Jump to content

antonissilver

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

antonissilver's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εντάξει σε ευχαριστώ πολύ, όλα πήγαν μια χαρά......τώρα δοκιμάζω τα ics!!!!:lol:
  2. Και τώρα πως το ξεκολλάω για το κανω factory reset?
  3. ¨Εχω κανει reboot και περιμένω να φορτώσει την ics, δεξία κάτω στην οθόνη έχει βγάλει τον "δρομέα ότι φορτώνει" αλλά έχει περάσει έιδη πάνω απο 1,30 ώρα. Είναι φυσιολογικό να αργεί τόσο??
  4. Δίνω τις εντολές στο cmd αλλά μου γράφει ότι "δεν αναγνωρίζεται ως εσωτερική ή εξωτερική εντολή, εκτελέσιμο πρόγραμμα ή αρχείο δέσμης ενεργειών" τι κάνω λάθος??
  5. Το στικάκι έχει υποδοχή για κανονική usb ενω το xoom έχει mini usb, δέν ξέρω εάν υπάρχει κάποιος αντάπτορας.
  6. Καλημέρα, κάτοχος και εγώ ενος motorola xoom wifi αγορασμένο στην Ελλάδα θα ήθελα να ρωτήσω τα εξείς: Γιατί όταν κάνω συγχρονισμό στα email απο την εφαρμογή "μηνήματα ηλεκτρονικού ταχυδρομίου" μου σβύνονται όλα τα προιγούμενα? Στο xoom γίνεται jailbrake και κατέβασμα "δωρεαν εφαρμογών" όπως γίνεται με το ipad?
  7. και με το Documents to go το ίδιο πρόβλημα έχω, δέν αναγνωρίζει τους Ελληνικούς χαρακτήρες και βγάζει ακαταλαβίστικα :)
  8. Καλησπέρα, έχω περάσει έγγραφα του word στο xoom και δοκίμασα να τα ανοίξω με openoffice, documents, office suite και κάνενα απο αυτά δεν μου αναγνωρίζει τους ελληνικούς χαρακτήρες. Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω για να μπορώ να δοαφάζω τα εγγραφά μου??
  9. Απλά κατέβασε το αρχείο που θέλεις, και μόλις το ξεζιπάρης έχει αναλυτικές οδηγίες στο πως θα το εγκαταστήσεις.
  10. Δεν το δοκίμασα με τις υπέρυθρες, αλλα δεν τις χρησιμοποιούσα και ποτε.:) Πάντος δουλεύη πολύ πιο γρήγορα η συσκευή, σφαίρα πάει και με όλα τα προγράμματα που είχα και πρίν μέσα.
  11. Άψογος φίλε το έφτιαξα, τέλεια, μόνο που τώρα όταν το ανοίγο η συσκυή βγάζει P550, έχει κανεισ την ρομ απο το 350? Πάντος μου φένεται οτι η συσκευή δουλεύη πολύ πιο γρήγορα απο πρώτα, υπάρχει περίπτωσει να παίζει ρόλο απο την ρομ του 550?
  12. Σήμερα ήθελα να κάνω hard reset στο 350, έκανα "κανονικά" την διαδικασία με το joystick αλλά το joystick το έκανα προς τα κάτω και όχι προς τα επάνω και μου έβγαλε μία μπλέ οθόνη που έγραφε επάνω oscar250/260ab_ut_r12 και απο κάτω έιχε τις εξείς επιλογές: image upgrade tools uboot upgrade tools gps tools bt tools dump tools memory test lowlevformat και πουθενά δεν είχε exit έτσι έπρεπε κατι να επιλέξω και εγώ εκανα lowlevformat και δεν μπορώ να βγω απο αυτη την οθόνη, έκανα και reset και τίποτα μαυρη οθόνη και δεν ανοιγη η συσκευή. Κανείς κάποια λύση τι πρεπει να κάνω????
  13. Θέλω να πάρω άμεσα το crusie, λέω να το παραγγείλω απο expansys άλλα είναι η Αγγλική έκδοση, ξέρετε μετά αμα μπορώ να το μεταρέψω σε Ελληνικά? Και βάση στήριξης για το αμάξι με βεντούζα έχει η συσκευή μεσα ή πρέπει να πάρω εξτρά? και εαν ναί απο που?
  14. Το έφτιαξα το προβλημα με τις επαφές, το μόνο που δεν ξέρω τώρα είναι ποιές ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να έχω push email, έαν μπορόυσε κάποιος να μου γράπση πώς ακριβώς γίνεται θα ήμουν ευγνόμων. :). Το πήρα επειδή είναι μία πολυ καλή επαγγελματική συσκευή και για να έχω τα email μου όταν χρειάζομαι. Και πολή εύχρηστη τουλάχιστων για εμένα.
  15. Εχθές αγόρασα το 8100 από επιδότηση της wind, το κινητό είναι πολύ φοβερό και τρομερά εύχρηστο. Έχω όμως δύο προβλήματα , δεν μου αναγνωρίζει τις επαφές που έχω περασμένες στην κάρτα sim, κάνω όλη την διαδικασία που έχει στης οδηγίες αλλά μου βγάζει ότι δεν έχω επαφές στην κάρτα. Και δεύτερο πώς θα το ρυθμίσω ώστε να μπορώ να μπαίνω στο Internet. Και κάτι άλλο, menu στα ελληνικά μπαίνει εάν ναι πώς?
×
×
  • Create New...