Jump to content

tapeino

Members
  • Δημοσιεύσεις

    117
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Δημοσιέυσεις posted by tapeino

  1. Γνωρίζει κάποιος αν το συγκεκριμένο tablet έχει ελληνικό μενού ή έστω αν το λειτουργικό του επιτρέπει να γυρίσει απλά με το πάτημα ενός κουμπιού στα ελληνικά? Επίσης, έχει Google Play ή το Android Market είναι κάτι άλλο? Πως σας φαίνεται σαν αγορά για απλή χρήση, αξίζει τα λεφτά του?

     

    http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.909262

  2. Σε όλα τα ακουστικά bt της nokia o κωδικός είναι 0000. Όταν σου ζητηθεί να βάλεις κωδικό στο "ζευγάρωμα" του κινητού με το BT ακουστικό τότε θα πατήσεις 0000. Αυτό ανάφερεται και στις οδηγίες χρήσης του bt, οπότε μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο βιβλίο των οδηγιών.

     

    Δεν το δέχεται το 0000. Τώρα? Δεν έχω το βιβλίο.

  3. Προσπαθώ να συνδέσω ένα bluetooth ακουστικό Nokia BH-102 στο Nokia N95 8gb. Προσπαθώ από το menu που βρίσκει αξιόπιστες συσκευές bluetooth. Βρίσκει το ακουστικό, αλλά όταν πάει να συνδεθεί ζητάει κωδικό πρόσβασης για το ακουστικό, τον οποίο δεν γνωρίζω φυσικά. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος, τι κάνω λάθος?
  4. Μάλλον κάτι δεν κάνω καλά, είμαι σε πολύ αρχάριο στάδιο. Μήπως μπορεί κάποιος μέσω pm ή να μου δώσει ένα messenger να μου εξηγήσει λίγο τη διαδικασία? Έχω κατεβάσει το Garmin zip, αλλά μέσα σε αυτό το zip υπήρχε μόνο ένας φάκελος Garmin και το αρχείο sis...Οι άλλοι τρεις φάκελοι που αναφέρετε δεν γνωρίζω από που προέρχονται...Μια βοήθεια please...
  5. Εγκατέστησα το Garmin στην μνήμη του ΝΟΚΙΑ Ν95 8GB το τρέχω, βγάζει τη μαύρη οθόνη με το σήμα Garmin αλλά μετά με πετάει έξω στο Nokia menu. Τι μπορεί να έκανα λάθος? Πρέπει μήπως να κάνω τη διαδικασία με το hello για να κάνω hack τη συσκευή?
  6. Ελληνικά διαβάζει ούτως ή άλλως κανονικότατα. Για να γράφεις, υπάρχουν πολλοί τρόποι, δες εδώ ;)

     

    Το πιο σημαντικό που πρέπει να ξεκαθαρίσεις στην αγορά από expansys είναι ότι θα σου στείλουν ευρωπαϊκή συσκευή και όχι παραεισαγωγής από την Ασία γιατί μόνο έτσι θα ισχύει η εγγύηση στην Ελλάδα.

     

    Πως καταλαβαίνεις την παραεισαγωγή από την ευρωπαϊκή?

  7. Να ρωτήσω κάτι? Diamond από expansys τι διαφορά έχει από αυτό της Ace Hellas? Δλδ τι προβλήματα έχει με τα ελληνικά? δεν έχει καθόλου ελληνικά? Στα μηνύματα διαβάζει τα ελληνικά που έρχονται? Οι επαφές περνιούνται μόνο στα αγγλικά?
  8. Γνωρίζει κάποιος να μου πει ποια είναι η τιμή του Ν95 8gb σαν μεταχειρισμένο 7-8 μηνών? Επίσης το GPS έχει καλή απόκριση στο να βρίσκει δορυφόρους ή αργεί να δώσει το στίγμα? Αξίζει δλδ με λίγα λόγια το GPS?
  9. Για το άνοιγμα στο καπάκι, το δικό μου που παρέλαβα σήμερα έχει πολύ καλή συναρμογή. Δεν έχει κενό, το μόνο ελάττωμα είναι ότι "παίζουν" λίγο τα μπροστινά πλήκτρα, αλλά και πάλι δεν είναι και κάτι τραγικό.

