Jump to content

blinky

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by blinky

  1. Aaaaa είμαι πολύ χαρούμενη!!! Χθες είχα πλέον απηυδίσει με το όλο θέμα και είχα αποφασίσει να κάνω ένα format μόνη μου και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Μιας και στο pc δε συνδεόταν ώστε να κρατήσω τον τηλεφωνικό κατάλογο είχα το άγχος ότι όλα πρέπει να γίνουν χειροκίνητα, ΟΜΩΣ, η LG έχει προνοήσει και για αυτό. (πάλι καλά) Μενού > Ρυθμίσεις > Επαναφορά > Επαναφορά Ρυθμίσεων. Έτσι διατηρείται Όλη η μνήμη ανέπαφη, όλα τα τηλέφωνα και τα μηνύματα. Το τηλεφωνάκι ξανασεταρίστηκε αυτόματα, τα settings για mms -gprs υπήρχαν ήδη αποθηκευμένα στην κάρτα της wind F2G, και ναι, πλέον μπορώ να στείλω, να λάβω και γενικότερα να απολαύσω τις χαρές των mms. (Wouiiiii!!!!!) Επίσης, Jplab1981, λύθηκε και το πρόβλημα της σύνδεσης με το pc, τώρα γενικώς όλα δουλεύουν μια χαρά. Κράτησα και ένα ωραιότατο backup του phonebook που το είχα άγχος και όλα καλά. Johnthegreek, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια, το ενδιαφέρον και το χρόνο σου. /hug
  2. Καλημέρα... και μόλις μπήκα και γω να αναφέρω το ίδιο πρόβλημα. Τελικώς το lg της φίλης μου μια χαρά και λαμβάνει και στέλνει mms.... το δικό μου έχει το πρόβλημα. Ήλπιζα ότι θα κατάφερνα να σώσω τις επαφές μου δίχως να χρειαστεί να τις φτιάχνω χειροκίνητα (τραγικό, πραγματικά) αλλά μάλλον δεν το βλέπω να γίνεται... Έχω εκνευριστεί τόσο μα τόσο πολύ! Εμένα Jplab1981 αποτυγχάνει η δοκιμή σύνδεσης και μου λέει να ελέγξω ξανά το port αν είναι σωστό. Κατέβασα ακόμη και από το site της Lg το προγραμματάκι τους, τα ίδια. Για δες και συ από το site το δικό τους, μήπως μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου με κάποιο άλλο πρόγραμμα. Παρόλα αυτά όταν το συνδέω, το pc "βλέπει" μια χαρά το τηλέφωνο σα να ήταν "δίσκος αποθήκευσης" (mass storage), οπότε υποθέτω το port του τηλεφώνου δεν είναι χαλασμένο, απλώς κάτι άλλο συμβαίνει και δε συγχρονίζεται με το πρόγραμμα.... Ουφ!
  3. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τον κόπο που μπήκες να γράψεις τις ρυθμίσεις ξεχωριστά. Θυμήθηκα ότι μία φίλη μου έχει και εκείνη ένα LG Kf600 το οποίο και δε χρησιμοποιεί, οπότε το δανείστηκα για να το τεστάρω. Έβαλα και σε εκείνο μία κάρτα δεύτερη Wind που είχα. Έστειλα κανονικότατα mms στο δικό μου, το οποίο και το είδα στα απεσταλμένα. Το δικό μου έλαβε ένα sms με πολλά ????? όπου είχε επιλογή να κάνεις "λήψη" και δυστυχώς η λήψη γινόταν αποτυχημένη. Μετά ζήτησα από έναν φίλο μου να στείλει mms στο wind το δεύτερο που είχα και τέσταρα (της φίλης), δυστυχώς το mms δεν έφτασε ποτέ. Ειλικρινά δεν ξέρω τι τρέχει και έχω απογοητευτεί τόσο πολύ. Συνέκρινα τις ρυθμίσεις και των δύο και είναι ίδιες, ίδιες ακριβώς... Τι στο καλό!? Επίσης, άλλο ένα πρόβλημα που έχω είναι με τον συγχρονισμό της συσκευής (και των δύο βασικά) με το προγραμματάκι που δίνουν όταν αγοράζεις τη συσκευή. Το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος?? Δυστυχώς δε βγάζει ως "ενεργή" τη σύνδεση μεταξύ τους και μου λέει συνεχώς να ελέγξω αν τα έχω συνδέση κανονικά. Κάποιος που να το χρησιμοποιεί από δω μέσα κανονικά?
  4. Με κάρτα vodafone δεν υπάρχει το προφίλ του δικτύου. Θα δοκιμάσω μία από αυτές τις μέρες και κάρτα wind. (ούτως ή άλλως έκανα αίτηση για φορητότητα και από το τέλος του μήνα θα έχω και γω wind) Γενικώς έχω απογοητευτεί με το συγκεκριμένο θέμα, σε σημείο που αναρωτιέμαι ότι κάποιο πρόβλημα έχει το κινητό... Η εταιρείες όταν παίρνεις τηλέφωνο στο κέντρο εξυπηρέτησής τους δεν έχουν οδηγίες για το συγκεκριμένο μοντέλο, καθότι δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλές, οπότε όταν στέλνουν ρυθμίσεις "on the air" (μέσω sms που σου ζητά να "αποθηκεύσεις" τις ρυθμίσεις) στην ουσία στένουν κάποιου μοντέλου που τους μοιάζει παραπλήσιο.... Την επόμενη φορά που θα καταλήξω σε κινητό, το να είναι κάτι "διαδεδομένο" θα είναι τελικώς ένα από τα κριτήριά μου. Δε γίνεται να αλλάζω εταιρείες αναλόγως με το ποιό τηλέφωνο θα παίρνω! :(
