Jump to content

HK3

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

HK3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Re paidia thelo na rotiso an yparxei kanena lexiko apo ellinika se ellinika ? Apologoume an den einai o sostos topos pou kano request
  2. Υπάρχει το folder που λες fonts και έχει μέσα τα εξής files. cougar21, cougar22, cougar23, start.ttf. Τί πρέπει να κάνω?
  3. Είχα εγκαταστήσει ένα πρόγραμμα στο κινητό μου το οποίο δεν μου έκανε. Μετά όταν το αφαίρεσα και επανεκίνησα το κινητό μου δεν μου έβγαζε καθόλου την ελληνική γραματοσειρά. Πήρα τηλ σήμερα στο κατάστημα της NOKIA εδώ στην Κύπρο και μου είπαν πώς πρέπει να το βάλουν στο computer τους και να μου ξανατοποθετήσουν την ελληνική σειρά. Το πρόβλημα είναι πώς θέλουν και 20 κυπριακές λίρες για να το κάνουν αυτό. Αναρωτιόμουν άν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να το κάνω εγώ μόνος μου και να γλυτώσω και τα λεφτά μου. Ευχαριστώ.
  4. Ρε παιδιά χρειάζομαι επειγόντως αν μπορεί κάποιος με τα ελληνικά fonts του κινιτού μου. Δεν διαβάζει καθόλου ελληνικούς χαρακτήρες. Δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν μπορώ να δώ τον κατάλογο μου με τα τηλέφωνα που έχω διότι δεν φένονται καθόλου τα ελληνικά. Βοήθεια κάποιος σας παρακαλώ!
×
×
  • Create New...