Jump to content

giorgio

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

giorgio's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. :up: thanks! εφυγα απο δευτερα!
  2. οκ με καλυψες πληρως :) σε ευχαριστω ! να ρωτησω και κατι αλλο..το νουμερο θα ειναι ακριβως το ιδιο?δηλαδη 694... η θα γινει 693..?
  3. καλησπερα σιγουρα θα το εχει ρωτησει καποιος αλλα δεν ειχα χρονο να το ψαξω..μπορω να αλλαξω 2 αριθμους vodafone με συμβολαιο σε wind f2g με ιδιο νουμερο?
  4. καλημερα εχει βρει κανεις τις αλλαγες που εχει το firmware 05.11?
  5. καλησπερα ξερετε αν μπορω να βαλω εναν αριθμο wind και εναν momad σε καρτα 2in1??
  6. καλημερα παιδια εχω ενα προβλημα .Οι εφαρμογες που δουλευουν με java οπως ebuddy και miniopera δεν μπορουν να συνδεθουν στο ιντερνετ. Μου βγαζει το εξης μυνημα Your internet settings must be activated for java applications..εχω το nokia 6120 To κινητο οταν το αγορασα ειχε vodafone live αλλα το απεγκατεστησα με αλλαγη του product code.μετα εκανα ενα format και ενεργοποιησα παλι τις ρυθμισεις για Wind(xρησιμοποιω το non stop με τα 3.5 ευρω)Απο τοτε ενω συνδεομαι κανονικα με τον browser οι παραπανω εφαρμογες μου βγαζουν αυτο το προβλημα..Πως μπορω να το διορθωσω? γινεται να το χρησιμοποιησεις με το κινητο αυτο σε συνδυασμο με το wind plus non stop ?στο nokia 6120 εχει κατι settings για SIP..για μυνηματα περισσοτερο το θελω.
×
×
  • Create New...