Jump to content

Ender

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Ender's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Κάτι άλλο: με κλειστό το καπάκι ας πούμε ότι πάω στις επαφές. Εκεί θέλω να πάω στην πρώτη επαφή που ξεκινάει το επώνυμο από "Ρ" (για παράδειγμα). Το πρόβλημα είναι ότι αν πατήσω μία φορά το πλήκτρο 7 (το οποίο βγάζει και το "Ρ") ... δε με πάει πουθενά. Έχω καταλάβει ότι το πρόβλημα αφορά μόνο τα γράμματα εκείνα που υπάρχουν και στο Αγγλικό και στο Ελληνικό αλφάβητο (το P800 μου είναι ρυθμισμένο στην Ελληνική γλώσσα). Έτσι, πατώντας "Ρ" ψάχνει να βρει την πρώτη εγγραφή στις επαφές που να ξεκινά με λατινικό "P"! Όλες μου οι επαφές είναι γραμμένες με ελληνικούς χαρακτήρες, οπότε δε βρίσκει και κανέναν :( Οπότε με κλειστό καπάκι, μπορώ να πάω κατευθείαν στην πρώτη εγγραφή στις επαφές που ξεκινά με "Ω" ή με "Σ", αλλά όχι με "Α" ή με "Β" :( Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μπορώ να κάνω για να πλοήγηση της προκοπής στις επαφές με κλειστό καπάκι (με ανοιχτό όλα δουλεύουν ρολόι); Ξέρω ότι θα μπορούσα λ.χ. να ξαναγράψω τις επαφές αντικαθιστώντας το ελληνικό "Ρ" με το λατινικό. Έτσι όμως θα γίνει μαλλιά κουβάρια η ταξινόμηση ... Καμμιά ιδέα;
  2. Είχα βρει ένα σχετικό thread εδώ και τα κατέβασα αυτά τα fonts, αλλά δεν τα εγκατέστησα στο κινητό, γιατί σελίδες όπως το in.gr η Opera τις εμφανίζει κανονικά, οπότε σκέφτηκα μήπως είναι κάτι σχετικό με το encoding του κινητού.
  3. Γεια σε όλους και συγχαρητήρια για το forum, εξαιρετική δουλειά παιδιά και άπειρο πράγμα για διάβασμα. :) Ήδη με το FAQ και με αρκετή αναζήτηση βρήκα αρκετές απαντήσεις και άλλαξα και το πληκτρολόγιο σε κάτι που επιτέλους με βολεύει άπειρα περισσσότερο (πήρα ένα μεταχειρισμένο 800 βασικά) :) Έχω μερικές ερωτησούλες όμως, ελπίζω να μπορείτε να βοηθήσετε: 1) Για WAP browsing ποιον browser προτιμάτε, τον ενσωματωμένο (ο οποίος υποστηρίζει και ΧΗΤΜL) ή τον Opera 6.31; 2) Έχει κανένα πρόβλημα ο Opera; Όταν επισκέπτομαι το wap.myphohe.gr δείχνει άλλα αντί άλλων. Ελληνικά όμως από άλλα sites δείχνει κανονικά. O ενσωματωμένος browser δείχνει το wap.myphone.gr μια χαρά πάντως. Το λατρεύω αυτό το κινητό :)
×
×
  • Create New...