Jump to content

panoswool

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by panoswool

  1. Η Samsung συναγωνιζεται ανταξια την Sony erricson, και την NOKIA κατα την γνωμη μου... Μάλλον καλυτερη ειναι και απο τις δύο! Συμφωνω οτι δεν προκειται να αλλαξουν τα χαρακτηριστικα αυτα με ενα απλο update στο συγκεκριμενο κινητο, αλλά αυτο το προβλημα με τις φώτο και την αναγνωση αρχειων κειμένου καλό ειναι να το κοιταξει λιγο η Samsung σε μελλοντικα κινητα να το διορθώσει.... Λεπτομερειες μεν, ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ομως! :shifty:
  2. Καλησπέρα! Παιδια το κινητο ειναι ΦΑ-ΝΤΑ-ΣΤΙ-ΚΟ. Δυστυχως όμως καποια πραγματακια με απογοητευσαν λιγο αν αναλογιστουμε ΠΟΣΟ ΑΠΛΑ ειναι να γινουν με ενα μελλοντικο UPDATE του FIRMWARE. Τα παραθετω πιο κατω, αν εχετε καποια άλλα προσθέστε τα: 1) Να εμφανιζονται οι ΦΩΤΟ σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ! Ειναι ΚΡΙΜΑ πραγματικα σε μια ΤΕΛΕΙΑ οθονη να μην μπορεις να δεις εικονες ή φωτογραφιες σε ολοκληρη την οθονη και να αξιοποιηται μονο η μιση!!! 2)Μπορει μεν να διαβαζει PDF αρχεια και word και html και οτι γουσταρετε, αλλα ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να μπορεσεις να τα διαβασεις χωρις να πηγαινεις την οθονη δεξια- αριστερα αφου την μια σελιδα την εμφανιζει αναγκαστικα ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ και πρεπει να πηγαινεις περα δωθε συνεχεια ωστε να δεις την σελιδα. (Δεν εχει αναδιπλωση λεξεων με λιγα λογια). 3) Οταν εχεις δονηση και ηχο μαζι και χτυπαει, παιζει η δονηση πρωτα για 5-7 δευτερα, και μετα ξεκιναει να χτυπαει!!!!!! Επισης οταν ξεκιναει να χτυπαει σταματαει η δονηση!!!! Δεν ξερω μηπως κανω εγω κατι λαθος γιατι το κινητο το εχω μια μερα μονο αλλα αυτο ειναι απαραδεκτο! Τοσο τελειο κινητο και δεν εχει μια επιλογουλα να χτυπαει και να δονηται μαζι οπως ολα τα κινητα??? Γιατι? :cry: 4)Γιατι να μην παιρνει java games και να αναγκαζομαστε να το "ΣΠΑΣΟΥΜΕ" εμεις με καποια διαδικασια? (γιατι μας παιδευετε ρε παιδια??? ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΩΣ που γινεται τουλαχοστον!! :p :happy: ) Αυτα τα μειον εχω βρει μεχρι στιγμης που τα θεωρω εντελως ΧΑΖΑ, αφου δεν θα ηταν δυσκολο να εξαλειφθουν σε μελλοντικα UPDATE του κινητου... Κατα τα αλλα ειναι SUPER και το συνηστω ανεπιφυλακτα σε ολους! Απο Οθονη, Μεγεθος, Ακουστικη, Ηχο, Ποιοτητα ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ, δεν κολλαει καθολου και ειναι πανεμορφο! Περιμενω την δικη σας γνωμη και τυχον παρατηρησεις!;)
  3. Απο σημερα ειμαι κατοχος κι εγω αυτου του πανεμορφου πραγματικα κινητου!!!!! Ξερει μηπως καποιος στην προβολη φωτογραφιων-εικονων πως γινεται να τις εμφανιζει σε ολη την οθονη για προβολη, οπως δηλ οταν βαζουμε καποια για φοντο?????:confused:
  4. Σε ευχαριστω ταξιδιωτη για την απαντηση! Αυριο θα παω να το αγορασω κι ολας!:happy:
  5. File portfigus se poion germano rwtises?:w00t:
  6. Συγνωμη αλλα ξεχασα αλλεσ 2 ερωτησεισ: 1)Βγαινει μονο σε μαυρο? 2)Σαν ποιοτιτα κατασκευης (τριξιματα-πορτακι) ποιο ειναι καλυτερο 500 ή d600? Ευχαριστω
  7. Καλησπερα! Ενδιαφερομαι πολυ να αγορασω το d600 αλλα επειδη δεν ειχα ποτε samsung Λιγες ερωτησεις: 1) υπαρχουν εφαρμογεσ οπως κλειδωμα φακελων η καποιων αρχειων (οπως word) που να μπορουν να διαβαστουν μονο αν εχεις βαλει κωδικο? 2)Υπαρχει δυνατοτητα ηχογραφισης κλησεων και αν ναι υπαρχει οριο για συγκεκριμενα λεπτα? Ευχαριστω εκ των προτερων, ελπιζω σε απαντηση!!!
×
×
  • Create New...