Jump to content

pariskout

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by pariskout

  1. πέτυχα σε περίπτερο στην Ομόνοια κάτι κάρτες με τις οποίες μπορούσες να καλέσεις με φθηνότερες κλήσεις από ... κινητό και όχι από σταθερό όπως συνηθίζετε. Ξέρεις κανείς κάτι παραπάνω?
  2. είναι η ίδια κάρτα δουλεύει pstn, isdn64, και adsl στο site γράφει: Η NETCARTA καλύπτει τις απαιτήσεις του χρήστη που επιθυμεί DialUp σύνδεση ή ακόμα και ADSL σύνδεση, καθορισμένης χρονικής διάρκειας 10, 20 ή 40 ωρών. Xαρακτηριστικά Συμβατή με συνδέσεις PSTN, ISDN και ADSL Ταχύτητα πρόσβασης έως και 56Κ σε PSTN γραμμή ή 64Κ σε ISDN γραμμή Ταχύτητες πρόσβασης 384Kbps/128Kbps, 512Kbps/128Kbps, 1024Kbps/256Kbps ανάλογα με την ADSL γραμμή Πρόσβαση μέσω σταθερού και κινητού τηλεφώνου Τηλεφωνική τεχνική υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο πανελλαδικά στο 90.11.210.001, με χρέωση € 0.2+ Φ.Π.Α. 18% /15¨ 24ωρη πανελλαδική πρόσβαση μέσω της ειδικής χαμηλής τηλεπικοινωνιακής χρέωσης ΕΠΑΚ στον αριθμό 89624 99999 Συγκεκριμένο χρόνο πρόσβασης ανάλογα με την διάρκεια της NETCARTA Γρήγορη πρόσβαση σε Game Servers δημοφιλών παιχνιδιών On line στατιστικά χρήσης της σύνδεσης Δεν απαιτείται διαδικασία εγγραφής από τον χρήστη http://www.netcarta.gr
  3. έβαλα εγώ πριν μερικές μέρες 384/128 και είναι σε γενικές γραμμές εντάξει. κατεβάζω από tucows με 39-40 ΚByte/sec καμιά φορά και παραπάνω Έχω σετάρει ένα Zyxel 650R-33 σε ΚοκκάλοSlam και πηγαίνει οκ. Το μόνο πρόβλημα που είχα είναι ότι παρόλο που ο ΟΤΕ είχα ενεργοποιήσει την γραμμή μου Πέμπτη μου ενεργοποίησαν το Account την Δευτέρα. Έτσι κατέφυγα στην λύση της Netcarta και έκανα δουλεία μου. Εγώ στην προτείνω χωρίς βέβαια να έχω δοκιμάσει και όλου τους άλλους. Μόνο την Τ®ellas είδα σε ένα φίλο αλλά δεν πολυητρελάθηκα.
  4. Στην ACN σήκωσαν το παρακάτω site http://club.netcarta.gr είναι ένα Club όπου αφού γραφτείς μπορείς να καταχωρήσεις την NETCARTA που έχεις και να πάρεις διπλάσιο χρόνο πρόσβασης ή διπλάσιο χρόνο ισχύος και αυτό μπορείς να το κάνεις για όσες κάρτες ξαναγοράσεις ! Νομίζω ότι είναι πολύ καλή φάση. Εξάλου με ένα πρόχειρο υπολογισμό που έκανα μετά και από αυτό νομίζω πως εάν κάποιος δεν θέλει να είναι συνέχεια συνδεμένος (πχ 24h/day) στο Ιντερνετ με την ADSL σύνδεση του και την χρησιμοποιεί 1 με 2 ώρες ημερεσίως νομίζω ότι τον συμφέρει να μπαίνει με NETCARTA. για 40 ώρες το μήνα σερφάρισμα αγοράζεις μια Netcarta 15 euro (μέσα ο ΦΠΑ)=20 X 2 = 40 ώρες, πολύ καλό σε σχέση με τα 50euro περίπου (χωρίς ΦΠΑ) που ζητάνε για συνδρομή. Βέβαια θα πρέπει να έχεις κάνει αίτηση στον ΟΤΕ για την γραμμή.
×
×
  • Create New...