε και ενα "δεν υπαρχει αρκετος χωρος στη μνημη για αλλη μηνυματα διαγραψτε αλλα πρωτα". Μου φαινεται δυσκολο να εχει γεμισει η μνημη του κινητου απο sms, εχετε υπ'οψιν σας καποια λυση η θα πρεπει να το παω σε καποιο καταστημα (αν ναι ποιο); Ευχαριστω ;)
×
×
  • Create New...