Jump to content

antonispap40

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.485
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by antonispap40

  1. Γειά σας!

    Έχω το ASUS Zenfone 2 (ZE551ML) και όλα πάνε καλά. Όμως πριν λίγες μέρες σταμάτησε να δουλεύει το fast charge που με εξυπηρετούσε πάρα πολύ. Τώρα απλά φορτίζει με τον κανονικό αργό ρυθμό. Έψαξα στο τηλέφωνο αλλά δεν βρήκα κάποια λύση.

    Σας παρακαλώ πείτε μου αν έχει συμβεί σε κάποιον και τι κάνατε να το επαναφέρετε.

     

    Έκανα uninstall κάποιες εφαρμογές που είχα βάλει τελευταία αλλά δεν λύθηκε το πρόβλημα.

     

    Το χρειάζομαι αυτό το fast charge feature. Με έχει σώσει από δύσκολες στιγμές.

     

    Σας ευχαριστώ πολύ.

     

    Δοκίμασες να αλλάξεις καλώδιο; Μήπως αυτό που έχεις έχει χαλάσει;

  2. καλησπέρα ενεργοποίησα το voice mms στο δικό μου κινητό αλλά και στον πατέρα μου με iPhone και δεν έρχονται τα mms άμα δεν έχω ενεργά τα δεδομένα; καινούριο πράγμα αυτό? δηλαδή με χρεώνει την λήψη όταν ανοίγω τα δεδομένα? ή έτσι δουλεύει το iphone ? . πάντως βλέπω το voice mms πιο χρήσιμο από την ειδοποίηση κλήσεων., δηλαδή όποιος θέλει αφήνει μυνημα το λαμβάνω εγώ με mms δωρεάν και με αποστολέα το άτομο που το άφησε. από να μου έρχονται οι κλήσεις και να περνώ εγώ καλύτερα να αφήνουν όσοι πραγματικά θέλουν μυνημα και ας μην έχω ειδοποίηση. λέω να το δοκίμασω για το όπως το σκέφτομαι. αλλά στο Iphone δεν το βλέπω να το βάζω στον πατέρα μου άμα δεν έρχεται το mms χωρίς δεδομένα.

     

    Όπως το είπες, στα iPhone μόνο με ανοικτά δεδομένα τα mms. Νομίζω χρόνια τώρα.

  3. Την παρέλαβα σήμερα και αύριο την ξεκινάω.

    Κάποιο σχόλιο σχετικά με ο,τι ρώτησα πριν για την δοσολογία;

     

    Unleashed by my rooted OP3T on 8.0

     

    Τελικά πως την χρησιμοποιείς; Για μετά την γυμναστική, ανάλογα το πρόγραμμα που ακολουθείς είναι καλή η δοσολογία. Θα πρότεινα αν όχι 1, τότε σε 1,5 σκουπ και πριν το γυμαστήριο μια πιο καθαρή πρωτεϊνη όπως πχ η ΟΝ και φυσικά σωστή διατροφή που είναι το σημαντικότερο!

     

    Καλύτερο θα ήταν να πήγαινες σε ένα κατάστημα X-Treme Stores ή σε κάποιον διατροφολόγο αν και στην τελευταία περίπτωση έχω αρκετές εμπειρίες με τις απόψεις να διίστανται! Σε γενικές γραμμές να ξέρεις πως μετά από μια προπόνηση ο οργανισμός χρειάζεται πρωτεΐνη και υδατάνθρακα ενώ πριν την προπόνηση χρειάζεται περισσότερη πρωτεΐνη. Με καλή διατροφή το πολύ να χρειάζεσαι μια πρωτείνη καθαρή για πριν και μια για μετά.

     

    (Στα Xtreme να έχεις στο μυαλό σου πως μπορείς να πας για μια ερώτηση και να φύγεις με πολλάααα πράγματα, οπότε πρόσεχε :lol: )

  4. Ξεθάβω το θέμα μετά από τόσο καιρό να ρωτήσω για μια πρωτεΐνη.