     

    Γενικότερα πάντως δείχνει ένα πολύ καλοφτιαγμένο κινητό, με πλήρη χαρακτηριστικά και καλή τιμή. Μικρό, λεπτό, ελαφρύ και πολύ όμορφο

  10. Καλησπέρα σε όλους.

     

    Θα ήθελα να ευχαριστήσω "δημόσια" τον φίλο costa για την υπέροχη δουλεία που έκανε στο GT μου!!!:)(τιμόνι,cruise κ.λ.π) Χίλια ευχαριστώ!!

    Μακάρι και εγώ να μπορούσα να βοηθήσω άλλους, αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που απλά δεν μπορουμε να τα κάνουμε!!!!οι γνώσεις μου σταματούν εκεί που ξεκινάει ο................... Costas.:O

     

    Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο μου τον Βασίλη :ninja: για ότι έκανε για μένα:!:.....ξέρει αυτός.

     

    Καληνύχτα

     

    Το cruise πόσο σου κόστισε και από που? Από ebay?

     

    στανταρ το εχει, ειναι αυτο που αποθηκευεις με ενα κουμπι την πιεση των ελαστικων και αν πεσει κατω απο 7psi σε καποιο λαστιχο αναβει ενδειξη στο ταμπλο.

     

    Το έχουν όλα στάνταρ? Από ποιο μοντέλο και μετά? και τα 06?

  11. Οι πωλήσεις του Scirocco ξεκίνησαν πολύ δυνατά, αν και τα υπόλοιπα μοντέλα είναι πεσμένα, λόγω κρίσης. Ειδικά οι παραγγελίες για άσπρα έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Οι διαφημίσεις περνάνε μηνύματα....
  12. Για αυτόματη περιστροφή οθόνης ποιό χρησιμοποιείται: GSen ή Gyrator 2; Εγώ χρησιμοποιώ το 1ο γιατί το 2ο μου φάνηκε πολύ κακό γι αυτή τη μικρή δουλειά. Ωστόσο μερικές φορές συμπεριφέρεται περίεργα. Έχει κανείς χρησιμοποιήσει το 2ο για να ξέρει αν αξίζει;

     

     

    Καλύτερα δοκίμασε το GLight που κάνει τη ίδια δουλειά και βοηθάει πολύ στην κατανάλωση. Κάποιοι αναφέρουν ότι εξοικονομούν μέχρι και 50% μπαταριά! Είναι γεγονός, πάντως, ότι κι εγώ είδα μια αισθητή βελτίωση από τη στιγμή που το χρησιμοποιήσα. Το μόνο μείον είναι ότι η οθόνη, πλέον, δεν είναι τόσο λαμπερή και "εντυπωσιακή" ;)

     

    Αν είναι να κερδίσουμε τόσο στην κατανάλωση, κομμάτια να γίνει, ας το βάλουμε και αυτό.

  13. εγω παιδια σημερα πηγα στο eshop point να το παραλαβω απο αντικατασταση DOA, 1 μηνα μετα απο την ημερα που τους το εστειλα πισω!!!!για να δουν οτι εχει 4 καμμενα pixel !!!!

    και προς μεγαλη μου εκπληξη βλεπω οτι μου εστειλαν το ιδιο τηλεφωνο (ΙΜΕΙ και S/N τα ιδια)!!!

    περνω τηλ την SMARTECH και μου λενε τα δικα τους,...μετα απο 10 λεπτα κραξιματος τους δινω τον υπευθυνο του eshop να δουνε τι θα γινει.τελικα η αποφαση ηταν να το ξαναστειλουν στην SMARTECH να δουν αν οντος εχει καμμενα πιχελ και αν ναι να μου στειλουν καινουργιο!!2 μηνες μετα???τα εχω παρει στο κρανιο!!!

     

    Επί τόπου αλλαγή ή τα χρήματα πίσω έπρεπε να ζητήσεις. Καμμένο pixel σημαίνει αστοχία του προιόντος, δεν φταις σε τίποτα εσύ. Και πλήρωσες και τόσα λεφτά!

×
×
  • Create New...