Jump to content

al6spap

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by al6spap

  1. http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_c905-review-295.php
  2. Σημερα πηγα και το ειδα και εγω σε Γερμανο στη Λαμια. Αν και το εχουν ταμπουρωμενο το κινητο μεσα σε ενα πλαστικο περιβλημα και δεν μπορεις να το περιεργαστεις...ουτε διαμαντια να ειχε πανω :mad: Οσο μπορεσα να δω, ομολογω οτι μου αρεσε αρκετα. Περιμενω και εγω εντυπωσεις απο τους πρωτους κατοχους...
  3. Τα ιδια παντελακη μου, τα ιδια παντελη μου....
  4. Λαθος μου.... Και αυτος ο υπαλληλος αντι να μου πει την τελικη τιμη, μου ειπε χωρις φπα... Οταν το παρω θα σας πω και εγω τις εντυπωσεις μου.
  5. Πηγα το πρωι στη ALPHA COPY Λαμιας και μου ειπαν οτι θα το φερουν τελος του μηνος ,αρχες του επομενου! Γιατι τετοια καθυστερηση στον επισημο αντιπροσωπο της nokia και ενω παραπανω ο φιλος Γιαννης το πηρε απο την συγκεκριμενη εταιρια?(εκτος αν φταει της Λαμιας το καταστημα). Ε τουλαχιστον ειδα το ψευτικο και μου αρεσε πολυ. Εντυπωση μου εκανε η τιμη, 390 ευρω ενω στα eshops ξεκιναει απο 410! Τεσπα μολις σκασει μυτη και το πιασω στα χερια μου θα το χτυπησω.
  6. Καλησπερα σε ολους, Ειμαι υποψηφιος αγοραστης του Ε66, αλλα εδω στη Λαμια που ειμαι δεν το εχει φερει κανεις να δω την συσκευη απο κοντα. Δηλαδη το εχω αποφασισει οτι θα το παρω αλλα θελω να το δω και απο κοντα, να δω την ποιοτητα κατασκευης και αν οκ να το παρω. Η απορια μου ειναι αν τελικα το εχει φερει κανεις απο τις γνωστες αλυσιδες μαγαζιων ή το χτυπησατε απο eshop?
  7. Έχω ένα xda ii mini αγορασμένο από ιδιώτη και έκτος εγγύησης. Όλα καλά ώσπου μια μέρα πάτησα το power, άναψε στιγμιαία η οθόνη και έσβησε πάλι. Του έκανα soft reset, hard reset, έβαλα μπαταρία άλλη, τίποτα αυτό. Ούτε κάνει κάτι στη φόρτιση. Το μόνο που κάνει μερικές φορές όταν πατάω το power, είναι ένας σιγανός θόρυβος σαν κλικ και αναβεί στιγμιαία το LED (πού σε ειδοποιει για κλήση, bluetooth κτλ) άλλα σε μώβ! Μπορώ να κάνω κάτι εγώ? Καμμιά ιδέα? Αν όχι πού θα μπορούσα να πάω για service?
×
×
  • Create New...