    Ξέρει κανείς την SCI-MX Nutrition Omni MX Leancore ?

     

    Τι θα ήθελες να μάθεις; Αρκετά καλή εταιρία, με ωραία προϊόντα. Για την συγκεκριμένη με ωραίες γεύσεις, ισορροπημένη αναλογία και με κρεατίνη - ZMA. Για ποιον λόγο θα την ήθελες όμως;

  5. Το να σου κατεβασει το γενικο δεν ειναι λογικο, προφανως καπου εκανε βραχυκυκλωμα δεν εχει να κανει με το αν ειναι μικρο για το pc σου.

     

    Στο θεμα σου ομως χωρις να ξερω την ισχυ του μηχανηματος σου σε πληρη φορτια θες τουλαχιστον ενα 1000αρι ups

     

     

     

    Για 1000 - 1200 σκέφτομαι, να βάλω Πύργο και οθόνη και να βάλω αυτό που έχω τώρα σε καμία άλλη ηλεκτρική συσκευή. (Χρόνια πολλά κιόλας)

     

     

    Απλά μου έκανε εντύπωση γιατί είχα το παλιό πισι, βγάζω τροφοδοσία, βάζω τροφοδοσία στο καινούργιο, πατώ τον διακόπτη του τροφοδοτικού και τσουπ έπεσα ο διακόπτης του δωματίου.

     

     

    Εεεεμ, 1500 είναι αυτά, σε φιλική τιμή, για αυτό! Τον τελευταίο καιρό ανοίγω το pc μόνο για να δω το Lucifer και το TBBT

  6. Θεωρητικά δεν πρέπει να παίζουν.

     

    Πρακτικά παίζουν και τα φοιτητικά πακέτα μέχρι στιγμής. Συνήθως προτείνω 20 ευρώ (ή 15-16) με την ενεργοποίηση πακέτου με λεπτά ομιλίας προς όλους και ένα πακέτο ιντερνετ, τα οποία συνήθως δεν χρησιμοποιούνται. Γίνεται η κατανάλωση από τα φοιτητικά πακέτα. Να έχετε στο μυαλό σας όμως πως πρέπει να έχετε και κάποιο διαθέσιμο χρηματικό υπόλοιπο στο νούμερο για να δουλέψει.

  7. Μια ερωτησούλα και από εμένα.. :O

     

    Έχω εναν σταθερό με 1500 τροφοδοτικό, τι ups προτείνεται ; Έβαλα ένα απλό με μια μπαταρία μέσα αλλά με το που έδωσα παροχή στον υπολογιστή που κατέβασε τον γενικό του δωματίου!

     

    Μου λειτουργούσε κανονικά το ups με τον προηγούμενο σταθερό που είχε ένα 500 τροφοδοτικό.

  8. Έχω μία παράξενη ερώτηση να κάνω:

     

     

     

    Ο πεθερός μου έχει όλα τα σταθερά / κινητά στη vodafone... Συγκεκριμένα έχει 2 κινητά και 3 σταθερά. Τα 2 κινητά είναι ενωμένα ως vodafone family (αυτός και η σύζυγός του), και το δικό του κινητό είναι ενωμένο με ένα από τα σταθερά για συνδυαστική έκπτωση στο πάγιο.

     

     

     

    Συνολικά πληρώνει 100+ ευρώ. Κανένα από τα συμβόλαια αυτά δεν έχει λήξει ή πλησιάζει η λήξη τους. Είναι περίπου στα μισά των 2 ετών.

     

     

     

    Τώρα τα δύσκολα. Ο άνθρωπος πέθανε προ 2 μηνών, και θέλουμε να κόψουμε την σύνδεση του κινητού του, γιατί είναι πλέον άχρηστο. Αλλά δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνουμε χωρίς να πληρώσουμε πρόστιμο αφού αφορά άνθρωπο που δεν είναι πια εν ζωή. Δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει σε περιπτώσεις θανάτου. Σημειώνω ότι τα υπόλοιπα κινητά / σταθερά θέλουμε να παραμείνουν ενεργά.

