Jump to content

Maraki80

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Maraki80

  1. Χώρισα και ηρέμησα! Ούτε πυζάμες, ούτε πεθερά, ούτε αδερφή, ούτε τίποτα!!! Τον σκέφτομαι βέβαια δεν λέω αλλά αν δεν αλλάξει δεν πρόκειται να ξαναγυρίζω. Τι λέτε και εσείς? Σε 2-3 μήνες αγοράζει και δικό του σπίτι.
  2. Όχι δεν είναι κακό αλλα δεν κάθομαι γι αυτό.
  3. Για το αν έχει πορτοφόλι? Μια χαρά είναι, δεν έχω παράπονο. :)
  4. Ναι ναι ο ίδιος είναι :X
  5. Ε όχι βρε παιδιά και παντρεμένος! Είμαι σιγουρότατη γι αυτό, δεν είναι. Εγώ πάντως δεν πρόκειται να τον παντρευτώ. Μια ζωή με τον "μαμάκια" δεν περνάει!
  6. Έλα μου ντε γιατί τον κρατάω, δεν ξέρω!
  7. Μέχρι και το kama sutra του είχα πάρει δώρο αλλά και πάλι δεν άλλαξε. Δεν νομίζω ότι το άνοιξε καν. Πίστευα ότι μπορεί να αλλάξει και γι αυτό δεν χώρισα.
  8. Από άλλον δεν υπήρχε περίπτωση να το μάθει. Στο θέμα σεξ/έρωτα δεν με ικανοποιούσε. Προσοχή και ενδιαφέρον υπήρχαν πάρα πολύ και γι αυτό αποφάσισα να τα ξαναβρούμε. Αν δεν ανοιχτείς όμως και εσύ πως θα καταλάβεις αν και πόσο σε συπμαθεί? Δεν υπάρχει λόγος να είσαι τόσο κλειστός.
  9. Πλέον ξέρω ότι είτε τον δω είτε όχι θα το κάνει. Άρα και πάλι νευριασμένη θα είμαι. Τελικά είναι μαμόθρεφτο η απλά δεν θέλει να ξέρουν οι δικοί του για την προσωπική του ζωή. Δεν ξέρω τι να πω... Μήπως όμως κατάληξαμε off topic? Αν είναι να ανοίξουμε άλλο topic. Ο μαμάκιας! :p
  10. Διότι δεν με ικανοποιούσαι. Του το είχα πει άπειρες φορές αλλά δεν έβαζε μυαλό. Εμ!δεν φταίω εγώ τότε. Εγώ τον προειδοποίησα. Του το είπα ότι πήγα με άλλον. Μετά από 2-3 βδομάδες, δεν θυμάμαι πόσο. Νευρίασε, μαλώσαμε, είπε ότι θέλει να χωρίσουμε, χωρίσαμε και μετά με έπερνε τηλέφωνο ότι δεν μπορεί χωρίς εμένα.
  11. Δεν ξέρω γιατί τα ανέχομαι καθώς επίσης δεν ξέρω μέχρι πότε θα συνεχίσω να ανέχομαι. Πάντως ναι, αν δεν αλλάξει δεν πρόκειται να συνεχιστεί πολύ. Όταν πάμε κάπου περνάμε πολύ καλά δεν λέω αλλά όταν θα έρθει η στιγμή να ετοιμαστούμε να φύγουμε και βλέπω τη συγκεκριμένη κίνηση (για το τσαλάκωμα λέω!!!!) πωπω μιλάμε!!! γίνομαι άλλος άνθρωπος! :mad:
  12. Δεν είπα ότι το κάνω και συστηματικά. Αλλά ναι, το έχω κάνει.
  13. Ναι ναι κάνει πάααααααρα πολλά για να μην το πάρει χαμπάρι η μαμά. Άσε που μπλέκεται και η αδερφή καμιά φορά. Μπα,σιγά μην έχει άλλη. Ποια θα καθόταν να υποστεί όλα αυτά? Εδω δεν τα βγάζει πέρα μαζί μου.
  14. Το καλύτερο είναι αυτό. Και θα έχω και αποδείξεις. Όταν είναι να βρεθούμε το σαβ/κο διότι μας χωρίζουν κάποια χλμ θα πει ότι θα πάω στον Παναγιώτη ας πούμε. Θα του κάνω εγώ 2-3 ρουφιξιές στο λαιμό και θα γυρίσει σπίτι. Και τη Δευτέρα θα βάλω έναν φίλο μου να την πάρει τηλ. Καλά θα φρικάρει η μαμά! :lol: :w00t: :shock:
  15. ΄ Όταν του λέω ότι είναι μαμόθρεφτο και ότι δεν τον αντέχω άλλο αυτό μου απαντάει. Και να σου πω και κάτι? Δεν με ενδιαφέρει αν θα το πει ή όχι. Ας μην το πει. Αλλά όταν βλέπω να τσαλακώνει τις πυζάμες του και πολλά άλλα που κάνει ε δεν αντέχω!!! Ούτε τα 16χρονα δεν συμπεριφέρονται έτσι. Λες και αν το μάθει η μαμά θα τον δείρει.
  16. Με τη μανούλα φυσικά! Έχω σκεφτεί άπειρες φορές να πάρω τηλέφωνο σπίτι και να πω "Τα έχω με το γιο σας" και αν το κλείσω.... Εμ! δεν αντέχεται!
  17. Εγώ έχω πρόβλημα με το γιο της πεθεράς! :mad: Την πεθερά δεν την έχω γνωρίσει ακόμα και δεν θέλω διότι αν τη γνωρίσω μάλλον θα της σπάσω τα μούτρα! :w00t: :angry: :rocket: Ο γιος που λέτε φοβάται συνέχεια τι θα πει η μαμά... Ότι δώρο και να του έχω πάρει δεν το πάει σπίτι, το αφήνει στο αυτοκίνητο διότι αν το πάει σπίτι θα ρωτήσει η μαμά από ποιον είναι. Κάθε φορά που πάμε διακοπές τη μέρα που θα ετοιμαζόμαστε να φύγουμε θα ξεδιπλώσει/τσαλακώσει τις πυζαμούλες του για να μην καταλάβει η μαμά ότι κοιμήθηκε γυμνούλης!!! Εννοείται ότι έχει και δεύτερη μνήμη στην ψηφιακή. Μία για να βγάλουμε φωτογραφίες μαζί και μία μόνος του ώστε όταν γυρίσει να δείξει στη μαμά ότι δεν είχε πάει με κοπέλα διακοπές αλλά με τους φίλους του! Μέχρι και το πορτοφόλι του ψάχνει! Γι αυτό και εγώ έβαλα μία γωτογραφία μου μέσα στο πορτοφόλι του αλλά ακόμα δεν πρέπει να την έχει δει γιατί δεν μου είπε τίποτα! Και πολλά ακόμα που αν τα γράψω χρειάζομαι σελίδες! Και δεν είναι κανένα μικρό παιδάκι... 30 χρονών γάιδαρος είναι, με τη δουλίτσα του, τα λεφτά του αλλά.....
  18. Δηλαδή κανείς σας δεν έχει κερατώσει ποτέ το αγόρι της / κορίτσι του? :X :wacko:
×
×
  • Create New...