Jump to content

lexx27

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by lexx27

  1. Είναι πολύ απλό και δεν έχεις λόγο να πας κάπου αλλού. Υπάρχει πολύ καλό documentation και θα βρεις λύση σε κάθε θέμα. Επίσης αν ξεκινήσεις αλλού μετά από ένα μήνα θα καταλάβεις το λάθος σου και θα πρέπει να μεταφέρεις το blog σου σε wordpress. (το έπαθα αυτό :p)
  2. Μπορεί κάτι να υπολειτουγεί και να σέρνει όλο το σύστημα. Επίσης μπορεί να είναι θέμα Bios και συμβατότητας ή καποιο seeting. Το πιο πιθανό είναι να φταίει ο νέος σκληρός....
  3. Το Norton χρησιμοποιούσα τα 2 τελευταία χρόνια και δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Έτρωγα ιούς πίσω από την πλάτη μου με όλα τα updates
  4. Το Winrar είναι το καλύτερο που γνωρίζω για συμπίεση. Υπάρχει ένας συγκεκριμένος τρόπος με τον οποίο συμπιέζεις πάρα πολύ. Στην ουσία σπας το αρχείο σε πολλά μικρά συμπιεσμένα κομματάκια και τα ξανασυμπιέζεις όλα μαζί. Δεν ξέρω ακριβώς την τεχνική αλλά μπορείς να κάνεις ένα search στο google πχ. hard compression tutorial και θα βρεις σίγουρα αυτό που ψάχνεις ;)
  5. Ουσιαστικά αυτά τα προγράμματα αφαιρούν της συχνότητες της ανθρώπινης φωνής. Μαζι με την φωνή χάνονται και ήχοι οργάνων... Θα απογοητευτείς απο τα αποτελέσματα. Γενικά δεν υπάρχει τρόπος για κάτι τέτοιο που θες να κάνεις.
    Επειδή είμαι μουσικός παραγωγός, μπορώ να σου πω ότι κάτι τέτοιο είναι σχδόν αδύνατο με κοινό software. O φίλος μου μίλησε για αφαίρεση συχνοτήτων(equalizer) και πολύ σωστά είπε πως θα χάσεις και άλλα όργανα μαζί.

    Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ψάξεις να βρεις τα instrumental και αν δεν τα βρίσκεις μπορείς να επικοινωνήσεις με τις εταιρίες των τραγουδιστών που ψάχνεις και να τους ρωτήσεις αν υπάρχουν, που θα τα βρεις κλπ. :)

×
×
  • Create New...