Jump to content

know_how200

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About know_how200

  • Ημ. Γέννησης 30/10/1982

know_how200's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εγώ να ρωτήσω κάτι για γυαλιά μυωπίας? Δεν έχω μυωπία καθόλου αλλά μ αρέσουν πάρα πολύ και την Παρασκευή πήγα και αγόρασα γυαλιά μυωπίας χωρίς να μου βάλουν καθόλου βαθμούς στα κρύσταλλα. Υπάρχει περίπτωση αν τα φοράω πολύ να αποκτήσω μυωπία ή να πάθουν τίποτα τα μάτια μου? Ναι ναι, το ξέρω ότι είμαι πολύ ψώνιο αλλά αφού ήθελα :)
  2. Ο αδερφός της μαμάς μου είναι προιστάμενός μου? Σύμπτωση ε? :p :p
  3. Ναι original είναι η μπαταρία. Απλά σκέφτομαι μην "σκάσει" την ώρα που μιλάω. Αφού και το αυτί μου καίει :( Μιλάω πολλές ώρες. Η μία ώρα συνεχόμενη είναι το ελάχιστο.
  4. Εδώ και μερικές μέρες όταν μιλάω στο κινητό μου, καμιά ώρα συνεχόμενη, καίει η μπαταρία του και μυρίζει καμμένο :( . Πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ :cry: ? Έχει τύχει σε κανένα σας? Το nokia 3100 έχω.
  5. Πόσο πάτο θα πιάσω ακόμα... Εδώ και δυο χρόνια ζω (ζω? οχι δεν ζω αλλά λέμε τώρα) πιο κάτω και από τον πάτο! Ως πότε θα κάθομαι να με ξεφτιλίζει? Εκεί όμως εγώ. Κολλημένη μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο. Κάθε φορά που λέω τέρμα με πέρνει τηλέφωνο. Γιατί? Άσε με να ξεκολλήσω! Αφού μου έχεις ξεκαθαρίσει ότι δεν θες άλλο. Δεν θες γιατί λες ότι είμαι χοντρή (χοντρή, 55 κιλά? τα οποία 5 κιλά τα πήρα από τη στεναχώρια μου για σένα). Ως πότε θα συνεχίσω να κλαίω? Αφού δεν με θες όπως λες γιατί με πέρνεις τηλέφωνο να βρεθούμε? Ναι ναι, ξέρω. Επειδή θέλεις να $@#&^$&$ . Δεν ξέρω τι θα γίνει. Δεν αντέχω χωρίς αυτόν!!! Τον θέλω σα τρελή. Πρέπει όμως να ξεκολλήσω, το ξέρω. 4 χρόνια όμως πέρασα με αυτό τον άνθρωπο και δες που καταλήξαμε! :cry: :cry: :cry:
×
×
  • Create New...