Jump to content

Manolakis00

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Manolakis00's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα Αντρέα ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω βρει κ στο media το A10-70 με τον Quad-Core MediaTek® MT8165 64-bit 1.5 GHz και 2gb ram. Λέει όμως ότι έρχεται με 4.4 δεν θα εχει κάποιο πρόβλημα για αναβάθμιση απ ότι καταλαβα απλά θα θέλει μια επαναφορά; Ευχαριστώ.
  2. Καλησπέρα Αντρέα πρόκειται να πάρω τη ταμπλέτα(πρώτο android) έχω και ένα iPad. Θέλω να μου προτείνεις κατάστημα (έχω κοντά τα Media) θα πάρω το μοντέλο F. Ευχαριστώ
  3. ελπιζω να μην εχει τιποτα. πραγματικα είναι απιστευτο μηχανημα!! :) αυριο αν μπορεσω με το καλο να παω θα προσπαθήσω να κανονισω εγω για το δωρο σου. θα τους πιεσω!! παντως καπου που μπορει να φαινεται η ημερομηνια παραλαβης δυσκολο ε? too much πιστευω. ουτε το ΣΔΟΕ δεν θα το εκανε...χαχα :p
  4. φιλε μου Alexandros2666 από το #1042 πιστευεις media markt θα το βρω με την πρωτη ? :wacko: ελπιζω όμως να είναι ενημερωμένοι και στην περιπτωση που συμβει κατι τετοιο να δεχονται τις αμέτρητες αλλαγες μεχρι να βρω κανονικο. κατι άλλο .. θα δεχτουν να το ανοιξω εκει για να δουμε αν είναι οκ?
  5. Ωραία κατάλαβα. Σε ευχαριστώ πολυ κ για το αν αξίζει δεν χρειάζεται συζήτηση ειναι πραγματικά απίστευτο μηχάνημα!
  6. Καλησπέρα φιλε μου θελω να παω να το αγοράσω το συντομότερο. Θελω όμως να μου πεις εάν γνωρίζεις αν υπάρχει τρόπος να δω ότι ειναι νέα παρτίδα για να μην εχω προβλημα. Μπορω να το αγοράσω απο πλαισιο,media markt,κοτσοβολο και διάφορα αλλα μαγαζιά ηλεκτρονικών. Περιμένω απάντηση σου. Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...