Jump to content

batmania

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

batmania's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. batmania

    Moto G

    Καλησπέρα παιδιά. Μόλις κατέβασα και εγώ την εφαρμογή Google Camera, αλλά δεν μου εμφανίζει όλες τις επιλογές • Photo Spheres for immersive 360º views • Lens Blur mode for SLR-like photos with shallow depth of field • Panorama mode with high resolution Εσείς τις έχετε όλες ή απλά δεν τις υποστηρίζει το κινητό?
  2. Καλημέρα παιδιά και Χρόνια Πολλά !! Έχω το x10 Mini με αριθμό έκδοσης 2.0.Α.0.504 και Έκδοση Firmware 2.1-update1 και κάνω έλεγχό για ενημέρωση λογισμικού και μου βγάζει μήνυμα ότι έχω είδη την νεότερη έκδοση που υπάρχει.... Γιατί συμβαίνει αυτό η 2.0.Α.0.504 είναι η τελευταία?:(
  3. Καλησπέρα παιδιά και Χρόνια Πολλά !!! Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει ακουστή κάτι για μελλοντική αναβάθμιση του x10 mini. Βλέπω φίλους με αλλά κινητά της ιδίας τάξης χρημάτων η και μικρότερης να περιμένουν πολλή σύντομα αναβαθμίσεις. (η να έχουν ήδη την 2.2)
  4. Καλησπέρα παιδία !! Διάβασα ότι βγήκε το Google Maps for Mobile 5.0. Στο market όμως δεν το βρίσκω. Υπάρχει κάπου διαθέσιμο για κατέβασμα:)
  5. Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να εγκατασταθούν οι εφαρμογές στην κάρτα μνήμης του τηλεφώνου. (ειναι πολυ λίγα τα 100mb του τηλεφώνου):(
  6. Καλησπέρα Έχω εγκαταστήσει το CoPilot Live και το SlideIT keyboard και το Smart keyboar άλλα ότι και να πάω να γράψω σε οποιαδήποτε εφαρμογή δεν χρησιμοποιεί κανένα από τα δυο άλλα μόνο το κλασσικό πληκτρολόγιο του κινητού. α)Πως θα κανω να εμφανιζονται και αυτα τα πληκτρολογια ? β) Υπάρχει free keyboard που να δουλεύει με CoPilot Live διοτι τα (SlideIT keyboard & Smart keyboar είναι DEMO) Ευχαριστώ
  7. Καλημέρα παιδιά. Λοιπόν έχω μια απορία. Γίνετε να ρύθμισής το τηλέφωνο να αποθηκεύει τις εφαρμογές στην εξωτερική κάρτα μνήμης και όχι στην μνήμης του τηλεφώνου, διότι έχει μόνο 40 mb και μου βγάζει συνέχεια μήνυμα, ότι η μνήμη εξαντλείται.
  8. Καλησπέρα παΐδια. Έχω το Ν82 περισσότερο από 1α χρόνο και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Τους τελευταίους 3ης μήνες έχει εμφανιστεί το εξής πρόβλημα: Ότι και να πάω να κάνω εγκατάσταση μου πετάει μήνυμα ότι "το αρχείο είναι κατεστραμμένο" ή ότι "δεν ήταν δυνατόν να ολοκληρωθεί ή εγκατάσταση". (Εννοείτε ότι έχω δοκιμάσει να περάσω εκατοντάδες διαφορετικές εφαρμογές και οτι έκανα αναβάθμιση λογισμικού συνεχίζοντας το πρόβλημα να μην λύνεται) Περιμένω κάποια ιδέα. Μπορώ να επαναφέρω την συσκευή στην αρχική κατάσταση που την αγόρασα με κάποιο είδος Riset?
  9. Καλησπέρα παιδία. Είμαι και εγώ κάτοχος του Ν82 εδώ και 10 μέρες Χθες έκανα μεταφορά από Win σε Cosmote. Όσο ήμουν στην Win το GPS δούλευε τέλια Από χθες δεν μπορεί να βρει σήμα με τίποτα Ενεργοποίησα και το WAP αλλά και πάλη τζίφος. Κανονικά ακόμα και χωρίς το WAP θα έπρεπε μετά από λίγο να βρει δορυφόρο? Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει...?
  10. Paidia mpeite edw exei arketa oraia pragmatakia. den doylevoyn ola! http://www.vegas-webspace.com/6280/hauptseite/games/full31.html http://www.rocknball.gr
  11. Paidia kalispera exo to 5300 7 meres kai xthes piga narithmiso toys stathmoys sto radio. apo ton 12 stathmo kai meta den mporo na soso kamia sixnotita, sin tis allis an to prospathiso kana dio fores stamataei na pezei to radio kai den anagnorizei ta akoystika. Gia na epanelthei thelei kana 2 epanekiniseis... Ti prepei na kanw?
  12. Kalimera pedia. xerete kanena site poy tha mporesoyme na vroume free efarmoges kai pexnidia gia to 5300?
×
×
  • Create New...