Jump to content

sweetface

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

sweetface's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Θα εχει OTG support όπως τα μεγάλα αδέρφια του?
  2. Το OTG (ικανότητα να βλέπει τα usb stick) δουλεύει στην Kit Kat? Το εχει δοκιμάσει κανείς?
  3. Καλημερα σε όλους. Ευτυχής κάτοχος Ray μαύρου γαλλικής προέλευσης. Κινητό εύχρηστο με πολυ καλές δυνατότητες. Από GPS έβαλα το Dont Panic και παίζει μια χαρά. Τα igo και destinator εχουν δοκιμαστεί από κανένα μελος? Η ανάλυση της οθόνης λίγο περίεργη γιαυτό και ρωτώ.
  4. Επειδη ψαχνω βαση αυτοκινητου με βεντουζα + φορτιστη εχει να προτεινει κανεις κατι?
  5. Παιδια το προβλημα με το destinator ισχυει και για το καιζερ (αφου ειναι πανομοιοτυπα)?? Κριμα παντως να υπαρχουν προβληματα με το καλυτερο λογισμικο gps!!! Σε τηλεφωνο που έκανα στην ACE μου είπαν οτι το καινουργιο igo 08 θα βγει τον Φλεβάρη και δεν θα ειναι αναβαθμησιμο απο 2006 plus. Αρα δεν ειναι λεφτα πεταμενα να το παρει καποιος με το σημερινο igo?
  6. Απιστευτο κινητο/pda. Επειδη σκεφτομαι να το πάρω απο Αμερικη (ταξιδι) την αλλη εβδομαδα, ξερει κανεις αν ειναι ευκολο να βαλω το ελληνικο περιβαλλον εργασιας? ευχαριστω
  7. γεια σας παιδια κ καλη χρονια Ξέρει κανείς αν μπορω να πετύχω να κλειδώνει το πληκτρόλογιο μετα απο καποιο χρονικο διαστημα? Τα vodafone live n70 τα αναβαθμιζουμε σε καταστηματα vodafone ή σε οποιαδήποτε nokia shop? Εχετε καμια ιδέα για θήκη κινητού (για την ώρα εχω βρει μονο αυτη που την βαζεις στην ζώνη) κ απο ποιό καταστημα? Ευχαριστω για την υπομονη και.........................καλη χρονια!!!;)
×
×
  • Create New...