Jump to content

yiorgos__3

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

yiorgos__3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΜΗΝΥΜΑ ΑΣΧΕΤΟΥ :lol: Καλησπέρα, Είμαι νέος κάτοχος του P1i και νέος κάτοχος συσκευής UIQ. Δεν έχω πιάσει παρόμοια συσκευή εδώ και 3 χρόνια και έχω μείνει αρκεά πίσω. Διάβασα αρκετές από τις σελίδες του φόρουμ εδώ γύρω αλλά ακόμα έχω πολλές απορίες. Όποιος έχει τη διάθεση ας βοηθήσει. Σίγουρα κάποια θα έχουν ειπωθεί ξανα. Μετά από κάποια search περιόρισα τις ερωτήσεις μου σε 2 :O (για αρχή..) 1.Στις εφαρμογες τι είναι η διαδικασία sign; Πώς γίνεται; Σε ποια περίπτωση είναι απαραίτητη αυτή η διαδικασία; Πρέπει να γίνεται σε κάθε εφαρμογή ; 2.Υπάρχει δυνατότητα περιστροφής (rotation) των εικόνων/φωτογραφιών; (αν όχι, προτείνετέ μου κάποια εφαρμογή για επεξεργασία των photo)
  2. Είχα ακούσει κάποτε μια φάρσα του Λέντη που έκανε τον τσιγγάνο που θέλει να κλείσει τραπέζι σε ένα μαγαζί... (πολύ γέλιο - θα καυεβάσω τα ντάτσουν απ'τα Λιόσια....απειλούσε...) Την έχει κανείς ;; Αν ναι, ας την ανεβάσει πληζ...:)
  3. Γεια χαρά.. Άνοιξα σήμερα το 6600 μου και το μόνο που βλέπω είναι λευκή οθόνη. Δοκίμασα και έβαλα το pin μου μετά από κανα δίλεπτο και το πήρε κανονικά και τέλος πάντων το κινητό λειτουργεί κανονικά εκτός από την οθόνη. Τι συμβαίνει;; Κάηκε η οθόνη; Η εγγύηση έχει τελειώσει προ πολλού βέβαια. Μπορώ να δοκιμάσω τίποτα;
×
×
  • Create New...