Jump to content

spirosta

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About spirosta

  • Ημ. Γέννησης 04/07/1985

spirosta's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστώ, δεν έχω Q και το σκέφτομαι για την προσφορά.
  2. Ξέρει κανείς γιατί δεν το βλέπω κάπου μέχρι πότε ισχύει η ενεργοποίηση του πακέτου για το Giga μέχρι τέλος του χρόνου?
  3. Χαιρετώ... Λοιπόν έχουμε ένα Tipo απλό και όχι δίκαρτο και έχουμε πρόβλημα με το ραδιόφωνο. Το κινητό ώρες ώρες όταν ανοίγεις ραδιο κάνει σαν να ψάχνει σταθμούς και του παίρνει κανα πεντάλεπτο να ανοίξει. Στο μεταξύ ακόμη και όταν ανοίξει έχει χάσει τους σταθμούς που έχουμε αποθηκεύσει. Καμια συμβουλή?
  4. Δοκίμασα το zip σου και δούλεψε σε JJ9. Έκανα ένα backup πριν για καλό και για κακό και καλό θα ήταν να το κάνετε όλοι δοκιμάσετε την λύση.
  5. Το ότι είμαι Αθήνα βέβαια δεν νομίζω να παίζει και τόσο ρόλο ε??? :) Φιλικά πάντα....
  6. Δηλαδή τι ξέρεις για μάθουμε και εμείς? Πήγα σήμερα σε 4 καταστήματα και τηλεφώνησα σε τουλάχιστον άλλα 10-15. Πουθενά δεν με ρώτησαν για σύνδεση και τέτοια και επίσης ακόμη και μέσω τηλεφώνου μερικά καταστήματα με ρώταγαν αν θέλω να αφήσω στοιχεία να με ενημερώσουν όταν παραλάβουν. Τα περισσότερα είχαν παραλαβή για τις 10 του μήνα αλλά κάτι μου λέει ότι δεν..... Πως θα παραλάβουν όλα τα νότια προαστια στις 10 του μήνα δεν ξέρω. Θα προσπαθήσω να το παραγγείλω σε κάποιο και βλέπουμε...
  7. Υπάρχει και μία τρίτη ταχύτητα. Αυτοί που την ενεργοποίησαν και έκανε ένα μήνα να πάρει μπρος και τώρα θα κάνουν άλλο τόσο να επιστρέψουν τα λεφτά του προηγούμενου. Από αυτό και μόνο πάντως η wind έχασε 3 πελάτες (παρέα) από το δίκτυο της αφού είχαμε και άλλα προηγούμενα και οι τρεις. Έπρεπε πρώτα να γίνουν καταγγελίες για να κάνουν μόνο τα μισά.
  8. Παραπληροφόρησα... Το άλλαξα ήδη. Το μύνημα ήταν ότι η προσφορά από σήμερα ισχύει και όχι παύει να ισχύει... Σόρυ...
  9. Σήμερα έφυγε η καταγγελία σε ΕΕΤΤ και Συνήγορο του καταναλωτή. Κοινοποιήθηκε και στη Wind. Τώρα το απόγευμα ήρθε μύνημα ότι από σήμερα η προσφορά ισχύει και αν μιλάς 2 λεπτά έχεις άλλα 20 κτλ.... Ήρθε και σε άλλους που το ενεργοποίησαν αυτό το μύνημα?
  10. Αυτό το μύνημα ήρθε στη φίλη μου μετά από ανανέωση χρόνου στα μέσα αυγούστου. Η χρέωση συνέχισε κανονικά! Μετά από σχετική αίτηση και αφού πέρασε ένας μήνας και αφού τους έκραξε της απάντησαν ότι δεν υπάρχει λάθος χρέωση. Αφού παραδέχτηκαν το λάθος ακόμη περιμένει με το αίτημα να είναι "υπερεπείγον". Επειδή πολύ τράβηξε και επειδή για άλλη μια φορά θα το δουν μέχρι αύριο, θα γίνει καταγγελία για παραπλανητική προσφορά αν δεν απαντήσουν μέχρι αύριο. Έλεος πια! Και για να μην μπερδευόμαστε επειδή και εμείς δεν είμασταν σίγουροι, οντως μιλάς για δύο λεπτά (και σε διαφορετικές κλήσεις να είναι το σύνολο 2 λεπτά) και σταματά η χρέωση για τα επόμενα 20. Επιβεβαιωμένο από 2-3 υπαλλήλους. Θα ενημερώσω τι έγινε να ξέρουν και υπόλοιποι.
  11. Λοιπόν παιδιά είμαι σε αναζήτηση κάποιου bluetooth handsfree. Προορίζεται για άτομο που θα κάνει πολύ χρήση επαγγελματίας και οδηγώντας κυρίως. Ο κυρίως λόγος επιλογής είναι η οδήγηση. Λοιπόν αναζητώ κάτι οικονομικό αλλά φυσικά να είναι και άνετο. Το άτομο είναι λίγο περίεργο οπότε ίσως τα WEP 200 και plantronics 640 να του φανούν περίεργα διότι θα μπαίνουν μέσα στο αυτί. Άσε που είναι ανάγκη να ακούει και το περιβάλλον και δεν ξέρω τι γίνεται με αυτά τα δύο αφού μπαίνουν στο αυτί. ΄Γενικά τι θα προτείνατε από όλες τις εναλλακτικές πέρα από το samsung και to plantronics??
  12. Έχω φάει τον τόπο να βρω το logomanager και δεν βρίσκω τίποτε. Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να με βοηθήσει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
  13. Έχω ένα 6510 το οποίο είχε πέσει σε κουβά με νερό Η NOKIA και ο γερμανός το έκριναν ανεπισκέυαστο ενώ εγώ ανακάλυψα πως απλός είχε κολλήσει το κουμπί του χαμηλώματος της φωνής το οποίο όμως και με πατ΄΄εντα έφτιαξα Συνήθως όλα τα βρεγμένα επισκευάζονται ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ
×
×
  • Create New...