     

     

     

    Έχει κανείς καμία γνώση σχετικά;

     

     

     

    Για διακοπή γίνεται άμεσα με την ληξιαρχική πράξη θανάτου χωρίς να πληρώσεις κάτι. Εφόσον όμως θέλετε να κρατήσετε κάποιο νούμερο και να το περάσετε στα δικά σας στοιχεία χρειάζεστε την ληξιαρχική πράξη και ένα χαρτί εγγύτητας συγγενών ; Πως το είπε το παιδί πιο πριν για να ξεκινήσει η διαδικασία μεταβίβασης.

  9. Για να αλλάξω την sim σε nano πρέπει να πληρωσω? Ξέρει κανεις?

     

    Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

     

     

     

    Εξαρτάται! Τάληρο πάει για νέα κάρτα, αλλά μπορούν να σου την κόψουν χωρίς χρέωση εφόσον η κάρτα μπορεί να κοπεί.

  10. Κληση απο κινητό Vodafone προς κινητό Vodafone που βρίσκεται στην Κυπρο χρεώνεται σαν κανονικη κληση προς κινητό στην Ελλαδα; Αν υποθεσουμε οτι τα δυο κινητα (εταιρικα) εχουν δωρεαν επικοινωνια μεταξυ τους, αυτο ισχυει και οταν το ενα βρίσκεται στην Κύπρο ;

     

     

     

    Ναι, σαν να βρίσκεται το νούμερο στην Ελλάδα, δεν υπάρχει κάποια έξτρα χρέωση. Το νούμερο που είναι στην Κύπρο όμως δεν μπορεί να έχει την δωρεάν επικοινωνία προς εσένα, χρησιμοποιεί από τα "προς όλους" λεπτά ομιλίας που έχει για να καλέσει Ελλάδα.

     

    Γενικά με το roaming ακόμα δεν ξέρουμε τι ακριβώς παίζει, άλλα είπανε στην αρχή, άλλα μετά και τελικά άλλα ισχύουν.

  11. άρα δεν είναι δωρεάν που νόμιζα. όλα τα κανάλια; αθλητικά, ταινίες κλπ; μετά το 12μηνο πόσο ανεβαίνει;

     

    Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

     

     

     

    Μετά το 12μηνο πάει στα 18 αν θυμάμαι καλά αλλά θα μπορείς να ανανεώσεις πάλι στην ίδια τιμή.

  12. Ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε... ζημιές είχαμε στα πολύ παλιά κτήρια.. απλά μέσα στο άγχος καθώς δεν είχαμε ξαναζήσει κάτι παρόμοιο, τόσοι μεγάλοι σεισμοί σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.
  13. Καλησπέρα στην κοινότητα,

     

    Ήρθε ο ξάδερφός μου και μου έφερε το κινητό του, το Redmi Pro με πρόβλημα στο ξεκλείδωμα! Βάζει το μοτίβο του αλλά του το βγάζει λάθος. Δοκίμασε μετά να κάνει reset τον κωδικό μέσω την Google αλλά και πάλι δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, ενώ του εμφανίζει το σχετικό μήνυμα στην οθόνη της συσκευής του, χτυπάει κανονικά για τον εντοπισμό και τα σχετικά, όταν πάει να βάλει τον κωδικό που έδωσε μέσω google πριν από λίγη ώρα δεν του τον δέχεται. Έχει ξανά αναφερθεί κάποιο παρόμοιο περιστατικό;

     

    Η επιλογή προς το παρόν για Hard Reset θέλουμε να την αποφύγουμε καθώς τις επαφές και τις έχει μόνο μέσα στην συσκευή αποθηκευμένες και όχι σε κάποιο λογαριασμό της Google ή της Xiaomi.

×
×
  • Create New...