  5. Όπως έγραψα και προηγουμένως παρόλο που η Q μου τις στέλνει μέσω μηνύματος τις ρυθμίσεις το κινητό μου τελικώς δε στέλνει ούτε λαμβάνει mms. Από τις εργοαστασιακές ρυθμίσεις δεν υπάρχει τίποτε (πώς θα μπορούσε εξάλλου???). Σε ποιά εταιρεία είσαι? Μπορείς να στείλεις και να λάβεις mms κανονικά?
  6. καλησπέρα σας, Έχω ένα τεράστιο πρόβλημα με το LG Kf600 και πραγματικά έχω απελπιστεί. Έχω ψάξει όλο το διαδίκτυο όμως δεν έχω βρει κάποια σχετική λύση. Έχω Q card, και δε μπορώ με τίποτε να ρυθμίσω τα mms. Όταν η εταιρεία μου της στέλνει να της "αποθηκεύσω" και πατάω αποθήκευση κλπ, μετά δεν έχει γίνει σωστά, καθότι δε μπορώ να στείλω mms. Αν πάω στις ρυθμίσεις τις χειροκίνητες, τις γενικές που έχει στην ιστοσελίδα τους, τότε από τη μία δεν υπάρχει το μοντέλο αυτό για να δω επ'ακριβώς τι χρειάζεται και από την άλλη οι "γενικές πληροφορίες" που έχει δεν αντιστοιχούν στο μενού του Kf600 :( Έχω απελπιστεί.... όσοι το έχετε το συγκεκριμένο κινητό, πώς έχετε ρυθμίσει το συγκεκριμένο θέμα? σε ποιά εταιρεία είστε και πώς το φτιάξατε? Από τις ρυθμίσεις που στέλνει αυτόματα το δίκτυο? ή χειροκίνητα? Κάποια βοήθεια παρακαλώ....? acpolitis και γω δεν έχω βρει κάποια σχετική ρύθμιση, όλα τα έχω κάνει να υπάρχουν στο τηλέφωνο. Γενικότερα από εμφάνιση το βρίσκω ελκυστικότατο και με τέτοια τιμή, γίνεται ακόμη πιο ελκυστικό. Και ναι, είναι ανθεκτικό. Του έχω ρίξει κάποιες τούμπες και μια χαρά είναι. Ειδικά αν το έχετε μέσα στην πανέμορφη θήκη που παρέχεται μαζί με το κινητό, τότε είναι μια χαρά, σε όμορφη θήκη, όχι χοντροκομμένη και δε γρατζουνιέται. Για την οθόνη έχω πάρει ένα screen protector και έχει κάνει θεσπέσια τη δουλειά του. Ευχαριστώ πολύ.
  7. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πάρα πολύ!!!! Πραγματικά δε θα το έβρισκα ούτε του χρόνου!!! Είχα απογοητευτεί που κανένας δεν απαντούσε, πλέον δε χρησιμοποιούσα το Τ9 για αυτό το λόγο. Ευχαριστώ. :) Η μπαταρία είναι όντως λίγο πρόβλημα... είτε πρέπει κανείς να μη μιλάει και πάρα πολύ, είτε κάθε βράδυ να το φορτίζει...
  8. Καλημέρα προς όλους. Μετά από τα reviews, την παρουσίαση και όλα όσα βρήκα στο φόρουμ, που με βοήθησαν πολύ στην τελική επιλογή μου, κατέληξα να πάρω το συγκεκριμένο κινητό. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη. όσον αφορά τη διάρκεια της μπαταρίας, είναι μεν σχετικά μικρή αλά εξαρτάται και από το πώς έχεις settάρει το κινητό. αν έχεις βάλει κάθε σου άγγιγμα στην touch screen να αντιστοιχεί σε δόνηση, τότε αποχαιρέτα τη μπαταρία σου μέσα σε δύο μέρες. Πλέον εμένα κρατάει γύρω στις 3-4 με μία χρήση ομιλίας που μπορεί να φτάνει το 10λεπτο τη μέρα, ίσως και λίγο πιο πολύ, παιχνίδια, sms. Το βασικό μου πρόβλημα είναι η χρήση του Τ9. Σας παρακαλώ, όποιος γνωρίζει πώς να με βοηθήσει, ας με ενημερώσει. Ανέκαθεν είχα ΝΟΚΙΑ και το Τ9 εκεί είναι αρκετά εύκολο. Εδώ το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι δεν ξέρω πώς να επιλέξω μεταξύ δύο τριών επιλογών που αντιστοιχούν στο ίδιο πάτημα πλήτρων. ΠΧ. Θέλω να γράψω το "σου". (σπίτι σου δλδ) Αντιστοιχεί στα ίδια πατήματα με το "Που". Πού βρίσκεται η επιλογή, ώστε να γράψει τελικώς ΣΟΥ και όχι ΠΟΥ??? Ο αστερίσκος, ή η δίεση δεν κάνουν αυτό το swap μεταξύ των λέξεων-πιθανών επιλογών. Δε μπορώ να σκεφτώ ότι ένα τόσο έξυπνο κατά τα άλλα κινητό, δεν έχει μεριμνήσει για αυτό το πρόβλημα!!! Παρακαλώ, όποιος γνωρίζει ας μου λύσει την απορία. (to manual δεν αναφέρει κάτι σχετικά)
×
×
  • Create New...