Jump to content

k_77

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About k_77

  • Ημ. Γέννησης 15/09/1980

k_77's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Για το δημόσιο σίγουρα είναι απαραίτητο. Για έξω, δεν ξέρω αν τα ζητάνε αυτά. Πρέπει να είναι κάποιο πολύ μεγάλο εκπαιδευτικό κέντρο. Πιο πολύ μετράει να έχεις κάνει κάποιο μεταπτυχιακό... Τα πιστοποιητικά είναι απλώς πιστοποιητικά, δεν είναι πτυχία!
  2. Καλό το CTP αλλά είναι για εκπαιδευτές και μόνο. Για γραμματειακή υποστήριξη, είναι το ecdl expert
  3. Rey_619 ίσως έχεις δίκιο, αλλά να σου πω την αλήθεια δεν το χρησιμοποιώ πολύ το κινητό. Το έχω σαν δεύτερο... Και κρατάει περισσότερες από 5 μέρες στην αναμονή (συνήθης κατάσταση). Σε ευχαριστώ και για τους drivers. Τους δοκίμασα και φαίνεται πως δουλεύουν! Ευχαριστώ και τους Eastwood / bomber21 Τελικά το μοντέλο πρέπει να είναι το Motorola V3r.
  4. Μου χαρίσανε ένα motorola, το οποίο είναι μάλλον της σειράς V3xx (που μπορώ να το δω σίγουρα; ) Το θέμα είναι ότι αυτός που μου το χάρισε, το φόρτιζε αποκλειστικά στο αυτοκίνητο, και έτσι μου έδωσε τον φορτιστή αυτοκινήτου. Εφόσον έχει miniusb σκέφτηκα ότι θα φορτίζει και από USB υπολογιστή. Κάτι τέτοιο όμως δεν συμβαίνει. Ωστόσο φορτίζει όταν το συνδέσω στο USB του macbook :blink: Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να γίνει για να φορτίζει και από το USB του PC;
  5. Καταρχήν όρεξη για διάβασμα. Διαβάζω αυτή την περίοδο για να το δώσω και τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όσο στο Core ούτε όμως και τραγικά. Κατά δεύτερον τα γνωστά. 70€ + 4x50€ =270 € Και αν θέλεις δίγλωσο πιστοποιητικό προσθέτεις επιπλέον 25€ Και να κανονίσεις τα κατάλληλα ραντεβού για να δώσεις τις εξετάσεις. Αν και δεν έχω το core, δεν μου δημιούργησαν πρόβλημα να ανοίξω καρτέλα, συνεπώς αν κάποιος νομίζεί ότι θέλει να πάρει το advance σε κάποιες ενότητες ή σε όλες, δεν χρειάζεται να εξεταστεί στις ανάλογες ενότητες στο βασικό επίπεδο. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν μεγαλύτερα πιστοποιητικά, εκτός και αν ενδιαφέρεσαι για να είσαι πιστοποιημένος εκπαιδευτής. Αυτά... Ελπίζω να σε κάλυψα.
  6. Εγώ γνωρίζω ότι είναι 70 ευρώ η καρτέλα (core/advance/expert) και 35 ευρώ για κάθε ενότητα του Core 50 ευρώ για κάθε ενότητα advance
  7. Χρησιμοποιώ τον thunderbird για e-mail και επομένως προτιμώ να κρατώ εκεί τις επαφές μου! Το πρόβλημα μου είναι ότι μέχρι τώρα δεν έχω βρει κάποιον τρόπο να συγχρονίζω το κινητό μου με τον thunderbird. Καταρχήν, μπορεί να γίνει; Κατά δεύτερον, τι λογισμικό χρειάζομαι; Υπάρχει opensource; Σύντομα θα πάρω κινητό, αν λοιπόν, κάποια συσκευή κάνει τα πράγματα πιο απλά, ποια/ποιες είναι αυτές;
  8. Απάντησα Σπάνια! Για ποιο λόγο να το κλείσω το βράδυ. Μερικές φορές το κλείνω για εξοικονόμηση μπαταρίας (αν είναι περίπου στη μέση ώστε το επόμενο βράδυ να τη επαναφορτώσω). Όσον αφορά την ακτινοβολία, δεν κοιμάμαι κοντά στο κινητό. Από συνήθεια το έχω, όσο μπορώ, πιο μακρυά ακόμη και στη διάρκεια της μέρας. Αυτός είναι και ένας λόγος που πολλές φορές ξεχνώ που το έχω αφήσει και το ψάχνω. Έτσι κάνω τα πρωϊνά και κανά τηλεφωνάκι στον εαυτό μου και μια νέα μέρα αρχίζει!!!
  9. Αναζητώ έναν τρόπο να στέλνω sms σε μέλη συλλόγου για ενημέρωση διαφόρων θεμάτων. Αναζητώ, λοιπόν, έναν φθηνό και αξιόπιστο τρόπο. Μια λύση είναι να τα στέλνω κατευθείαν από το κινητό μου. Μια δεύτερη λύση είναι να τα στέλνω από κάποια υπηρεσία (π.χ. easysms.gr) Θα προτιμούσα την δεύτερη λύση. Ωστόσο από την easysms.gr η χρέωση δεν είναι μικρή. Ας σημειώσω ότι για να στείλεις σε κινητό με cosmote 1 sms (=7.2cents +19%) σε χρεώνει για 2 sms (=14.4 cents + 19%). Επομένως δεν είναι ότι πιο οικονομικό. Ωστόσο η όλη φιλοσοφία είναι ενδιαφέρουσα (μαζικά sms, εισαγωγή επαφών από αρχείο, κ.ά.) Θα ήθελα να μάθω αν γνωρίζετε παρόμοιες υπηρεσίες. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  10. Το έχω δει, αλλά δεν είναι καθόλου πρακτικό. Είναι αργό οπότε απαιτεί αργές κινήσεις. Επίσης βάλε ένα χαρτί με τα πλήκτρα και πες μου αν μπορείς να πληκτρολογήσεις. Επίσης είναι πολύ μικρό σε μέγεθος.
×
×
  • Create New...